- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 46
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
canım burada bulunma sebebimiz birbirimize yardımcı olmak sorunlarımızı paylaşmak nezaman ne istersen sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hakkında hayırlısı olsun inşallaha.s.rüyameleğim evet çok haklısın..
o kadar uzun ki benim hikayem de tahmin edersin..
5 yıllık bi süreç.. ben de 3 kez hastanede bi kez kilinikte oldum histeroskopi..
ben de internetten okumuştum takılması gerektiğini..
hastanedeyken sordum bana gerek yok, çok fazla değil seninki demişlerdi..
böyle 5 yıl bekledim ben tekrar etti yeniden oldum falan falan..
ve sırf bu yüzden ben doktorumu değiştirdim.
Şimdi gittiğim doktor da açıkçası çok kısa bi yol söyleyince hemen atladım..
düşünsene 5 yıldır bekliyorum tedavi olmayı..
şu anki doktorumun da söylediği şöyle mantıklı geldi..
filmlerimde görünüyo benim yapışık kısım..
3 te 2 si sorunsuz dedi.. kalanı yapışık olan kısım ..
oraya yerleştiririz dedi.. yeterli bi alan dedi..
valla canım yaa o kadar yoruldum ki.. ikna oldum hemen..
zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim bu arada :)
uzun uzun yer işgal ettiğim için de özür herkesten :)
hay maşallah bu ne güzel liste Allah hamilelerin sayısını arttırsın inşallah---ekim ayinda transferi olacak anne adaylari---
mehay............transfer18eylül-sonuç:1ekim.
toprak28...........transfer22-21ekim-sonuç:2kasım istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt.hamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.ege tavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
rüyameleğim...transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık.hamileeeeeeeeeeeee
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeee
celine07........transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey.hamileeeeeeeeeeeee
sinem8484......transfer-ekim-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu (ertelendi)
bebişko..........transfer16ekim-sonuç:28ekim-izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen
eyetkiner........transfer-ekim- izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı.hamileeeeeeeeeeeeeeeee
zenannn.........transfer-ekim-istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn..........transfer19eylül-sonuç:1ekimhamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
umutluol.........transfer22eylül-sonuç:4ekim-ankara.hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee
ceylin_naz......transfer16ekim-sonuç:28ekim-istanbul?????????????????
dollydo...........transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat
selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum siteye. 22 ekim de yumurtalarım toplandı 15-16 taneymiş. pzt günü transferim olacakmış. aslında hemşire cmt demişti ama pzt ye kaldı bana pgt yapılacak. inşallah herşey yolunda gider. yumurtalarım toplandıktan sonra bi sürü ilaç başladılar. bemiks - crinone jel - estrofem - prednol - babyprine başladık. hımmm bi de dün aradılar şimdiden 7-8 yanesi döllenmiş bugün tekrar arayacaklarmış :)
HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE MELEĞİNE KAVUŞURSUNa.s.
az önce embriyologlarımız aradılar. çok heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim 9 tane yumurtam hücrelere ayrılmış :) pgt yapılacağı için birer tane hücreleri alıncakmış ve sağlıklı olanlar pazar günü transfer edileceklermiş ayy az kaldıı... ben gebelik testi sonucum belli olana kadar hatta minik kalp atışlarını duyana kadar çalışmayı düşünmüyorum kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
canım burada bulunma sebebimiz birbirimize yardımcı olmak sorunlarımızı paylaşmak nezaman ne istersen sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hakkında hayırlısı olsun inşallaha.s.
az önce embriyologlarımız aradılar. çok heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim 9 tane yumurtam hücrelere ayrılmış :) pgt yapılacağı için birer tane hücreleri alıncakmış ve sağlıklı olanlar pazar günü transfer edileceklermiş ayy az kaldıı... ben gebelik testi sonucum belli olana kadar hatta minik kalp atışlarını duyana kadar çalışmayı düşünmüyorum kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bebişko nasilsin varmi herhangi bir belirtin az kaldi test gününe hayirlisiyla inşallah pozitif sonucu haykirirsin buradan
rica ederim canım nedemeka.s.çok saol rüyameleğim :)
tedavim başlayınca eminim çok yardımınıza ve desteğe ihtiyacım olacak..
şu an en ilk aşamadayım.. bugün doktora hormon sonuçlarımı götürcem bakalım..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.. :1hug:
canım benim olumsuz düşünce yok pozitif olacaksın sık çişe gitmek belirti diye biliyorum ama hadi canım inşallah inşallah herşey çok güzel olur.rüyacııımmmmm valla kafayı yicem içinm içime sığmıyo ama sadece kasık ağrılarım çok fazla göğüslerim şiş ve acıyo.bide çok çise didiyooommbaşka hiç bişey yok acaba olmadımı tutunamadılarmı bana offf gün yaklaştıkça fena oluyorum allahım sabır ver...rüyacım sen ne yaptınn nasıl gidiyo tedavi transfer ne zaman allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
rüyacııımmmmm valla kafayı yicem içinm içime sığmıyo ama sadece kasık ağrılarım çok fazla göğüslerim şiş ve acıyo.bide çok çise didiyooommbaşka hiç bişey yok acaba olmadımı tutunamadılarmı bana offf gün yaklaştıkça fena oluyorum allahım sabır ver...rüyacım sen ne yaptınn nasıl gidiyo tedavi transfer ne zaman allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:
bebısko cok az kaldı sonucunun bellı olmasına zaman durdu gecmıyor degılmı sabret az kaldı sonucu merakla beklıyorum dualarım senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?