özlemcim aşkolsun cevaplarımı görmedinmi akşamdan beri herkese cevap yazdım valla ben hiç sizsiz durabilirmiiyim yattığım yerden yazıym size bilgisayyarıda aldım yanıbaşıma ee tabi kıpırdamamam mümkün değil ama yinede yatmaya çalışıyorum zor oluyo hele dün transferden sonra yüzüstü yatırdı beni erol hoca 5 saat hayatım karardı valla neyse dualarınıza çok ihtiyacım var tatlım sen de okadar karamsar olma bebeğin nereye gidecek allahın izniyle hiç bişi olmaz senin psikolojil sıkıntılarından etkilenmiş ve saklanmıştır yapma annesiiii yirirm poposunu ben onun:)Şeniz[/QUOTE
Ben aslında bundan sonra yazacaklarımıza cevap veremeyeceni kast etmiştim, ne bileyim senin hemen bilgisayar başına gececeni:roflol: Zaten tüm cevaplarını ben yakından takip ediyorum. Sanki senin tutacakmış gibi bi his var içimde hadi bakalım inşallahhhh. Dün Kensül arş duasını okudum mehay, İrem ve senin için ve tabi tüm evlat sahibi olmak isteyipte olamayanlar için. Allahım inşallah kabul eder.
Kıpırdamamak gibi bişey sözkonusu olmuyo bende bilgisayarımı yanıma almıştım, sen fazla hareket etmeden keyfine bak, fazla sıkmada kendinin bu sefer psikolojin bozulmasın. Ege Üniv. bende 4 saat yüz üstü yatmıştım, çok iğrenç bişey yaaa, allahtan cep telefonumu yanıma almıştım, tabi telefon faturasıda ona göre geldi
Haaa birde daha önce onla ilgili bir topik açmıştım okudunmu bilmiyorum ama ananas ye bol bol cocuğun tutunmasında faydalıymış, zaten ananas vitamin bombası, zararını görmezsin. Denemekte fayda var.Şeniz