müge anlı ve bozulan psikolojim

Biz en küçük şeylere üzülürken bazı evlerde neler yaşanıyor gerçekten çok üzücü erkek çocuk annelerine büyük sorumluluk düşüyor bir kişinin hayır deme hakkının olduğunu öğretmeleri gerek hayatta her şeyin olmayacağını öğretmeleri gerek nerden tutsan elde kalacak bir konu

Ben bu tür programları hiç izlemiyorum. Annemle kayınvalidem sürekli izliyolar. İzleöçmeyin desemde faydası yok. Şimdi akşamüzeri kocam yaparsa yemek programına bakıyorum gülmekten ağrı giriyo :)

Biz en küçük şeylere üzülürken bazı evlerde neler yaşanıyor gerçekten çok üzücü erkek çocuk annelerine büyük sorumluluk düşüyor bir kişinin hayır deme hakkının olduğunu öğretmeleri gerek hayatta her şeyin olmayacağını öğretmeleri gerek nerden tutsan elde kalacak bir konu
Öyle evet. Kadınlar olarak bize çok büyük görevler düşüyor bu konuda haklısınız

Bugün sabah yatakta açıp izledim de,
Gözyaşlarıyla yıkadım resmen yüzümü. Verilecek kararı öyle merak ediyorum ki.
Aşırı örnek,tarihe çekecek bir karar olacak hissiyatındayım.

Gencecik bir fidan,onca hayal,tertemiz bir yaş...
Çok üzgünüm.

Aradabir bakıyorum
Sinir sistemim her seferinde isyan ediyor
Bana denk geliyor herhalde diyorum bu programın en acayip olanları ama öyle değil galiba
Tesadüfen açtım bugünde içim şişti ağlamaktan

Aslinda ne kadae hazin bi hikaye. Izlemiyorum diyen arkadaslar olmus eminim onlarda cok duyarlidir ama bunlarda hayatin en gercekleri maalesef. Haberler 1 dk ile gecistirirken bu tarz programlar uzun uzadiya isledigi icin aslinda sansliyiz altinda ne oldugunu anliyoruz. Izlememek kulak tikamak ne hazik ki hayatin aci gerceklerini degistirmiyor. Keske bu durumlari yasayan insanlarda diyebilse izlemiyorum yada o olayin icinde olmasa ama ne yazikki hayatin en icinden gelen gercekler bunlar :KK43:

Müge Anlı'nın yayınlandığı zamanlarda işte oluyorum, tekrarlarını da izlemeye vaktim olmuyor. Palu ailesi çok konuşulduğu için ve sürekli çevremdekiler fikrimi sorduğu için tekrarını izlemiştim o kadar. Ancak adli vakalarla çalışan bir arkadaşım var. Palu ailesinin konuşulduğu dönemlerde demişti ki bana, "Bundan daha beterlerini dahi görmüşlüğüm var, Müge Anlı'daki hiçbir olay beni şaşırtmıyor."

Gerçekten televizyonlara yansıyan bunun yarısı, hatta çeyreği bile olabilir. Diğer olayları bilmiyorum ama ben Palu ailesinin sanki bir diziymişçesine izlenerek reyting malzemesi yapılmasından aşırı irite olmuştum, çünkü insanlar bunu dehşete kapılarak izlemediler ya da daha duyarlı insanlar olmadılar. Televizyonda gösteriliyor olması mı gerçeklik dışı kalmasında bir etken oluyor bilmiyorum ama dediğim gibi insanlar bunu yaşanmış bir olay gibi görmektense sanki kriminal içerikli bir diziymişçesine seyrettiler ve gitgide bu konulara daha az duyarlı insan kaldığını görüyorum ben.

Yaşım küçük olduğu için mi yada daha önce hiç izlemediğim için mi yada bu kadar kötü olunmaz ya düşündüğüm için mi bilmiyorum ama gerçekten etkilendim. Üzüldüm.. abartiyorsun diyenler olmuş bu sadece ruh hali fazla etkileniyorum sadece bilemiyorum ben alışmak istemiyorum böyle haberlere bakıp 2 dakka sonra unutmak istemiyorum ben şiddete alışmak istemiyorum belki de
Etkilenmiş olabilirsin etrafımdan da bazı kişiler etkilendiğini söylüyor. Bu kişilik meselesi sen hassassındır ben öyle değilimdir ki değilim her olay etkilemez beni. Bende yaşlı amcalara(görünce rahmetli babam aklıma gelir),engelli ve genç yaşta ölüp arkasında daha küçücük çocuklar bırakan insanlara çok üzülürüm.Ama çok uzun süre değil o gün daha sonra zihninimden çıkar gider.

Hayatın gercekleri bunlar,ne evlerde ne canlar yanıyor
Halimize sukredelim elden geliyorsa bu durumda bulunan insanlar için yardım edelim
Hiçbir şey yapamiyorsak
hayırlı erkek evlat yetistirelim ..
Anlasamiyorsak bosanalim!çocukları bahane etmeyelim bakın sonu ne oldu!

Ama psikolojim bozuldu diyenlere de ben sinir oluyorum..
Aman senin psikolojin bozulmasin
sönen ocaklar sönsun

Etkilenmiş olabilirsin etrafımdan da bazı kişiler etkilendiğini söylüyor. Bu kişilik meselesi sen hassassındır ben öyle değilimdir ki değilim her olay etkilemez beni. Bende yaşlı amcalara(görünce rahmetli babam aklıma gelir),engelli ve genç yaşta ölüp arkasında daha küçücük çocuklar bırakan insanlara çok üzülürüm.Ama çok uzun süre değil o gün daha sonra zihninimden çıkar gider.

Yaprak döker bir yanımız.....

Bende izledim üzüldüm ama elden ne gelir hayat kime ne yazıldıysa onu yaşıyoruz

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum

Konuyu gazetede okudum; baba iğrenç bir mahlukat tartışılır yanı hiç yok
Ama anne de ondan aşağı kalır değil, yine gidemeyen , evlatlarını bu iğrençliğin içine çeken bir kadın
Ne olursa olsun yine de aynı çatı altına giren bir aile...
Kadın güçlü olsun, ayaklarının üzerine bassın, kendinin farkına varsın, bu tür adamları tutmasın hayatında dediğimizde aile kurumuna karşı saygısızlık yapmışız gibi algılanıyor hala. Toplumda ki kadın güçsüzlüğünün en acı örneği bu, kızın öldürdüğüne pek inanmadım ama o yaşta bir çocuk neler görmüş, neler yaşamış insanın içi acıyor, Allah yardımcıları olsun

Ben criminal meraklısıyım. Okuduğum kitaplar da izlediğim diziler de hep criminal üstüne. Bkz kullanıcı adım :KK66:

O sebeple ben seyrediyorum.. Bana hem hayat dersi hem de beyin jimnastiği gibi geliyor.

ama sen ağlaya ağlaya için çıkarak seyretmiyorsun dimi?
herkes istediğini seyredebilir ama seyretmeyedebilir. oo herkes belgeselci diye müge seyretmiyor olmaya inanamayacak bir durum yaratılması enteresan.

ek bilgi:)) id yüzünden çok uykusuz kalıyorum. :olamaz:

İzledim sinirim bozulmadı ama o kız için üzüldüm çünkü kendini savunamayan bir anneyi savunmaya calismanin nasıl birşey olduğunu biliyorum .
Yine de kızın sebep olduğuna hiç inanmadım niyeyse annesi kardeşine sahip çıksın diye üstleniyor adım gibi eminim film gibi arbedede vurulmuş filan falan değil bence anne kızı anlatırken gayet duruyor gerçekten kızı yapsa hayatının mahvolacagini bile bile anlattirmaz kahrolur orda...
Oldu ki gerçek olsun yaktıkları için ölümün nasıl olduğu hiçbir zaman anlaşılmayacak adamın elinde mi silah patladı kendini mi vurdu yoksa karşıdan mi ateş edildi bunları keşke yapmasalardj yazık çocuk gidip gidip yanıyor mu diye kontrol ettim dedi birde nasıl kaldıracak o çocuk bunları bilmiyorum Rabbim yardımcısi olsun inşallah bu arada tutuklanmış ikiside...

Babasıyla arkadaş gibi olan arkadaşlarım vardı insanın gözü kaliyo dedi ya en çok içime oturan bu oldu sanırım ...evet insanın gözü kalıyor

Valla ben yıllardır izliyorum, psikolojim gayet yerinde.. İzlemeyince , görmeyince, duymayınca onlar yok olmuyorlar.. İnsana birşeyler bile katıyor.. Şükrüme sebep bir program.. Sevdiklerimi kırmamaya çalışıyorum, hayat kısa çünkü.. İnsanlara karşı da tedbirli yaklaşmak gerek.. Kıza gelince çok üzücü bir olay.. Belki annesi öldürdü, belki kendi kenardaki tabancayı aldı vurdu babasını.. Bilemeyiz ama çok büyük bir ceza alacağını düşünmüyorum.. Şiddete boyun eğen, yavrularım için katlanıyorum diyenler ders alsınlar.. Katlandıkça şiddette katlanıyor..

izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir

bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......

Umarım başınıza kötü bir şey gelmez de, anlamak zorunda kalmazsınız.

Bakın bir kızcağız vardı öğretmen. 10 senedir kendisini rahatsız eden "adam" için sayısız şikayette bulunmuş, uzaklaştırma almış. 10 sene ya, dile kolay. Hiç mi bir şey yapılamazdı??
En sonunda kızı kaçırdı! Bu yayınları milyonlarca kişi izliyor. Öyle Polise gidin onlar bulurlarla olmuyor. Bakın Anlı'yı izleyen biri görmüş ve hemen şikayet etmiş. Ertesi gün kız evinde. Bulunmasaydı yaşayacaklarını siz düşünün.

Allah muhtaç etmesin. Ama etkili mi? Etkili. Sizde sanki orada köçek oynatıyolar gibi "reyting vermeyin şunlara" derken iki kez düşünün.

İzledim sinirim bozulmadı ama o kız için üzüldüm çünkü kendini savunamayan bir anneyi savunmaya calismanin nasıl birşey olduğunu biliyorum .
Yine de kızın sebep olduğuna hiç inanmadım niyeyse annesi kardeşine sahip çıksın diye üstleniyor adım gibi eminim film gibi arbedede vurulmuş filan falan değil bence anne kızı anlatırken gayet duruyor gerçekten kızı yapsa hayatının mahvolacagini bile bile anlattirmaz kahrolur orda...
Oldu ki gerçek olsun yaktıkları için ölümün nasıl olduğu hiçbir zaman anlaşılmayacak adamın elinde mi silah patladı kendini mi vurdu yoksa karşıdan mi ateş edildi bunları keşke yapmasalardj yazık çocuk gidip gidip yanıyor mu diye kontrol ettim dedi birde nasıl kaldıracak o çocuk bunları bilmiyorum Rabbim yardımcısi olsun inşallah bu arada tutuklanmış ikiside...

Babasıyla arkadaş gibi olan arkadaşlarım vardı insanın gözü kaliyo dedi ya en çok içime oturan bu oldu sanırım ...evet insanın gözü kalıyor
Nasil anlaşılmaz? Silahtan da mi anlaşılmaz bu kadar cinayet masasi polis vs var gercekten anlasilmaz mi nasil yapıldığı of sinirlerim bozuldu ya

Nasil anlaşılmaz? Silahtan da mi anlaşılmaz bu kadar cinayet masasi polis vs var gercekten anlasilmaz mi nasil yapıldığı of sinirlerim bozuldu ya
Ceseti yakmışlar silahı da yok etmişlerdir bence...eşim polis ona sorduğumda yakma işi canice hislerle adam öldürme olarak alınır ve cezası olur dedi birde elde barut izi ,vücuduna kursunun girdiği nokta ,bu şekilde kendi mi ateş etmiş yoksa karşıdan mi edilmiş kursunun girme acisi vs hepsi inceleniyor adli tıpta dedi .eee maalesef ceset yok keşke o an polisi arasalardi o zaman kurtulurdu belki çünkü anne de darp edilmiş olaydan hemen önce de bunlar hep tazeymis inşallah yine kurtulur kuzum
Ama dediğim gibi yaşı küçük çok ceza almaz vs diye annesinin bencilce yaklaşıp kızının öne çıkmasına izin verdiğini düşünüyorum ikincisi de Allah korusun kızım olacak ve bisandigim serefsizin sarhoş arkadaşı kizimi taciz edecek yemin ediyorum ikisini de orda gebertirim kızıma bırakmam ne kadar korkak ,çaresiz,sessiz de olsam kızıma dokunamaz kimse bilmiyorum

Cesur Kadınlar çocuklarının bunları yaşamasına müsade etmez!

Zamanında ayrilmayanlar, çocuğum için katlanıyorum diyenler ibret alsın!

Açıkçası izlemedim ama galiba aile içi şiddetin sonuçları..Üzücü gerçekten.

izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir

bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......

Birincisi konu sahibine karşı uslubunuz çok sert.. kitap okuyan, kendini geliştiren bir kişi bu şekilde konuşmamalı.

İkincisi de .. demek istiyorsunuz ki kapa gözlerini ülke de kıyamet kopsa banane de!
Bu konuyu ben haberlerde gördüm, Müge'yi izlemesen ne olacak! Ayrıca ülkemde iğrenç bir baba eşine ve çocuklarına şiddet uyguluyor, kızı annesini korumak için babasını öldürüyor.. sonra yakıyorlar falan.. Bizler de açıp belgesel mi izleyelim.

Kadına şiddet, çocuğa şiddet, taciz, tecavüz olaylarında 3 maymunu mu oynayalım?

X