- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
öncelikle sana da hayırlı olsun canım ne mutlu ki bebişin de sen de iyisiniz:)senin de normal olamamış ama kordon dolandığına göre Allah esirgesin normal diye diretip zorlatsaydın bebğine zarar gelebilirdi demekki sezeryan hayırlıymışMaşallah canım oğlun çok şekermiş, sağlıklı sıhhatli büyütürsün inşallah, doğum hikayen biraz üzücü ama çok şükür mutlu sonla bitmiş...
bende normal doğum istemiştim ama drum 40. haftada hiç aşağı inmediği için beni zorunlu sezeryana aldı, çok üzülmüştüm ama sezeryandan sonra bebişimin iki omzuna kordon dolandığını ve normal doğum ihtimalimin çok zor ve düşük olduğunu söyledi, yani kordon dolandığı için aşağı inememiş, acaba senindemi öyleydi çünkü suni sancı verince rahim kasılır ama bebek yukarı çıkar demişti, herşeyin hayılısı o yüzden....
bu arada bende kasım annesiyim doğum hikayeni 2010 kasım bebekleri geliyor topiğinede eklesene, görüşmek üzere canım..
Allah eksikliğinş göstermesin yavrunuzun. uzun ömürler nasipetsin.
benimde doğuma 2 hafta kadar kaldı valla acıyı okurken kasıldım ama herşeye değer
demişsiniz orada bıraktım kendimi. ağlattı hikaye valla allah herkeze kavuşma gününü nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun
Allahım analı babalı büyütür inş.
canımmmmmm dağıldım resmen. eşim sesimi duymasın diye yutuyorum iç çekişlerimi. ağlaya ağlaya okudum. sanki benim canım yandı. Allah bebişinin bahtınıda yolunuda açık etsin inşallah.
Okurken çok duygulandim...
Allah bagi$lasin... tebrik ederim Allah anali babali büyütsün.
saol canım benim sana da çok geçmiş olsun diim o zamanay bu nasi bi icli hikaye aglattin be canim beni
benimde buyuk bi ameliyat seruvenim oldugu icin bellkide sanki o ani yasadim yazdiklarini okurken
Allah bebeginizi size bagislasin
ay bittim ya ağla ağla bi hal oldum çok şükür almışsınız bebeğinizi sağlıklı sıhhatli Rabbim haırlı ömürler versinn
ayy nasıl güzel bir anlatım olmuş..sanki yanındaymışım gibi gözlerim dolu dolu okudum..Çektiğin sıkıntılar günahlara kefaret olur inş.
Rabbim , oğluna hayırlı ıuzun ömür versin.analı bablı büyütsün inş.
amin canım saolasın inşallahOFFokuduğum enkötü doğum hikayesi...baya moralim bozuldu..
tüm acıları çekmiş üstüne bide ameliyat olmuşsunuz..hamile değilim ama karnıma ağrı girdi vallahi...neysee çok geçmiş olsun..
bebişinize ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim..