-
- Konu Sahibi flowersoup
canım ya ekledim ben de seni bişeyler sorcam kabul edersin umarım :)
peki senin izlerin tamamen geçti mi canım :/ benim cildim çok hassas üstelik beyaz tenliyim özellikle iz kalacak diye çok korkuyorum bi de çoğu yer ilk seferde bitiremiyo garanti vermesi güzel aslında ama akımı çok verip delik deşik olanlar varBen de istanbulda fellik fellik yer arıyorum ya bi yere gittim tahminen nekadar sürer dedim 1 sene dedi auda bir ya da 1.5 ayda 1 gelirsin zaten dedi çok değil mi sence :S Bi de şu b.köydeki doktorun ismini söyler misin hormon için falan da gitmem lazım da çok teşekkür ederim şimdiden :)
tamam canım msnden konuşuruz ben gittim 3 saat sürdü yanak ve çene bölgesi.daha boynumda var biraz bide bıyıklarıma gitcem çok memnun kaldım Bade saolsun onun sayesinde buldum.sen istanbulda mısın?bugun 3 gün oldu minik minik kabuklandı ama farkedilmiyo bile.benim daha çıkmayan kıllarım vardı yüzümde o yüzden 20 gün sonra tekrar gitcem.bıyık bölgesinide yaptırcamm uzatıyorum:)tek seansta bir kıl kökünü bitiriyo.yani yaptığı yerden tekrar çıkmıcak.emla kremi almıştım ben çok ii oldu daha az hissediyosun acısını.ama gerçekten tavsiye ederim ben çok memnunum.
arkadaşlar yaşadıklarımı sıkılmadan okuyun umut olsun size. ben bu forumu uzun süredir takip ediyorum kocaeli izmitten. Psikolojim o kadar bozuktu ki tüylerim yüzündendenemediğim şey kalmadı önce bioderi denedim sonra karınca yağını limon tuz karışımı vs.. bunlar hiç bir işe yaramadı. sonra dedim lazer epilasyona gideyim bütçem kısıtlı olmasına rağmen yüzüme ve kollarıma gittim milyarlar vererek. Sonuç facia. yüzümdeki ve kolumdaki ince tüyler bile kalınlaştı Alexandrite cihazdı tam 4 sene gittim üstelik azalacağı yerde ışığın değdiği yerden fışkırdı baktım olmuyor gittiğim yerle konuştum kararlıydım bir avukat tutup dava edecektim ve güzellik merkeziyle konuştum üstelik doktorda çalışıyordu orda. 3 aydan sonra uzun tüylerle merkeze gidip gösterdim çok sinirlerim bozulmuştu cilt doktoruna gidip rapor alacağım yanlış lazer uygulaması olduğuna dair ayrıca psikiyatriye gidip psikolojimin bozulduğuna dairde rapor alacağım sizin yüzünüzden dedim onlarda dava açsanız bile en az 5 sene sürer deyip caydırmaya çalıştılar evet uzun süreceğini biliyordum davanın ama o kadar sinirliydim ki! ben ödediğim parayı talep ediyorum sizden dedim çok uğraştım herkesin önünde söylendim rezil bir gündü sonunda ne mi oldu? 4 yılda toplam 10 bin tl ye yakın ödedim bana geri 5 bin tl ödediler. demekki lazer gerçekten tüyleri bitirmiyormuş bir kandırmacaymış korkuları olmasa ödemezlerdi diye düşünüyorum ( eee parayı aldım ne yapacağım tüylerimle başbaşa kaldım diye düşündüm gözüme uyku girmedi yaklaşık 1 ay. sonra sivilcelerim ve tüylerim için bir yakınımın vasıtasıyla İstanbul Bakırköyde dermotoloğa gittim. sivilce ilacı verdi doktor hanım bana ve tüylerimin hormonal bir durumdan kaynaklanmadığını lazer epilasyonun özellikle kol ve yüz bölgesinde çoğunlukla sonuç alınmadığını söyledi ve iğneli epilasyonu önerdi. şaşırdım açıkçası doktorun lazer varken teknoloji dururken iğneliyi önermesine. bana tek çözümüm iğneli epilasyon olduğunu söyledi ve beni bir yakınına yönlendirdi İstanbulda. iğneli epilasyonu evinde yapıyormuş ve sadece tanıdıklara ve doktor hanımın yönlendirdiklerine yapıyormuş tabi baya soru sordum doktora sağolsun sıkılmadan yanıtladı cildimde oluşacak geçici reaksiyonları anlattı. ve 1 kıl kökünü tek seferde bitirdiğini anlattı cihazı yurtdışındanmış ve kendi odasında yapıyormuş evinde. bi an düşündüm kuafördekiler hastanedekiler iyi değil belki evde daha samimi oluruz diye telefonunu aldım fakat ben yinede güvenemedim korktum şişecek yüzüm kabuk oluşacak vs diye. Kocaeline geri döndüm. aradan 2 ay geçti sivilcelerim azaldı ama tüylerim fazlasıyla duruyordu psikolojim yüzünden saçlarımı toplayamadım ve hep uzun kollu giydim ( sonunda dedim ki acıya katlanırım kabuklarıma iyi bakarım ben tüylerimden kurtulmak istiyorum !!! aradım doktor hanımın verdiği numarayı istanbul- kocaeli uzak ama kıllarım bitecekse her hafta giderim ne olacak ki dedim!! aradım kalbim atarak karşımda çok genç ve kibar güven veren bir ses :) anlattım derdimi uzun uzun. adresini aldım 1 hafta sonra biletimi alıp istanbula evine gittim bir çok yerden temizdi.ama yaşı o kadar küçük gösteriyordu ki kapıdan geri dönecektim ama sonra yaşının 28 olduğunu öğrenince ufak bir şoktan sonra sohbet ettik hiç aceleye getirmedi sağolsun yemin ediyorum en lüks yerde böyle sabırla dinleyen olmadı beni. yattım sedyeye başladık evet acıdı ama öyle abartı değil ben yönlendirdim onu duralım yapalım hazırım vs vs. zaman sayacıda vardı dk 1 tl den yaptı normalde 1,5 tl ye yapıyormuş izmitten geliyorum deyince indirdi fiyatını. gerçekten zor işmiş iğneli epilasyon emek istiyor 2 büklüm oluyor yapan kişi. ben 2 saat 120 tl verdim. daha önce doktorun ve epilasyoncumun uyarıları olduğu için korkmadım yüzümün şişmesine kabuk oluşmasına rağmen.. sadece 20 gün sabretmemi söyledi epilasyoncum. sabrettim kabuklarım kendiliğinden düştü çok dikkat ettim kabukları düşürmemek için. ve sonuç yapılan yerlerden bir daha kıl çıkmıyor mucize gibi. hafif pembelikten başka iz yok ki ben iz kalmasına bile razıydım o derece yani :=)) şimdi yaz bitti yüzüme devam edeceğim haftaya bana istanbul yolları gözüktü. sonrada koluma ve diğer yerlerime gideceğim arkadaşlarımıda götüreceğim. o kadar mutluyum ki anlatamam kendimi şanslı hissediyorum iğneli epilasyonla tanıştığım için ve iyi ve sabırlı bir epilasyoncu bulduğum için.Darısı tüylerden çok çekenlerin başına:)
lütfen cvpz yaz bana özelden msj atamıyrm msj sayım yetersiz.tel numarsını yazarmısın mail adresime.crazily_33@hotmail.com lütfen yaz ekle beni msn den
inşallah hepimiz kurtuluruz bu kış yüz bölgemizden. diğer kışta kollarımdan:) istanbula gidip gelmek zor olsada iyi bir insan bulmuşken çileyi çekerim artık napayım.. burdada bi kaç yere uğramıştım iğneli epilasyon için yapanları hiç gözüm tutmamıştı ya hep sorularımı geçiştirdiler ve kabalardı :S biri kuafördü diğeri güzellik merkezi aldıkları parayı haketmiyolar bide pahalılar saatine 120 tl demişlerdi dksı 2 tl :S neyse ki şimdi hakkaten rahatım evde ya bi gidiyorum tüm gün bana aitcanım acıyınca duruyo sıkılınca konuşuyoruz ya valla gezmeye gidiyom sanki D he bide kızlar iğneliye gitmeden önce Emla sürün epilasyoncumun tavsiyesiydi işe yaradı az acıyo canım.
merhabalar. öncelikle tüylerinizden kurtulduğunuza çok sevindim. ben sarışın olmama rağmen polikistik over nedeniyle özellikle yüz bölgemde aşırı bi tüylenme vardı. bir gün senelerdir gittiğim kuaförde iğneli epilasyon yapıldığını farkettim. sordum soruşturdum yaptırmaya karar verdim. beyaz tenli olduğum için düşük akımlar vererek yaptı yapan hanım. yaklaşık bir sene içinde 2 aylık periyodlar halinde giderek yüzümdeki tüylerden kurtuldum.
özel bi hastanede de koltuk altı ve genital bölgeme alex ile lazer yaptırıyorum. 4 seansta koltuk altım bitmiş durumda. genital bölgemde de çok az kaldı. ben kollarıma da yaptırmak istiyorum ama doktorunuz lazer in koldakileri kalınlaştırdığını söylemiş bu sebeple kafam karıştı. yaklaşık iki ay önce kolumun iç kısımına deneme amaçlı atış yaptırdım iki ay geçmesine rağmen hala çıkmadı. bir dahaki gidişimde tekrar deneme atışı yaptırmayı düşünüyorum.
size bir sorum olacak kolunuzdaki kabuklanmalar ne kadar zamanda geçti. iz kaldımı. ben çok beyaz tenliyim ve yaralarımda geç iyileşiyo. yüzümde iğneli epilasyon izi hiç kalmadı ama ben yinede korkuyorum kolumdaki tüyler daha yoğun çünkü.
bir kaç bişey sorcam yardımcı olursan çok sevinirim.
iğnesi nasıl incemi kaliteli mi
bir de bütün yüzüne bir seferde yapmıyor dimi, buraya bende gidip kurtulmak istiyorum çünkü 3 defa farklı yere gittim ve sonuç çok kötü. napıcamı bilemiyorum artık. tek seferde girdiği kıl bir daha çıkmıyor dedin. bunu açıkladımı sana, aklıma geliyor bir seferde kök nasıl harap oluyor diye. mantıklı neler söyledi paylaşırmısın canım benimle lütfennn :'(
bana mail atabilrmisin sizle konuşmak istiyorum. çok zor durumdayım lütfen :'( tugce_tuc@hotmail.com
kol ve yüz bölgesi lazer için hiç uygun değilmiş çoğu bayan bunu diyor zaten araştırırsanız lazer madurlarını görürsünüz bende o madurlardan biriyim. kol bölgesinde tabiki 2 ayda çıkmaz daha sonra fışkırır fazla fazla... 1 seans deneyin 2. seansa gitmeden 3 ay bekleyin sonra ne demek istediğimi anlarsınızben daha koluma yaptırmadım yaptıracağım ama sorduğumda 1 buçuk ayda düşüyor kabukların dedi. ne kadar geç düşürürsek o kadar iz kalma ihtimali düşermiş iş birazda bizim dikkatimize özenimize kalıyor. ben yüzümde hiç sorun yaşamadım iyi bakarak.bende lazerden çok çektiğim için 1 kış ta yüz ve kolumu bitirtmeyi istiyorum. kızlar mail adresini vermiştim isterseniz ona sorun tekrar yazayım. çünkü ben herşeye tam bilerek cevap veremiyorum ki :S igneliepilasyon@outlook.com
Az once Alev Hanim'la telefonda konustum, gorusme icin bir tarih belirledik. Sesi guven verdi acikcasi :) Biraz korkuyorum cok acir diye. Agri esigim yuksektir aslinda ama daha once hic lazer, igneli filan denemedigim icin bilinmezlik geriyor biraz. Bi gidelim gorelim bakalim :) Konu sahibi arkadas, cok tesekkurler. Arayis icindeydim hizir gibi yetistin. Herhangi bi tavsiyen, uyarin var mi benim icin?
sizlerin adınıza çok sevindim hemen bende derdimi anlatayım ben bıyık bölgemdeki tüyleri tamamiyle yok etmek içim bir tanıdığıma lazer yaptırdım ama yüzümdeki tüylerede lazer tuttuğu için oradaki tüyler koyulaştı bende cımbızla aldım arttılar geçen sene igneli epilasyon yaptırdım cildim çok hassas haftalarca kabuk bağladı aylarca izleri geçmedi tekrardan gitmeye cesaretim yok
bende yaz başı cilt doktoruna gittim kesinlikle bir daha lazer yaptırma cildin hassas izkalır iple al dedi
kıllardan çok rahatsız oluyorum acaba tekrardan iğneliyemi gitsem ama güvenilir bir yerde bilmiyorum ne dersiniz bu arada ben beyaz tenliyim iğneli epilasyonda ten rengi etkilimi
bende Bursada yaptırıp çok memnun kalanlardanım.yüzüm bitti ama 1 yılda tabi benim hormon bozukluğum da vardı bu yüzden aşırı kıllıydım tüy değil kıl düşünün artık.Yüzümde hiç iz kalmadı hatta ben kaşıma bile yaptırdım kalın şekil verdik kaşıma kaş alma gibi sorunumda kalamadı :) daha yeni koluma başladım 5 saat sürdü bayağı yoğundu çünkü tabi ki şimdi kabuklanma var ve yüze göre daha geç düşecek kabuklar önemli olan ilk günler su değdirmemek o bölgeye ve kabukları yolmamak kendi dökülecek kabukların.Yüz evet acıyor ama kolun acısı bana çok az geldi muhabbet o bu şu derken 5 saat geçivermiş ve bitmiş anlamadım bile :) ben uyuşturucu kremde sürmüyorum epilasyoncum tavsiye etmiyor hatta epilasyondan sadece yatıştırıcı jel sürüyor bephantene falan kullanmama çalış kıl köklerini besler dedi yüzde sadece bephantene kullandım bir kaç gün oda.Ayrıca biraz yanıyor ama ilk üç gün limon suyu ve tuz sür dedi kollarına etkiyi arttıryormuş.Tabi yüzünüze yapmayın bu limon olayını
sizlerin adınıza çok sevindim hemen bende derdimi anlatayım ben bıyık bölgemdeki tüyleri tamamiyle yok etmek içim bir tanıdığıma lazer yaptırdım ama yüzümdeki tüylerede lazer tuttuğu için oradaki tüyler koyulaştı bende cımbızla aldım arttılar geçen sene igneli epilasyon yaptırdım cildim çok hassas haftalarca kabuk bağladı aylarca izleri geçmedi tekrardan gitmeye cesaretim yok
bende yaz başı cilt doktoruna gittim kesinlikle bir daha lazer yaptırma cildin hassas izkalır iple al dedi
kıllardan çok rahatsız oluyorum acaba tekrardan iğneliyemi gitsem ama güvenilir bir yerde bilmiyorum ne dersiniz bu arada ben beyaz tenliyim iğneli epilasyonda ten rengi etkilimi
evet kollar bacaklar yüze göre baya geç düşüyor ama sonuç güzel olunca değiyo:)) Emla yı ufak çaplı ameliyatlarda bile kullanıyor doktorlar araştırdım baya bu sebepten iğneli içinde hiçbir sakıncası yokmuş sadece cilt yüzeyini uyuşturduğu için ama uyuşturucu iğneyi tavsiye etmiyor epilasyoncum. yalnız limon tuz etkisini arttıracaksa yani epilasyondan sonra bunu kullanacaksak iğneli epilasyon yapılmasının anlamı ozaman nedir pek mantıklı gelmedi bende kıl kökü 1 kerede yok oluyor üstelik yapıldıktan sonra limon tuz cilt yüzeyi için zararlı bence ve onu sürmenin gereği olmaması lazım epilasyon iyi yapılıyosa :S