- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
Arkadaşlar merhaba bende günler sonra nihayet bugün kadınlar kulubüne girdim.Benimde salı günü yani ayın 21 inde transferim oldu.2 tanesi çok iyi 1 tanesi normal 3 tane embriyo transfer edildi.Bugün transferimin 4. günü.Ancak herhangi bir belirtim yok.Bir de üstüne üstlük geceleri uykudan uyanıp olmazsa diye düşüncelere dalıyorum.Anlayacağınız moralim sıfır.Birde kaç gündür bu siteye giremeyince iyice bunaldım.Bu arada bebişko sen ne zaman test yaptıracaksın?
Sağol canım genelde pozitif olmaya çalışıyorum ama gece bu düşünceyle uyanmak neni çok üzüyor.hayırlısı artık.TOPRAK MERHABA ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN LÜTFEN MORALİNİ YÜKSEK TUT VE POZİTİF OLMAYA ÇALIŞ STRES YAPMA DOKTORLAR STRESDEN DOLAYI BAŞARISIZ OLUNDUĞUNU SÖYLÜYOR SAKİN OLMAYA ÇALIŞ İNŞALLAH SANA SIKI SIKI TUTUNUR MELEĞİNa.s.
Arkadaşlar merhaba bende günler sonra nihayet bugün kadınlar kulubüne girdim.Benimde salı günü yani ayın 21 inde transferim oldu.2 tanesi çok iyi 1 tanesi normal 3 tane embriyo transfer edildi.Bugün transferimin 4. günü.Ancak herhangi bir belirtim yok.Bir de üstüne üstlük geceleri uykudan uyanıp olmazsa diye düşüncelere dalıyorum.Anlayacağınız moralim sıfır.Birde kaç gündür bu siteye giremeyince iyice bunaldım.Bu arada bebişko sen ne zaman test yaptıracaksın?
selam tatlışkom transferin hayırlı uğurlu olsun umarım meleklerimizi kucağımıza alırız bu sefer...bende aynı senin gibiydim ama inan bana stresli olmak baştan bu işi kaybettik anlamına geliyor ne yapsak ne etsekte sonucu değiştiremeyiz yüce rabbim bize ol dediyse olacak ama bol bol dua etmeliyiz benim idrara sık çıkma kasık ağrısı ve göğüslerimin acısı oluyo bunlar belirtimi bilmiyorum ama ilaçlarda yapıyo olabiir en güzel belirti test sonucu olacak sakın kendinde belirti arama geceleri bende çok uyanıyorum neden böyle bilmiyorum...benim sonucum 28 inde belli olacak az kaldıkça heyecen da artıyo allahım sabrını veriyo sende moralini sakın sıfıra indirme olmazsada tekrar deniyecez bu yolda pes etmek yok toprakcım çok öptüm seniŞeniz
---ekim ayinda transferi olacak anne adaylari---
mehay............transfer18eylül-sonuç:1ekim.
toprak28...........transfer-21ekim-sonuç:2kasım istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt.hamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.ege tavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
rüyameleğim...transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık.hamileeeeeeeeeeeee
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeee
celine07........transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey.hamileeeeeeeeeeeee
sinem8484......transfer21ekim-sonuç:2kasım-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu
bebişko..........transfer16ekim-sonuç:28ekim-izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen
eyetkiner........transfer-27ekim-sonuç:8kasım-izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeeeeee
zenannn.........transfer-27ekim-sonuç:2kasımistanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn..........transfer19eylül-sonuç:1ekimhamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
umutluol.........transfer22eylül-sonuç:4ekim-ankara.hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee
ceylin_naz......transfer16ekim-sonuç:28ekim-istanbul?????????????????
dollydo...........transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat
---ekim ayinda transferi olacak anne adaylari---
mehay............transfer18eylül-sonuç:1ekim.
toprak28...........transfer-21ekim-sonuç:2kasım istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt.hamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.ege tavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
rüyameleğim...transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık.hamileeeeeeeeeeeee
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeee
celine07........transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey.hamileeeeeeeeeeeee
sinem8484......transfer21ekim-sonuç:2kasım-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu
bebişko..........transfer16ekim-sonuç:28ekim-izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen
eyetkiner........transfer-27ekim-sonuç:8kasım-izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeeeeee
zenannn.........transfer-27ekim-sonuç:8kasımistanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn..........transfer19eylül-sonuç:1ekimhamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
umutluol.........transfer22eylül-sonuç:4ekim-ankara.hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee
ceylin_naz......transfer16ekim-sonuç:28ekim-istanbul?????????????????
dollydo...........transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
17 yumiş toplanmştı olgun olan 15 taneye işlem yapılmış ve 12si dollenmış :) allah çok şükür
pazartesı 9da umutta olcam bakalım neler olcak
oyyyyyyyyyyyyy bebişlerım benımyaaaaaaaaaa
ınşallah hepsı ıyı kalıtede olur ya bana dua edın kızlar
arkadaslar sımdı hastaneden geldım cuma ya ılac raporum cıkıyo 8 kasımda gıdıyorum ultrasonda yaptı dr um kıst yok dedı acaıp rahatladım hayırlısı bakalım
bebişko yarın büyük gün nasıl hissediyorsun kendini
arkadaslar sımdı hastaneden geldım cuma ya ılac raporum cıkıyo 8 kasımda gıdıyorum ultrasonda yaptı dr um kıst yok dedı acaıp rahatladım hayırlısı bakalım
canım benim evdeki gebelik testi çatlama iğnesinden dolayı yanlış pozitif verebiliyor az kaldı sabret yarın yaparsın en doğru sonuç kanda çıkıyor özellikle tüp bebek tedavisinde
sakin olmaya çalış bu geceyi geçircen sadece
rabbim yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?