Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle evet. Kadınlar olarak bize çok büyük görevler düşüyor bu konuda haklısınızBiz en küçük şeylere üzülürken bazı evlerde neler yaşanıyor gerçekten çok üzücü erkek çocuk annelerine büyük sorumluluk düşüyor bir kişinin hayır deme hakkının olduğunu öğretmeleri gerek hayatta her şeyin olmayacağını öğretmeleri gerek nerden tutsan elde kalacak bir konu
Etkilenmiş olabilirsin etrafımdan da bazı kişiler etkilendiğini söylüyor. Bu kişilik meselesi sen hassassındır ben öyle değilimdir ki değilim her olay etkilemez beni. Bende yaşlı amcalara(görünce rahmetli babam aklıma gelir),engelli ve genç yaşta ölüp arkasında daha küçücük çocuklar bırakan insanlara çok üzülürüm.Ama çok uzun süre değil o gün daha sonra zihninimden çıkar gider.Yaşım küçük olduğu için mi yada daha önce hiç izlemediğim için mi yada bu kadar kötü olunmaz ya düşündüğüm için mi bilmiyorum ama gerçekten etkilendim. Üzüldüm.. abartiyorsun diyenler olmuş bu sadece ruh hali fazla etkileniyorum sadece bilemiyorum ben alışmak istemiyorum böyle haberlere bakıp 2 dakka sonra unutmak istemiyorum ben şiddete alışmak istemiyorum belki de
Etkilenmiş olabilirsin etrafımdan da bazı kişiler etkilendiğini söylüyor. Bu kişilik meselesi sen hassassındır ben öyle değilimdir ki değilim her olay etkilemez beni. Bende yaşlı amcalara(görünce rahmetli babam aklıma gelir),engelli ve genç yaşta ölüp arkasında daha küçücük çocuklar bırakan insanlara çok üzülürüm.Ama çok uzun süre değil o gün daha sonra zihninimden çıkar gider.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Belki izleyen olmuştur aranizda müge anlıda yaşanan olayı. Babasını öldüren bir kız çocuğu ve anlattıkları. İzlediğimden beri ağlama krizlerine giriyorum. Nefes alamıyorum. Neden böyle olduk ? Sebep ne olursa olsun bir cinayet meşrulastiramaz ama izlediğim andan beri kıza o kadar üzüldüm ki kelimelerine hayatına hiç mi bitmeyecek bu şiddet ? Hiç mi kadınlar çocuklar rahat nefes alamayacak nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Ben criminal meraklısıyım. Okuduğum kitaplar da izlediğim diziler de hep criminal üstüne. Bkz kullanıcı adım
O sebeple ben seyrediyorum.. Bana hem hayat dersi hem de beyin jimnastiği gibi geliyor.
izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir
bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......
Nasil anlaşılmaz? Silahtan da mi anlaşılmaz bu kadar cinayet masasi polis vs var gercekten anlasilmaz mi nasil yapıldığı of sinirlerim bozuldu yaİzledim sinirim bozulmadı ama o kız için üzüldüm çünkü kendini savunamayan bir anneyi savunmaya calismanin nasıl birşey olduğunu biliyorum .
Yine de kızın sebep olduğuna hiç inanmadım niyeyse annesi kardeşine sahip çıksın diye üstleniyor adım gibi eminim film gibi arbedede vurulmuş filan falan değil bence anne kızı anlatırken gayet duruyor gerçekten kızı yapsa hayatının mahvolacagini bile bile anlattirmaz kahrolur orda...
Oldu ki gerçek olsun yaktıkları için ölümün nasıl olduğu hiçbir zaman anlaşılmayacak adamın elinde mi silah patladı kendini mi vurdu yoksa karşıdan mi ateş edildi bunları keşke yapmasalardj yazık çocuk gidip gidip yanıyor mu diye kontrol ettim dedi birde nasıl kaldıracak o çocuk bunları bilmiyorum Rabbim yardımcısi olsun inşallah bu arada tutuklanmış ikiside...
Babasıyla arkadaş gibi olan arkadaşlarım vardı insanın gözü kaliyo dedi ya en çok içime oturan bu oldu sanırım ...evet insanın gözü kalıyor
Ceseti yakmışlar silahı da yok etmişlerdir bence...eşim polis ona sorduğumda yakma işi canice hislerle adam öldürme olarak alınır ve cezası olur dedi birde elde barut izi ,vücuduna kursunun girdiği nokta ,bu şekilde kendi mi ateş etmiş yoksa karşıdan mi edilmiş kursunun girme acisi vs hepsi inceleniyor adli tıpta dedi .eee maalesef ceset yok keşke o an polisi arasalardi o zaman kurtulurdu belki çünkü anne de darp edilmiş olaydan hemen önce de bunlar hep tazeymis inşallah yine kurtulur kuzumNasil anlaşılmaz? Silahtan da mi anlaşılmaz bu kadar cinayet masasi polis vs var gercekten anlasilmaz mi nasil yapıldığı of sinirlerim bozuldu ya
izleme çok mu lazım?
kitap oku onu izleyeceğine
aç bir film izle
dışarıya çık hayvanları besle
kahve keyfi yap
birşeyler öğren kendini geliştir
bu tarz programları kim izler neden izler aklım bir türlü almıyor
tv ler saçmasapan programlarla dolu
reyting vermeyin artık şunlara ......