Mühendis eşleri

havdurcuuum
valla ne yalan söyliim,, zeki oluyolar hakkatten de...
ama bişeye şaşırdım, eşin buralar da mı dolaşıyo ayol?
Hayır, koca dedikodusu yapıyoruz ya, o bakımdan yani
:))))))))))
öpüyorum canım hoşgeldin....

E bravo valla,, neredesiniz yahuuu..
Kocam de yok hala,,,
konişiim diyorum kimse yok,
hadi gelin artık:)))

geldim canlarım...egeden yalnız bırakırmıyız seni şekerim kocişin yokken...aynen kızlar benim kocamda çok zekidir hani bende ondan kalmamda :) bide herşey mataematikseldir hesaplar kitaplar yapılır çok planlıdır canımın içi kız iyiki evlenmişim onunla ....

benim eşim kamuda çalışıyo kızlar üniversitede onun için kafamız rahat sabah 8 akşam 5 il dışı falan da yok oluncada günü birlik oluyo zaten sabah gidip akşam geliyor,bende o saatlerde çalıştığım için sıkıntı omuyor aynı zamanda eve geliyoruz . özelde olsa zorlanırdık galiba...öpüyorum hepinizi...

Havdurcuuum
tebrik ederim seni valla, höt demişin bak:)))
Eşim uçak mühendisi canım benim...
Özel bi havayolunda yönetici...

Yasemiiiinnn
özendim sana valla, hiç ayrı kalmıyosunuz o zaman.. Ne güzel...

Valla ne yalan söyliyim Yasemin, ben de hiç pişman olmadım, iyiki evlenmişim..
Çok akıllı, zeki bi adam ama e canım bende zeki, üstüne bi de güzelim allahallah... Dimi ama:))) Daha ne istiyolar:))))

egeden canım gözün aydın kocişin gelmiş... ben geçici görevdeyim bu hafta pek giremedim nete ama fırsat bulup geliyorum...evlilik yıldönümünüde kutluyorum daha nice yılları paylaşmanız dileğimle...öpüyorum sizi kızlar.kendinize iyi bakın by..

yasemincim sağol canım......
sen ne iş yapıyorsun hayatım yaa, geçici görev falan....

yaz geldi artık kimseler kalmaz buralarda((
Gerçi ben de kaçıcam okulları bekliyorum:))))
Öptüm canım...

egeden canım hemşireyim ben, normalde masa başı çalışıyorum ama 1 haftalığına bir sağlık ocağına gittim buğün geri döndüm allahtan...

Allahalaaaahhhhh
kocamız mühendismiş, bize nooluyomuş...
Okuyo musunuz yazılanları...
Çok güldüm ben valla..
E şekerler yukarda meslek hanesi var zaten, mesleklerimizi yazdık işte oraya
bi daha bi daha şu işi yapıyoruz mu diycez...
Allahallah yaa allahallah...

Mühendis karısı olmak da suç ha!!!
Serbest ortam işte, herkes özgür,
belki kocamın benim de tanıdığım okuldan arkadaşının bulucam burdan??
Aha da bulamadık zaten...
Allah allah yaaa.....

Selam kızlar,a.s.
Benim eşimde inşaat mühendisi,ben muhasebeciyim..:içelim:

Evet ajdarı duydum cidden makine mühendisiymiş,:Roflol:en son alihan dan tokatı yiyinceKötü Kazen "ben aptal değilim makine mühendisiyim,:uhm:şarkıcılığı bıraktım şantiyeme dönücem artık:1shok: " demişti.

Kızlar eşleriniz hangi üniversiten mezun diye sorsam,belki aramızda aynı okuldan mezun hatta arkadaş olan mühendis eşlerimiz vardır?
Benim eşim Zonguldak Karaelmas Üni den mezun,2001 yılı mezunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…