İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

özel mesaj hakkınızı olmadığı için daha burdan yazayım dedim. istanbulda yaptırdığınız yerin bilgilerini yazabilir misiniz? kız kardeşim için güvenilir bir yer bakıyordum da =)

özel mesaj hakkınızı olmadığı için daha burdan yazayım dedim. istanbulda yaptırdığınız yerin bilgilerini yazabilir misiniz? kız kardeşim için güvenilir bir yer bakıyordum da =)

benim gittiğim bayan evde ve bir çok yere göre gerçekten güvenilir evet. fakat sadece tanıdıklarına ve doktor hanımın tavsiye ettiği hastalara yapıyor sanıyorum. şimdi uygun fiyatla yapıyor ama ileride dükkan açtığında farklı ücretle yapacakmış tabi garantisini verdiği için. çok isterim sizde kurtulun şu lanet tüylerden fakat şimdi epilasyoncumun haberi olmadan benim buraya bilgilerini yazmam doğru değil. ancak yinede sorayım isterseniz. yada e mail adresi var ordan ulaşıp iletişim kurun daha iyi olur. igneliepilasyon@outlook.com

canım bende ***2 senedir lazer merkezlerinde harap oldum.yüzüm hic azalmıyo bile.senin ***gittiğin iğneli lazeri yapan doktorun telini veirimisin.bide gerçekten bir seferde bitti mi yüzün.ne zamn yaptırmıtın ***2 ay sonra çıkmasın geri.

lütfen cvpz yaz bana özelden msj atamıyrm msj sayım yetersiz.tel numarsını yazarmısın mail adresime.crazily_33@hotmail.com lütfen yaz ekle beni msn den

bilirim lazeri yüz bölgesinde yalnız iğneli lazer diye birşey yok iğneli epilasyon var canım. ayrıca tek seferde dediğim bir kıl kökünü tek seferde yok ediyor yoksa tüm yüzü tek seferde hiç bir epilasyoncu yapmaz yüz çok şişer balon olur :) ben 1 seneye yayacağım yüzümü sonrada kollarıma başlayacağım. doktorumun önerdiği bayan yapıyor bana iğneliyi. epilasyon üzerine sertifikası var. mail adresini yazabildim sadece. ben güveniyorum üstelik evde çok daha rahatız. zaman derdi yok evde yaptığı için hergün sadece 1 bayan kabul ediyormuş zaten bütün gün benim oluyor :))) umarım herkes kurtulur çok fena bi dert çoook...

ben denedim kıl çıkmıyor yapılan yerden araya yaz dönemi girdi toplam 4 ay bekledim 4 aydır yapılan kıl kökünden çıkmıyor takipteyim çıkmadı o yüzden mutluyum:) zaten çıkmayacağını söylemişti bana. oluşan kabukları çabuk düşürmemeye dikkat edeceğiz güvendiğimiz epilasyoncuların tavsiyelerini dinleyeceğiz okadar.

canim msnmi ekledin mi bana adresi vereck misin.ben istanbuldayim ve yuzumdeki tuyler seyrek.tek seferde yapabilir mi.bugun izinliyim gitmek istiyrm telini msnden yaxar misin lutfen.

canim msnmi ekledin mi bana adresi vereck misin.ben istanbuldayim ve yuzumdeki tuyler seyrek.tek seferde yapabilir mi.bugun izinliyim gitmek istiyrm telini msnden yaxar misin lutfen.

mail attim ama telimide biraktim ama ne aradi ne cvp yazdi.nasil ulasicam.lutfen msnden telini yiyazar misin.bari ben ulasayim.

mutlaka ulaşır iyi biridir görmezden gelmez msjını tanıdığım kadarıyla. görmemiştir bence mesajını daha. igneliepilasyon@outlook.com maili doğru değil mi?

merhabalar :) şu kıl tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum ama ne yazsam bilemedim maile yani netten buldum falan mı desem :) psikolojim benimde bozulmak üzere sanırım yardımcı olursan sevinirim

tamam canım aradı çok teşekkr edrim.pazartesi gitcem bende.inşallah bir an önce biter.

inşallah hepimiz kurtuluruz bu kış yüz bölgemizden. diğer kışta kollarımdan:) istanbula gidip gelmek zor olsada iyi bir insan bulmuşken çileyi çekerim artık napayım.. burdada bi kaç yere uğramıştım iğneli epilasyon için yapanları hiç gözüm tutmamıştı ya hep sorularımı geçiştirdiler ve kabalardı :S biri kuafördü diğeri güzellik merkezi aldıkları parayı haketmiyolar bide pahalılar saatine 120 tl demişlerdi dksı 2 tl :S neyse ki şimdi hakkaten rahatım evde ya bi gidiyorum tüm gün bana ait canım acıyınca duruyo sıkılınca konuşuyoruz ya valla gezmeye gidiyom sanki D he bide kızlar iğneliye gitmeden önce Emla sürün epilasyoncumun tavsiyesiydi işe yaradı az acıyo canım.

merhabalar :) şu kıl tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum ama ne yazsam bilemedim maile yani netten buldum falan mı desem :) psikolojim benimde bozulmak üzere sanırım yardımcı olursan sevinirim

benimde psikolojim çok bozuktu epilasyoncumu bulana kadar. psikoloji demişken sosyoloji son sınıfta ve psikoloji sertifikaları var sanırım psikolog ihtiyacımıda ondan karşılıyorum seans ücreti ödemeden :))))))) tanıdıklarına ve onların tanıdıklarına doktor hanımın yönlendirdiklerine zincirleme şeklinde yapıyo sanırım ama isterseniz Kocaeliden gelen Bade nin arkadaşıyım deyin. ben burda daha sabırlı epilasyoncu bulamadım valla ya istanbulda buldum bu arada istanbulda da bir arkadaşım kuaförün birine gidiyodu ordaki kadın acele acele hızlı hızlı yapıyomuş müşterilere yetişmek için herhalde. kılı çekerken hissediyomuş hep :SS ben teee buralardan buldum tesadüfende olsa sen istanbulda bulamadın diye kafa buluyodum:))) dikkat edin kızlar kıl cımbızla alınırken hissedilmicek ona göre...

Son düzenleme:

peki senin izlerin tamamen geçti mi canım :/ benim cildim çok hassas üstelik beyaz tenliyim özellikle iz kalacak diye çok korkuyorum bi de çoğu yer ilk seferde bitiremiyo garanti vermesi güzel aslında ama akımı çok verip delik deşik olanlar var Ben de istanbulda fellik fellik yer arıyorum ya bi yere gittim tahminen nekadar sürer dedim 1 sene dedi auda bir ya da 1.5 ayda 1 gelirsin zaten dedi çok değil mi sence :S Bi de şu b.köydeki doktorun ismini söyler misin hormon için falan da gitmem lazım da çok teşekkür ederim şimdiden :)

peki senin izlerin tamamen geçti mi canım :/ benim cildim çok hassas üstelik beyaz tenliyim özellikle iz kalacak diye çok korkuyorum bi de çoğu yer ilk seferde bitiremiyo garanti vermesi güzel aslında ama akımı çok verip delik deşik olanlar var Ben de istanbulda fellik fellik yer arıyorum ya bi yere gittim tahminen nekadar sürer dedim 1 sene dedi auda bir ya da 1.5 ayda 1 gelirsin zaten dedi çok değil mi sence :S Bi de şu b.köydeki doktorun ismini söyler misin hormon için falan da gitmem lazım da çok teşekkür ederim şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…