Muhammed'im Dünyaya Geldi Ama Nasıl Geldi Nasıl

ben de seninkine çok benzer şekilde doğum yaptım.ama son anda sezaryana almadan vakumla doğum yaptırdı doktorum.hikayemi de buraya yazdım zaten belki okursun.neler çektiğini çok iyi anlıyorum.umarım diğer hamileler bizimki gibi zor doğum yapmaz

inşallah yapmazlar canım.benim nette araştırırken bulduğum bir istatiskite sadece kadınların %5inin zorlu doğum yaprıklarını söylüyordu ve bu da oldukça düşük ve güzel bir ortalama.Allah bütün doğum yapacaklara ve hamilelere yardım etsin inşallah

:...( aranıza dün katıldım.35 haftalık hamileyim.yazdıklarını okurken kendimi tutamadım.çok acılar çekmişsin.bundan sonra çok mutlu ol inşallah dualarını bizden esirgeme
şimdi iyimisin? sezeryandan sonra sancı nekadar oldu.nezamn agrıların bitti kendine geldin?anlat merak ediyorum benimde ilk doğumum

hoş geldin canım:)ayrıca bebişin hayrlı olsun doğumuna az kalmış sayılır:)
öncelikle kesinlikle tavsiyem panik yapma çünkü benim hiçbi sıkıntısı yokken panik yapan bir arkadaşım korkusundan direk sezeryan istedi ve çok sıkıntı çekti:Sbazı sıkıntıları kendimiz psiklolojimizle yapıyoruz.
o yüzden öncelikle iyi düşün iyi yaşayı deneyeceksin,ha nasibinde nasıl bi doğum olduğunu Rabbim bilir ama sen önce kendine güven cesur ol veeeee bol bol dua et:)
benim doğumum evet zordu sonrasında sezeryandan sonra normalde 2-3 gün dikiş sancısı çekiyolarmış benim bi haftayı geçti ama ağrı kesiciler imdada yetişiyor:)ayrıca eşim olsun annem veya kayınvalidem zor zamanlarımda lohusalığımda hep yanımdaydı tabi o da en büyük artı:)
ayrıcaa şu an yok denecek kadar azaldı sütüm(oruç tutuyorum ve aşırı zayıfladım)
ama çektiğim sıkıntılara Rabbimin bi hediyesi mi bilmem AMA doğumdan sonra öyle bereketli ve besleyici sütüm vardıki
yani her koşulda Rabbim sana bi kolaylık verecektir,ve inşallah Rabbim her an yar ve yardımcın olur,inşallah ne şekilde doğum yapman hayırlı ise bebişin ve senin için öyle doğum yaparsın.
şu an bebğim 9 ayı geçti dikişlerim eridi,sancılarım tamamen bitti,hamile kalmadan önce 57 kiloydum şimdi 53,5 kiloyum:)ebbeğim kocaman oldu:)her şey çok güzel,ayrıca nasıl doğum yaparsan yap bebişini kollarına alınca hepsi şaka gibi geliyor:)
lütfen beni doğumundan sonra mutlaka ama mutlaka bilgilendir.güzel ve mutlu haberlerini bekliyorum

alllah analı babalı büyütsün canım çok zor bir doğum olmuş hem sezeryan acısını hem normal doğumu tatmışşn

alllah analı babalı büyütsün canım çok zor bir doğum olmuş hem sezeryan acısını hem normal doğumu tatmışşn

Allah razı olsun canım,amin inşallah..öyle oldu ben de artık bu durumu espriye vurup ben 2 çocuk doğurdum diyorum:)bi de oğlum çok yaramaz teyzesi de

Muhammed paşam ve benim maceralarımızı ve hayata dair paylaşımlarımızı buradan takip edebilirsiniz
yasamiksiri.blogcu.com

Herkese merhaba bu konulari dogum yapacak arkadaslar okudugu icin nacizane onlar icin iyi dilegiim ve tavsiyem var.ne olursa olsun cesaretinizi kaybetmeyin oncelikli tercihiniz bi saglik engeli yoksa normal dogum olsun, Rabnim hakkinizda en hayirlisini versin ve insallah kucaginizi bos koymasin

Merhaba, sağlıkla evladınızı kucağınıza almışsınız, epey de bi zaman geçmiş üzerinden. Peki epidural yaptırdığınıza hiç pişman oldunuz mu? doğumdan sonraki zamanlarda epidurale bağlı herhangi bir yan etki komplikasyon fln yaşadınız mı?

merhaba canım.Ben epidural yaptırdığımdan rahim açılmasını yavaşlattığını söylemnişti doktorum.Sonrasında klasik anestezi sonuçlarını yaşadım yani ameliyatın hemen sonrası aşırı titreme,ilk bikaç gün öksürme isteği ve tabi öksürünce dikişlerim yırtılıyor gibi bir his.Ayrıacda ilk bi hafta arada başım ağrıdı anesteziden demişlerdi.Bir de doğum yaptığım gün bendeki iğneyi çıkarmadan önce bacağımın birinde komple hissisizlik oldu ve iğneyi acilen çıkardılar ama iğne çıkınca hiçbir uyuşma yan etki bişey kalmadı

Allah size ailenize Muhammed inize hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin hemen dikkatimi çekti oğlunuza koyduğunuz ismi görünce okumaya koyuldum nasılda emek zor zamanlar..bende yeni evliyim ve bizde bebeğimiz erkek olursa ismi muhammed olsun istiyoruz hayırlısıyla tabi..bakalım bende yazrım güzel anılarımı işaallah
Allaha emanet olun

merhaba canım iyi dilek ve dualrın için çok teşekkürler Allah razı olsun.Darısı başına inşallah.Rabbim ol dediğinde rahmine düşecektir senin de minik yavrun her şeyin hayırlısı olsun.İsme gelince tek Muhammed koymakla koymamak arasında çok gidip gelip en sonunda başka isimle koyarsak ilerde ya Muhammed ,ismini bırakıp oğlumuzu diğer ismiyle çağırırlarsa korkusuyla tek koyduk.Allah'ım senin de gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Benimkisi çok çok hareketli ve yaramaz bi çocuk teyzesi senin uslu evlada sahip olman dileğiyle:)))sevgiyle kal.Allah'a emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…