E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
zenannıımmm sen eylül olmasa bile ekim veya kasım listesinde olacaksın güzel kuzucum sen beni unuttun dimi:çok üzgünüm:merak etme tatlım sen bizim aramızdasın zaten belki bakarsın benimkide ekime kasıma sarkar kısmet ya buişler seni çok öpüyorum esmer güzelim benimmŞeniz
cnm benım senı ben hiççç unuturmuyumm
dilerim bu liste hepiniz uğur lu Gelir zaten ramazan ayındayız ve ben innaıyorumki bebekler için bereketli bi ay olcekkkkkkkk :jeyyar: :CüvCüv:
napalım bende sizin kervana ekim kasım gibi katılırım kaydirigubbakcemile2
Kızlar günaydın.Dün yazmıştım doktora gidicem diye.Kan testimi yaptırıp gittim.İlaçlarımı ayarladı.Bugün Ganol_f e başlıyorum 225 UI günde bir kez. Lucrini de dozunu yarıya düşürdü onada devam.Pazartesiye kadar böyle.Ama kafama bişey takıldı kullanan varsa daha önceden bilgi verebilirmi? Ganol-F 900 mg başlıyorum (kalem şeklinde olandan) ve 3 kutu yazmış bana doktorum ama şunu bilemedim.1.ci kutuda 1 kalem ve 14 tane iğne ucu var. Bu ilaç kaç gün kullanılıyor ki de sadece bir kutuda bu kadar iğne ucu var anlayamadım. Fazla geldi bana? Doktoruma da sormayı unutmuşum kafama takıldı size bir sorayım dedim kızlar. Kullanan varsa cevap yazabilirmisiniz?
Sevgili ecearda ve galatea79 sorularımı verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ediyorum.İyiki bu site ve sizler varsınız.Paylaşımınız için sonsuzzzz teşekkküüürrr canlarıımm.
:CüvCüv:--Eylül Ayinda Transferi Olacak Anne Adaylari-- :CüvCüv:
mehay..................transfer
toprak28.............. transfer- 4-5 eylül - İstanbul Amerikan Hastanesi-DR.Bülent Urman
selenayy...............transfer- 18 eylül- Kadiköy Acibadem Hastanesi-DR.Cem Demirel
nilköksal...............transfer- 5-6 eylül-
özlem77...............transfer- eylül- İzmir Ege Üniversitesi Tüp Bbk-DR.
bebişko................transfer- eylül- İzmir Özel Şifa Hastanesi-DR.Erol Tavmergen
.
rüyameleğim.........transfer-13-14 eylül-
sinem8484...........transfer- 1-2 eylül- Bursa Tp Bbk Hastanesi-DR.Osman Develioğlu
chilek..................transafer- eylül- Adana Ö.Ankara Tüp Bebek-DR.A.Zeki Işık
laram...................transfer- 23 eylül- Kadıköy Acıbadem Hastanesi-DR.Cem Demirel
sahil78.................transfer- eylül- Ankara Anatolia Tp Bbk Mrkz-DR.Hakan Yaralı
celine07...............transfer- eylül- Kadıköy Acıbadem Hastanesi-DR.Cem Demirel
efsane202............transfer- eylül- Bursa Acıbadem Hastanesi- DR.Şahin Bey
Kızlar bugün benim kanamam başladı, transferim 1 ay sonraya kaldı maalsef ki:-(
canim benim sen nerelerdesin ne alemdesin merak ettim seni nasil gidiyo tedavi ne aşamada
nasıl yani anlamadım kanamanın başlaması engelliyomu?kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?