İğneli Epilasyon Mucizeyi iğneli epilasyonda buldum! Umutsuz olmayın!

canım ya ekledim ben de seni bişeyler sorcam kabul edersin umarım :)

tamam canım msnden konuşuruz ben gittim 3 saat sürdü yanak ve çene bölgesi.daha boynumda var biraz bide bıyıklarıma gitcem çok memnun kaldım Bade saolsun onun sayesinde buldum.sen istanbulda mısın?bugun 3 gün oldu minik minik kabuklandı ama farkedilmiyo bile.benim daha çıkmayan kıllarım vardı yüzümde o yüzden 20 gün sonra tekrar gitcem.bıyık bölgesinide yaptırcamm uzatıyorum:)tek seansta bir kıl kökünü bitiriyo.yani yaptığı yerden tekrar çıkmıcak.emla kremi almıştım ben çok ii oldu daha az hissediyosun acısını.ama gerçekten tavsiye ederim ben çok memnunum.

valla ben çok dikkat ettim yüzüme bu arada doktorun ismi merve ayhan 6 ay önce gitmiştim.neyse epilasyoncu söylediği ve uyardığı için dikkat ettim kabuklarımı 22 gün düşürmedim uyurken giysiyi çıkarırken çok dikkat ettim elimi yüzüme deymedim sadece su tuttum.iyileşirken çok kaşındı kaşımadım vs... kaşırsan kabuklar düşer iz kalır iz kalsa dagerçi o bile zamanla geçer dedi.hem bir kıl köküne 1 kere girip bitirmesi 10 kere girip bitirmesinden daha iyi mantığıma göre yahu :) 10 kere girse daha çok çukurlaşır gibime geliyo :S ben memnunum baya hiç istemiyorum başka bi yer denemeye cesaretim yok dikkat etmek yeterli kafaya takmadan sabırla bekliyorum her epilasyondan sonra. 1 yılda lazer görmüş yüz tamamen biter düzenli gelince dedi bana zaten fark oldu baya 5. gelişten sonra takmıyorum artık çünkü çok az kaldı:)incelerim gözüme batıyo onlarda gitsin tertemiz olsun istiyorm :)

aaa gittin mi canım sen? çok şeker biri demi yaD evde rahat ettin mi sende?ben baya rahattımda bide bir çok yere göre çok temiz bazen ben diyodum ona gerek yok bu kadar titizliğe diye DD ıııyyygg heleki kuaförde hiç yaptırmam midem bulanır :S fiyat ne yaptı sana dk 1 tl den yapmıştır umarım gerçi paragöz değildi sanki iğne parasını bile almıyo getirttiği iğne pahalı olmasına rağmen. bide hep fazladan yapıyodu bana ara verdiğimizde kapatıyodu sayacı falan. nerdee böyle ince ayrıntıya dikkat eden kuaför yada güzellik merkezi.. hepsi biranönce yapayımda nasıl olursa olsun derdinde lanet ettim ya lazerciler mahvetti yüzümü kollarımı :S bi fırsatını bulamadım ya işlerden biranönce gitmem lazım benimde ayarlayıp çünkü kollarımıda bu sene yaptırsamda kurtulsammı acaba diyorum ya.

bana mail atabilrmisin sizle konuşmak istiyorum. çok zor durumdayım lütfen :'( tugce_tuc@hotmail.com

merhabalar. öncelikle tüylerinizden kurtulduğunuza çok sevindim. ben sarışın olmama rağmen polikistik over nedeniyle özellikle yüz bölgemde aşırı bi tüylenme vardı. bir gün senelerdir gittiğim kuaförde iğneli epilasyon yapıldığını farkettim. sordum soruşturdum yaptırmaya karar verdim. beyaz tenli olduğum için düşük akımlar vererek yaptı yapan hanım. yaklaşık bir sene içinde 2 aylık periyodlar halinde giderek yüzümdeki tüylerden kurtuldum.
özel bi hastanede de koltuk altı ve genital bölgeme alex ile lazer yaptırıyorum. 4 seansta koltuk altım bitmiş durumda. genital bölgemde de çok az kaldı. ben kollarıma da yaptırmak istiyorum ama doktorunuz lazer in koldakileri kalınlaştırdığını söylemiş bu sebeple kafam karıştı. yaklaşık iki ay önce kolumun iç kısımına deneme amaçlı atış yaptırdım iki ay geçmesine rağmen hala çıkmadı. bir dahaki gidişimde tekrar deneme atışı yaptırmayı düşünüyorum.
size bir sorum olacak kolunuzdaki kabuklanmalar ne kadar zamanda geçti. iz kaldımı. ben çok beyaz tenliyim ve yaralarımda geç iyileşiyo. yüzümde iğneli epilasyon izi hiç kalmadı ama ben yinede korkuyorum kolumdaki tüyler daha yoğun çünkü.

bir kaç bişey sorcam yardımcı olursan çok sevinirim.
iğnesi nasıl incemi kaliteli mi
bir de bütün yüzüne bir seferde yapmıyor dimi, buraya bende gidip kurtulmak istiyorum çünkü 3 defa farklı yere gittim ve sonuç çok kötü. napıcamı bilemiyorum artık. tek seferde girdiği kıl bir daha çıkmıyor dedin. bunu açıkladımı sana, aklıma geliyor bir seferde kök nasıl harap oluyor diye. mantıklı neler söyledi paylaşırmısın canım benimle lütfennn :'(

kol ve yüz bölgesi lazer için hiç uygun değilmiş çoğu bayan bunu diyor zaten araştırırsanız lazer madurlarını görürsünüz bende o madurlardan biriyim. kol bölgesinde tabiki 2 ayda çıkmaz daha sonra fışkırır fazla fazla... 1 seans deneyin 2. seansa gitmeden 3 ay bekleyin sonra ne demek istediğimi anlarsınız ben daha koluma yaptırmadım yaptıracağım ama sorduğumda 1 buçuk ayda düşüyor kabukların dedi. ne kadar geç düşürürsek o kadar iz kalma ihtimali düşermiş iş birazda bizim dikkatimize özenimize kalıyor. ben yüzümde hiç sorun yaşamadım iyi bakarak.bende lazerden çok çektiğim için 1 kış ta yüz ve kolumu bitirtmeyi istiyorum. kızlar mail adresini vermiştim isterseniz ona sorun tekrar yazayım. çünkü ben herşeye tam bilerek cevap veremiyorum ki :S igneliepilasyon@outlook.com

tabiki tüm yüze 1 seferde yapmıyor düzenli giderek en fazla 1 senede biter. iğnesi diğer iğnelerden farklıymış yurt dışından getirtiyormuş oldukça ince gelmişti bana. işin tekniğine uygun yapılırsa ve yeterli akım verilirse tekrar çıkmaz dedi bana. o kabuk tutmuyor diyenler 1 kıl kökünü tek seferde bitirmiyor 5 10 kez aynı yere batırıyorlar anca bitiyor. bu tercih meselesi ben 1 kere olsun tam olsun yanık kabuk vs ne olursa olsun geçer nasılsa diyordum ki geçtide şükür. ama bazıları derki yok ben çok gitmeye razıyım kabuk olmasın geç bitsede olur diyorsanız o ayrı. benim hem zamanıma ve bütçeme uygun olduğu için gayet mantıklı geliyor bana 1 kıl kökünü tek seferde bitirtmek hep söylüyorum bizim biraz dikkat etmemiz gerekiyor iş birazda bize düşüyor galiba:))) kızlar maili verdim epilasyoncuya sorarsanız daha sağlıklı bilgiler alırsınız bence.

Cevabınız için tesekkür ederim arkadaşım. Sanırım kolum için lazerden vazgeçtim. Ama iğneliye de karar veremedim. Ara sıra size mesaj atıp yaptırıp yaptırmadığınızı sorarım. Hayırlı akşamlar.

Az once Alev Hanim'la telefonda konustum, gorusme icin bir tarih belirledik. Sesi guven verdi acikcasi :) Biraz korkuyorum cok acir diye. Agri esigim yuksektir aslinda ama daha once hic lazer, igneli filan denemedigim icin bilinmezlik geriyor biraz. Bi gidelim gorelim bakalim :) Konu sahibi arkadas, cok tesekkurler. Arayis icindeydim hizir gibi yetistin. Herhangi bi tavsiyen, uyarin var mi benim icin?

acısada çabuk geçiyor canım merak etme yalnız Emla uyuşturucu krem al sür paketi 50 kusur tl emlayı sürdükten sonra streç filmle kaplaki iyice uyuşsun ozaman hissetmiyorsun çok rahat oluyor :))çok uzun süre gidiyor emla 5 lisi. bide dikkat etçeksin kol bacak bölgesi 45 günde kabuk düşürmen lazım sağlıklı cilt için ne kadar uzun kabuk süresi o kadar iyi :) zaten çıkmıuyo bidaha yapılan yerlerden korkma :)) zaten kışta geliyor başlamak lazım biranönce. epilasyon yapılması önemli epilasyondan sonra dikkat etmek dahada önemli oluyo. ama sonrası çok rahatlık, mutluluk D

bende Bursada yaptırıp çok memnun kalanlardanım.yüzüm bitti ama 1 yılda tabi benim hormon bozukluğum da vardı bu yüzden aşırı kıllıydım tüy değil kıl düşünün artık.Yüzümde hiç iz kalmadı hatta ben kaşıma bile yaptırdım kalın şekil verdik kaşıma kaş alma gibi sorunumda kalamadı :) daha yeni koluma başladım 5 saat sürdü bayağı yoğundu çünkü tabi ki şimdi kabuklanma var ve yüze göre daha geç düşecek kabuklar önemli olan ilk günler su değdirmemek o bölgeye ve kabukları yolmamak kendi dökülecek kabukların.Yüz evet acıyor ama kolun acısı bana çok az geldi muhabbet o bu şu derken 5 saat geçivermiş ve bitmiş anlamadım bile :) ben uyuşturucu kremde sürmüyorum epilasyoncum tavsiye etmiyor hatta epilasyondan sadece yatıştırıcı jel sürüyor bephantene falan kullanmama çalış kıl köklerini besler dedi yüzde sadece bephantene kullandım bir kaç gün oda.Ayrıca biraz yanıyor ama ilk üç gün limon suyu ve tuz sür dedi kollarına etkiyi arttıryormuş.Tabi yüzünüze yapmayın bu limon olayını

sizlerin adınıza çok sevindim hemen bende derdimi anlatayım ben bıyık bölgemdeki tüyleri tamamiyle yok etmek içim bir tanıdığıma lazer yaptırdım ama yüzümdeki tüylerede lazer tuttuğu için oradaki tüyler koyulaştı bende cımbızla aldım arttılar geçen sene igneli epilasyon yaptırdım cildim çok hassas haftalarca kabuk bağladı aylarca izleri geçmedi tekrardan gitmeye cesaretim yok
bende yaz başı cilt doktoruna gittim kesinlikle bir daha lazer yaptırma cildin hassas izkalır iple al dedi
kıllardan çok rahatsız oluyorum acaba tekrardan iğneliyemi gitsem ama güvenilir bir yerde bilmiyorum ne dersiniz bu arada ben beyaz tenliyim iğneli epilasyonda ten rengi etkilimi

eğer beyaz tenliysen iz kalma riski daha yüksek diye biliyorum ben,beninde cildim hassastır ama ten rengin kumral açıkcası iyice araştır birde gittiğim yerde yaptıranlardan duyduğum kadarıyla lazerin kalınlaştırdığı kıllarda iğneli daha çabuk etki ediyormuş

ben tüm vücut iğneli epilaston yaptırdım ...küçük bir servet ödedim...ama değdi....lazer mi beş para etmiyor en iyi yerlerde en iyi dermatologlara yaptırdım ve maymuna döndüm......izmitteyseniz istanbul a taşınmanıza gerek yok.....bahsettiğim epilasyoncular iki kız kardeş 25 senedir sadece bu işi yapıyorlar.....biri bakırköy de biri gölcük te oturuyor.....iğneli epilasyonu türkiyeye getiren kadının öğrencileriymiş.......gölcükte doktorluk yaptığım sırada tanıştık...şimdi istanbulda otuduğum için orada devam ettim

iz kalmasın istiyorsanız mümkün olduğunca kabukların geç düşmesini sağlayın ama mümkün olduğunca ve hergün bir kez olsun pudralayın ki yaralar kurusun kabuk düştüğünde kaymak gibi deri çıkıyor

evet kollar bacaklar yüze göre baya geç düşüyor ama sonuç güzel olunca değiyo:)) Emla yı ufak çaplı ameliyatlarda bile kullanıyor doktorlar araştırdım baya bu sebepten iğneli içinde hiçbir sakıncası yokmuş sadece cilt yüzeyini uyuşturduğu için ama uyuşturucu iğneyi tavsiye etmiyor epilasyoncum. yalnız limon tuz etkisini arttıracaksa yani epilasyondan sonra bunu kullanacaksak iğneli epilasyon yapılmasının anlamı ozaman nedir pek mantıklı gelmedi bende kıl kökü 1 kerede yok oluyor üstelik yapıldıktan sonra limon tuz cilt yüzeyi için zararlı bence ve onu sürmenin gereği olmaması lazım epilasyon iyi yapılıyosa :S

tabiki iğneliyi dene tekrar lazere bulaşma bende çok çektim belki gittiğin yer iğnelide iyi değildi yüz bölgesi 15 20 günden sonra düşüyor iz kalmıyor genelde ama sen araştırmaya devam et elbet iyi bir iğneli epilasyoncu bulursun. iğnelide ten rengi kıl rengi hiç önemli değil.

ben zararlı olduğunu düşünmüyorum özellikle limon tuz zaten cilt için kullanılan şeyler ki gerçekten etkisini güzel.herseyden önce insanın cildini çok güzelleştiriyor limon..sonuçta ne olursa olsun işlem görmüş bir bölgeye bakım lazım,illaki iz veya o bu şu lazım değil bakım için.ben mümkün oldukça kozmetik kullanmayan biri olduğum için böyle doğal yöntemleri yapıyorum bakımıda bunlar tercih meselesi tabi.Birde ben şaşırdım tek seferde kaybolmasına kıskandımda açıkcası :) keşke benimde öyle olsa gerçi benim hormon bozukluğu tedavimle birlikte yaptırdığım için epilasyonun etkisi malesef daha geç oluyor,bende tek sefer imkansız.Tedavi gördüğüm doktorumda emlayı pek tavsiye etmiyor açıkcası his kaybına sebeb olabiliryormuş bazen.ben acısına dayandığım için gerek duymuyorum zaten buda tercih meselesi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…