Muhammed'im Dünyaya Geldi Ama Nasıl Geldi Nasıl

Maşallah canım oğlun çok şekermiş, sağlıklı sıhhatli büyütürsün inşallah, doğum hikayen biraz üzücü ama çok şükür mutlu sonla bitmiş...
bende normal doğum istemiştim ama drum 40. haftada hiç aşağı inmediği için beni zorunlu sezeryana aldı, çok üzülmüştüm ama sezeryandan sonra bebişimin iki omzuna kordon dolandığını ve normal doğum ihtimalimin çok zor ve düşük olduğunu söyledi, yani kordon dolandığı için aşağı inememiş, acaba senindemi öyleydi çünkü suni sancı verince rahim kasılır ama bebek yukarı çıkar demişti, herşeyin hayılısı o yüzden....
bu arada bende kasım annesiyim doğum hikayeni 2010 kasım bebekleri geliyor topiğinede eklesene, görüşmek üzere canım..
öncelikle sana da hayırlı olsun canım ne mutlu ki bebişin de sen de iyisiniz:)senin de normal olamamış ama kordon dolandığına göre Allah esirgesin normal diye diretip zorlatsaydın bebğine zarar gelebilirdi demekki sezeryan hayırlıymış
ben sorunumuzun ne olduğunu anlayamadım 38.haftadaydık doğum yaptığım gün belki bebek hazır değildi dicem ama bir önceki günden itibaren sancım vardı rahmimde açıldı:Sneyse ben en iyisi hayırlısı böyleymiş diyim artı:KK43:
önemli molan bebişlerimizin sağlıklı olması:KK16:
Allahım bebeğine ve sana güzel ömürler versin:)

Allah eksikliğinş göstermesin yavrunuzun. uzun ömürler nasipetsin.
benimde doğuma 2 hafta kadar kaldı valla acıyı okurken kasıldım ama herşeye değer
demişsiniz orada bıraktım kendimi. ağlattı hikaye valla allah herkeze kavuşma gününü nasip etsin

Allah eksikliğinş göstermesin yavrunuzun. uzun ömürler nasipetsin.
benimde doğuma 2 hafta kadar kaldı valla acıyı okurken kasıldım ama herşeye değer
demişsiniz orada bıraktım kendimi. ağlattı hikaye valla allah herkeze kavuşma gününü nasip etsin

amin canım benim inşallah Rabbim kolay ve hayırlı doğumlar nasip eder,inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın,hikayemde de dediğim gibi yalnızca %5 i sorunlu doğum geçirir bayanların,inşallah sen %95ten olursun:)

ben korktuğumdan veya cesaretsizliğimden nral doğumyapamamış değilim:S bu tarz imalar çok yaraladı beni,çünkü aksine normal doğum olmaması için bütün aksiliklerin olmasına rağmen doktorum benim cesaretime güvendiği için son a ana kadar beni sezeryana almadı:S 19 saat sancı çeken ama yinede kendi siteğiyle değil doktor tavsiyesiyle sezeryana alınan biriyim lütfen bilmeden yorum yapmayın

canımmmmmm dağıldım resmen. eşim sesimi duymasın diye yutuyorum iç çekişlerimi. ağlaya ağlaya okudum. sanki benim canım yandı. Allah bebişinin bahtınıda yolunuda açık etsin inşallah.

canımmmmmm dağıldım resmen. eşim sesimi duymasın diye yutuyorum iç çekişlerimi. ağlaya ağlaya okudum. sanki benim canım yandı. Allah bebişinin bahtınıda yolunuda açık etsin inşallah.

canım benim bu kadar hisli olman beni çok duygulandırdı teşekkür ederim.Rabbim kimseye böyle zor doğum yaşatmasın.aminnnn canım benim

paşam hasta oldun :KK43: hasatnelerde yattın:KK43: iğneler yedin:KK43:serumlar yedin:KK43:oksijen verdiler:KK43:... ben aynı sıkıntıları yaşamaya razıydım keşke sen böyle hasta olmasaydın:KK43:

ay bu nasi bi icli hikaye aglattin be canim beni
benimde buyuk bi ameliyat seruvenim oldugu icin bellkide sanki o ani yasadim yazdiklarini okurken
Allah bebeginizi size bagislasin:KK70:

ay bittim ya ağla ağla bi hal oldum çok şükür almışsınız bebeğinizi sağlıklı sıhhatli Rabbim haırlı ömürler versinn

ayy nasıl güzel bir anlatım olmuş..sanki yanındaymışım gibi gözlerim dolu dolu okudum..Çektiğin sıkıntılar günahlara kefaret olur inş.
Rabbim , oğluna hayırlı ıuzun ömür versin.analı bablı büyütsün inş.:nazar:

ayy nasıl güzel bir anlatım olmuş..sanki yanındaymışım gibi gözlerim dolu dolu okudum..Çektiğin sıkıntılar günahlara kefaret olur inş.
Rabbim , oğluna hayırlı ıuzun ömür versin.analı bablı büyütsün inş.:nazar:

canım benim çok çok teşekkür edrim,inşallah öyle olur,bi kadının doğumda tüm günahları silinir derler Rabbim çektiği onca sıkıntıyı onu affederek ödüllendirir derler inşallah öyle olur.amin canım aminnn

maşallah hayran kaldım kolay ve güzel doğum yapanlara:)çok samimi öğretmen arkadfaşım martta doğum yapcak şimdilik sezo mu normal mi muallakta inşallah Rabbim yardım eder

OFFokuduğum enkötü doğum hikayesi...baya moralim bozuldu..
tüm acıları çekmiş üstüne bide ameliyat olmuşsunuz..hamile değilim ama karnıma ağrı girdi vallahi...neysee çok geçmiş olsun..
bebişinize ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim..

OFFokuduğum enkötü doğum hikayesi...baya moralim bozuldu..
tüm acıları çekmiş üstüne bide ameliyat olmuşsunuz..hamile değilim ama karnıma ağrı girdi vallahi...neysee çok geçmiş olsun..
bebişinize ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim..
amin canım saolasın inşallah
ben,imki şanssız bi hikaye ama pek çok arkadaşım kolay doğum yapıyor inşallah sen de onlardan olursun bir gün

X