Muayene oldum..

Arkadaşım senın anan baban bu kadarmı paraya hasret insanlar ya.

Evlat paraya satılırmı ya

Yemin ederim başım çatlıcak şu an agrıdan
aha kul hakkı değilmi bu

Yapiyor özel ler.benim arkadasim yaptirdi.doktora .kucukken dusmus aklinda kalmus kizin doktora bakturdi.tabi bekaret muaynesi demiyor raporda.bilmeden konusmayin.o kadar hayati birsey degil savciliktan izin alinsin.

benim arkadaşım kadın dogum doktoru biz asla savcılık emri olmadan bekaret muaynesi yapmayız çünkü aksine bir durum yaşanılırsa davalık oluruz kariyerimiz biter demişti ve benim arkadaşımda özelde sormuştu savcılık emri olmadan yapmıyoruz demişler kıza oda düşmüştü bilmeden konuşmayın deyince ben varsayım oldugunu söyledim niye karşınızda bir insan degildi bir uzaylı varmış gibi anlamadan yazıyorsunuz hiç anlamam yani triplerinizi yakınlarınıza atın

Herhangi bir hakkin yok ki....oturdugun yerden yorum yapiyorsun....yazmayalin o zaman .banada senaryo geldi biraz.ama gercekte olabilir bilemedim.

Herhangi bir hakkin yok ki....oturdugun yerden yorum yapiyorsun....yazmayalin o zaman .banada senaryo geldi biraz.ama gercekte olabilir bilemedim.

Benim helal etmediğim hak size niye bu kadar dert oldu anlamadım.
Madem hakkım yok neyi tartışıyorsunuz benle..
Yazıp yazmama konusunda sizden izin istemedim.
Üstelik bana sen diye hitap edecek kadar da bir samimiyetimiz yok sizinle..

Banada okumus etmis serseride olsa onca parasi olan genc bir erkegin bir kiz icin bu kadar diretmesi sacma geldi .kiz istemiyor adam zorluyor kaciriyir falan.

Iyi tamam haklisiniz.sadece buyuttunuz bende yorum yaptim.banada hakkinizi helal edin.sizin gibi birine sen dedim.

yani?
yorum yapmak için zorlama falan mı oldu ben anlamdım?

Konulara geyik yapmak için girenleri not aldım, bir dahaki sefere gidersiniz geyikçiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…