Kizlaaaar ooo baya ilerlemis bu baslikta almis yürümüs yahuuu....
Bende Mphendis sevgilisinden mühendis nisanlisina terfi etti myaklasik 10 ay kadar önce fakat is bulamiyoruz is evlilik askida yani:26:
Allah yuvanıza mutluluk huzur bereket versin tatlımCok sevindim bende yeni evliyim
kızlar bende 16 gün sonra mühendis nişanlısı olucamyalnız bu mühendisler her olaya çok düz matematiksel bakıyor ya... ama tabi alıştım ben ona... mesleğini çok seviyorum çünkü genelde bilgisayar başından iş yapıyor.
Kizlaaaar ooo baya ilerlemis bu baslikta almis yürümüs yahuuu....
yürümüyor tatlım koşuyooor hobaaaa
Bende Mphendis sevgilisinden mühendis nisanlisina terfi etti myaklasik 10 ay kadar önce fakat is bulamiyoruz is evlilik askida yani:26:
Allah yuvanıza mutluluk huzur bereket versin tatlım
Allah tamamına erdirsin şimdiden canımevet cetvel gibi dümdüzler maşallah 40 gün sonra düğün var sıfır telaş,neymiş,herşeyi düşünüyormuş o çaktırmadan
Sıkma canını tatlım,inşallah yakın zamanda hayırlı bi kapı açılır,ne mühendisi nişanlın?
bende bu gruptanımmmmeslektaşımın nişanlısıyım
Sıkma canını tatlım,inşallah yakın zamanda hayırlı bi kapı açılır,ne mühendisi nişanlın?
Tebrik ederim tatlim nişanlılik donemi ayrı bı güzeldir oZeldir fazlasıyla tadını çıkarmanı tavsiye ederim
Umarım nişanlın bir an önce is bulabilir kavuşursunuz
Hos geldin tatlim
İkinizde mühendissiniz cok hos
jeoloji, makina veya elektrik cok istiyo evlenince benimde meslek fena sayilmaz o tekrar okuyacak sanirim
sagol bitaneeeeem
hoşbuldum canım:13:
evet ikimzde mühendisiz gerçi ben çalışmıyorum ama diplomam var enazından diyorum
sizede mutluluklar dilerim mühendis eşinizle
sevdiceginle meslektaşız canım
ama işsiz olmasına şaşırdım bizim meslekte erkekler pek işsiz kalmazlar çünkü :26: biran önce bi iş bulur inşallah...
bende sasiriyorum istanbul disi istemiyor onunda etkisi var sanirim bilmiyorum ama gerildim artik askerden geleli bi yil olacak issizeger bildigin bir yer varsa fikirlerine acigim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?