- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- Konu Sahibi ozgulgulece
öncelikle sana da hayırlı olsun canım ne mutlu ki bebişin de sen de iyisiniz:)senin de normal olamamış ama kordon dolandığına göre Allah esirgesin normal diye diretip zorlatsaydın bebğine zarar gelebilirdi demekki sezeryan hayırlıymışMaşallah canım oğlun çok şekermiş, sağlıklı sıhhatli büyütürsün inşallah, doğum hikayen biraz üzücü ama çok şükür mutlu sonla bitmiş...
bende normal doğum istemiştim ama drum 40. haftada hiç aşağı inmediği için beni zorunlu sezeryana aldı, çok üzülmüştüm ama sezeryandan sonra bebişimin iki omzuna kordon dolandığını ve normal doğum ihtimalimin çok zor ve düşük olduğunu söyledi, yani kordon dolandığı için aşağı inememiş, acaba senindemi öyleydi çünkü suni sancı verince rahim kasılır ama bebek yukarı çıkar demişti, herşeyin hayılısı o yüzden....
bu arada bende kasım annesiyim doğum hikayeni 2010 kasım bebekleri geliyor topiğinede eklesene, görüşmek üzere canım..
ben sorunumuzun ne olduğunu anlayamadım 38.haftadaydık doğum yaptığım gün belki bebek hazır değildi dicem ama bir önceki günden itibaren sancım vardı rahmimde açıldı:Sneyse ben en iyisi hayırlısı böyleymiş diyim artı
önemli molan bebişlerimizin sağlıklı olması
Allahım bebeğine ve sana güzel ömürler versin:)