Mühendis eşleri

Bi mühendis olamadım ya la
Nerede bir mühendis kelimesini görsem içim sızlar

Son düzenleme:
Fakulteyi bitirip mi olamadin univ mi gitmedin yoksa :26:

yyok canım üniy kazanamadım. 2 yıllık oldu dgs hazırlanıyodum bi ara. ama sanırım oda olmayacak kpss hazırlıklarıma başladım sanırım kazansam da gidemem. Hep içimde kalacak

nasip kısmet bakalım rabbim ne derse o olur

Vardir bi hayir uzulme belki daha sewecegin islerde bulunacaksin :)

Selam kızlar aranızda gemı muhendısı esı olan varmı <carkcı> esı olan yanı? Esımle gemıye cıkmayı dusunuyorum ama bu aralar hangı sırketler personale esı ıle gemıye cıkma ıznı verıyor bılmıyorum (( cok uzgunum 4 senelık evlıyım sankı telefonla evlenmsıım gıbı

Henüz evli değiliz ama okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim yüksek makine mühendisi olacak inşallahh

Selam yeni katıldım aranıza benim sevgilimde makina müh son sınıf :) bende psikologum 2aya mezunum:)&#128524;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen benim nişanlım da makina mühendisliği okudu.askerden sonra ya da düğünümüzden sonra iş başvurularına başlayacak inşallah :)

Merhaba kızlar,
benim esimde makine mühendisi, bende sizdenim anlayacaginiz.
bol sohbetli gorusmeler dilegiyle,

merhaba kızlar. benim nişanlım da makine mühendisi. memnun oldum tanıştığıma sizler nerelerdensiniz?

Kizlar esli kabul eden firmalari bilen varmi isimleri lazim bana acil yardim lutfen ya aranizda yokmu bu konuda bilgisi olan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…