- 13 Eylül 2012
- 55
- 2
- Konu Sahibi flowersoup
ben zararlı olduğunu düşünmüyorum özellikle limon tuz zaten cilt için kullanılan şeyler ki gerçekten etkisini güzel.herseyden önce insanın cildini çok güzelleştiriyor limon..sonuçta ne olursa olsun işlem görmüş bir bölgeye bakım lazım,illaki iz veya o bu şu lazım değil bakım için.ben mümkün oldukça kozmetik kullanmayan biri olduğum için böyle doğal yöntemleri yapıyorum bakımıda bunlar tercih meselesi tabi.Birde ben şaşırdım tek seferde kaybolmasına kıskandımda açıkcası :) keşke benimde öyle olsa gerçi benim hormon bozukluğu tedavimle birlikte yaptırdığım için epilasyonun etkisi malesef daha geç oluyor,bende tek sefer imkansız.Tedavi gördüğüm doktorumda emlayı pek tavsiye etmiyor açıkcası his kaybına sebeb olabiliryormuş bazen.ben acısına dayandığım için gerek duymuyorum zaten buda tercih meselesi tabi.
yağlı ciltler için limon iyi tabiki benim demek istediğim iğneli epilasyon sonrası limon tuz karışımı sürmek çok tuhaf geldi asitli olduğu için :S emla uyuşturduğu için cilt yüzeyinde his kaybı tabiki olmalı acı çekmemek için bu kalıcı birşey asla değil ki :) ben çok kullanıyordum kozmetiği biliyomusun sonra epilasyoncumun ısrarıyla bıraktım tavsiyelerine uyuyorum şimdi çok rahatım şükür ya. kozmetikten uzak durmak lazım cildi yoruyolar cidden... doğal yöntemler lazım.