Muhammed'im Dünyaya Geldi Ama Nasıl Geldi Nasıl

sende sağol canımm:=))

ne bileyim yinede bebiş için çekilir o zahmetler diye düşünüyorum...
anne olmayııı çoook istiyorum..

amin canım saolasın inşallah
ben,imki şanssız bi hikaye ama pek çok arkadaşım kolay doğum yapıyor inşallah sen de onlardan olursun bir gün

Son düzenleme:
sende sağol canımm:=))

ne bileyim yinede bebiş için çekilir o zahmetler diye düşünüyorum...
anne olmayııı çoook istiyorum..

ah canım benim ya inşallah:)tabiki çekilir ben onca şey çektim ama şimdi unuttum gittim hepsini bu sadece bir anı olarak kaldı benim için.şu an 3,5 aylık ve bana öyle bi gülüşü var ki gece emzirmek için en ters zamanda kalktığımda bile yüzümü güldürüyo içimi ısıtıyor.çok şükür RAbbime.bu güzel kalbinle inşallah sen de bebk sahibi olursun

canım öncelikle hayırlı olsun,bebişin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...hikayeni okurken resmen kendi yaşadıklarımı gördüm.bende o iğrenç suni sancıyı çektim,açılmam oldu doğuma alındım,doğum olmadı sezeryana alındım.bende bitmiştim sancılardan ama benim doktorum seninki kadar yardımcı olamdı.artık bendenmi doktordanmı kaynaklandı bilmiyorum hiç istemediğim halde sezaryan oldum.oğlumun sağlıkla dünyaya gelmesi büyük mutluluktu ama ben keşkelere bir türlü son veremiyorum hala normal doğum olabilirmiydi diye düşünüyorum,en azından o kadar çektiğim acı boşa
gitmezdi.direk sezaryan olsaydı daha iyiydineyse kısmet buymuş diyorum,Allah kimseye zor doğum yaşatmasın inşallah...

canım bana suni sancı vermediler sadece sancılarım artsın die suyumu patlattılar o da zaten son şiddete getirdibenim sorunum doğum eyleminişn ilerlememesiymiş ama başka hiçbi nedeni yokhep içimde bi yer acıyor benimde bunalıyorum ben niye yapamadım diyorum sanki eksikmişim benim hatammış gibi burkuluyor içim ancak yapacak hiçbirşeyimiz yok ne diyelim Rabbim böyle hayırlı görmüş demekki

canım benim kıyamam yaa ne zor bir doğum geçirmişsin. ama seni tebrik ediyorum hiç ğes edip sezeryan istememişsin. rabbim mükafatını minicik kuzunu sağlıkla göndererek vermiş. bir ömür boyu da ayırmasın inşallah.

canım benim saolasın:)öyle oldu çok şükür kollarımı boş koymadı Rabbim,neyseki mutlu sonla bitti hikayem

heyyyyttt oğluşum kocaman oldu:)şaka bi yana 8 ay olcak:)
nasıl ve ne zaman doğum yaparsak yapalım unutuluyo çünkü onu kucağımıza ilk aldığımız o anki mutluluğu bile gerde bırakacak daha büyük mutluluklar veriyor Rabbim çok şükür

çok ağladım yaaa nasıl güzel bi duygudur hissettim ama çokzor bi doğum olmuş canım allah analı babalı büyütsün

oğluın çok tatlı canım yaa acaba benimde olurmu adetimde düznesiz

houyy tırstımm
evlenmekte istemiyorumm... hamile kalmakta istemiyoru hele doğurmak hiççç

oğluın çok tatlı canım yaa acaba benimde olurmu adetimde düznesiz
inşallah olur canım:dbenim de adetim çok düzensizdi artı kist de vardı ama Rabbim isteyince engel kalmıo:d
houyy tırstımm
evlenmekte istemiyorumm... hamile kalmakta istemiyoru hele doğurmak hiççç

arkadaşım ben de evlenmek de ne ya diyenlerdenim:dama nasibin ayağına geldimi ne hayır diyebiliyosun nede evlen,ince çocuk olmasın diyebiliyosunRabbim inşallah hepsin,i en hayırlı zamanda nasip edetr

Hikayeni okudum ve cok etkilendim..
Allah'im bu sevinci isteyen herkese tattirsin insallah..
Cektigin acilara degmistir biliyorum ama tekrardan gecmis olsun.
Yavrunuzu anali babali büyütmenizi, hayirli ve saglikli bir gelecege sahip olmasini dilerim.
Umarim sizleri bi daha asla üzmez :)

canım benim amin inşallah..
inşallah sağlıkla büyür ve tabi bizi de üzmez:)
teşekkür ederim canım saolasın

ben de seninkine çok benzer şekilde doğum yaptım.ama son anda sezaryana almadan vakumla doğum yaptırdı doktorum.hikayemi de buraya yazdım zaten belki okursun.neler çektiğini çok iyi anlıyorum.umarım diğer hamileler bizimki gibi zor doğum yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…