• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene oldum..

ailesi izini bulsun istemiyormuş.
ailesi izini bulsun istemedi diye şikayetçi olmayıp karakola gidip kendim kaçtım diye beyanat sunmayı biliyo,kedi senin canını aile gene bulacak ki ,denilecek tek kelime..
ayrıntılar bilaaal ayrıntılaaar

Ve antidepresanların etkisiyle nasıl üye olduğunuzu bilmiyorsunuz ama çok güzel edebi cümlelerle bir hikaye anlatabiliyorsunuz..
Burada bir sürü insana yalan söylediyseniz bunun da bir vebali var hatırlatmak istiyorum.
Eğer ilahi adalete inanıyorsanız.
Bu yaşadıklarınızın bir benzerini yaşayıvermeyesiniz..

Birde Allah yar ve yardımcınız olsun demiş. pesss yaaaa eger konu fakeyse Töbe Töbe yaaaaaa

Ve antidepresanların etkisiyle nasıl üye olduğunuzu bilmiyorsunuz ama çok güzel edebi cümlelerle bir hikaye anlatabiliyorsunuz..
Burada bir sürü insana yalan söylediyseniz bunun da bir vebali var hatırlatmak istiyorum.
Eğer ilahi adalete inanıyorsanız.
Bu yaşadıklarınızın bir benzerini yaşayıvermeyesiniz..
Niye ustune gidiyorsunuz.inanmazsaniz yorum yapmayin olsun bitsin..bir suru sacma konu aciliuor burda yalanda dolu bazilari.hakkimi helal etmiyorum ne ya.ne hakkin var sanki.yani bazilari burayi ne kadar ciddiye aliyor hayati sirf burasi sanki.net ortami tabi yalancilar olucak burda buyutmeyin .bi arkadas yalan soyluyorsa zaten piskolojik rahatsızdır.kimse durup dururken bole hikaye yazmaz.

Birde Allah yar ve yardımcınız olsun demiş. pesss yaaaa eger konu fakeyse Töbe Töbe yaaaaaa

Allah önce ona insanların duygularıyla oynamak, kandırmak ne kadar çirkin .. bunu anlayacak vicdan versin.
Konuya zerre kadar inanmıyorum. Birsürü boşluk bir sürü tezat.
Tüm o güzel cümlelerle anlattığı hikayeyi yaşayan bir insan gider önce ailesine hesap sorar.
Öyle bir anneye bak senin yüzünden başıma ne iş geldi der.
Böyle bir rezille kimse kızını evlendirmek istemez.
Bunu isteyecek ahlaksız insanlara bu kadar sevgi ve saygı duyulmaz.
Daha bir sürü şey.
Canın sıkılıyorsa aç bir konu canımsıkılıyor de dertleşelim eğlenelim.
Kandırmak nedir yahu.
En tahammül edemediğim şey benim kandırılmak.

Bana hala gerçek gibi gelmiyor. Zaten olmasını da istemiyorum. Adamın amacı mecbur etmekse niye elinde fırsat varken tecavüz etmesin ki?

İlk başta ne yapacağını bilmez gibiydin şimdi karakola gidip beyan verdim diyorsun. Bu benim ilk defa duyduğum bir şey. Ben herhalde sadece telefon açar beni aramayın derdim.

Dikkatimi çekti doktorlar bekaret kontrolünde "bir EKSİĞİN yok" mu diyorlar gerçekten?

Ayrıca bir konuyla ilgili devam konusu açmak yasak diye biliyorum.

fiziksel bir şey olmaması güzel fakat ruhsal çöküntünüzü de biran evvel toparlamaya bakın.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

benim bildigim kadarıyla savcılık izni olmadan hiçbir doktor bekaret muaynesi yapmıyor...
Yapiyor özel ler.benim arkadasim yaptirdi.doktora .kucukken dusmus aklinda kalmus kizin doktora bakturdi.tabi bekaret muaynesi demiyor raporda.bilmeden konusmayin.o kadar hayati birsey degil savciliktan izin alinsin.

Gsırada beklerken konuşurken yardımcı olabilecek bir tavsiye,belki bilen birileri yazmıştır diye girip okudum.gerçekten merak edipte mesaj atanlar olmuş,gerçekten üzülenler olmuş.şuan bunla uğraşmaya gucum yok ama uzuldugunu yazan insanlara durumdan haberdar etmek zorunda hissettım vıcdani olarak.
Muayene oldum..
Ondan önce, 16 yaşında fln degılım, yaşım 25..buraya uye olurken nası uye oldum ne yazdım farkında degıldım, rastgele rakamlara tıkladım yok doğumtarıhı yok bılgıler..bu önemli değilde, şunu söylemem lazım ben o başlığı yazarken iki antidepresan iki sakinleştiricinin etkısındeydım, ilk geldıgımde surekli aglama ve sınır krızı gecırdıgım için arkadaşım sağolsun.. Ben gecenın korunde o kafayla internete gireyımde hıkayemı yazayım dıyerek gırmedim, bekaret olayı ve bir munasebet yasandıysa ne gıbı fızıksel belırtılerı oluyor araştırmak için girdim..onları okuduktan sonra kendımde hiçbirini bulamadım daha öncede dediğim gibi fakat polıse gıtmeden napabilirim, nerye danısabılırım diye aramaya başladım, kadın hakları dernekleri vs, bir sure okudum fakat yazacak biryer bulamadım..kadınlarla alakalı arama yaparken tek bıldıgım forumu rastgele gordugum bır sekılde. şoku başka korkularla çoktan atlatmış bırı olarak delı gıbı bır anlatma paylaşma isteği vardı içimde nasıl yazdım inanın bılmıyorum. Kafam gıdıp gelıyordu sabah olduktan sonra aklım basıma gelmeye basladı..
Vicdanen benim için uzulen arkadaslara olan açıklama borcum şu anlatıp gidecegim..
Özel hastanede bir jınekolog a muayene oldum sabah.. Benim bılgım dahılınde olmadan polisi karıstırırlar dıye doktora söyleyemedık..benim yerıme arkadasım bir açıklama yapmış erkek arkadasıyla bişeyler yaşamış emin değilmiş bekaretınde bı zedelenme varmıymıs dıye uydurmuş. Doktor muayenesını ettı, ederken sen ne yasadıgını bılmıyormusun dedı, bende alkollüydüm farkında değildim dedim, bişey yaşandımı bılmıyorum bi iz varmı dedım.. Hem ultrasonla hem fızıksel inceledi iyice, bi eksiğin yok dedı. Bekaretım yerındeymiş. Bi zedelenme varmı dedım, yok hiçbir şeyin yok, zorlanma dahı yok için rahat olsun dedi. Ordan ayrıldık bır saat önce..içim rahatladı evet..en azından yasadıklarımın kalıcı bır ızı olmadıgına avunuyorum..
Böyle bır durum olursa polıse gıtmek istemiyordum..fakat konuşurken aılemın ortada olmayışımla ılgılı polise haber vermiş olacağını düşündük.. Kayıp başvurusunda bulunmuşlardır zaten dedım..
sehır merkezındeki karakola gıttık. Ve hakkımda bır kayıp basvurusu varsa yada yapılırsa, evı yetıskın bır bırey olarak kendı rızamla terk ettıgımı, saglıgımın yerınde oldugunu bıldırdım yazılı olarak, imzaladık çıktık..bu sekılde aıleme kızınız kayıp değil rızasıyla gıtmış şeklinde bıldıreceklerını belırttıler. Sebep olarak sadece ıstemedıgım bırıyle evlenmemek ıcın terk ettım dedım.. Oyle yazıldı..
Benım mantıklı dusundugumden berı tek amacım suan aılemdrn kurtulabilmek, konuştukça anladım hiçbirinin yuzunu gormek istemediğimi, görecek yuzumun kalmadıgını..
Şu kuçucuk şehırde gordugum kuçucuk bır destek bıle kendımı toparlamama yardımcı oldu..köpeğin hele o anlamda bişey yapmamış oldugunu öğrenince en buyuk rahatlamayı orda yasadım. Bende açtıgı yara sadece psıkolojık olacak enazından dedım halıme sevındım nerdeyse..en azından artık emınım..
Bu arada cok sorulmus..köpeğin nasıl kaza susu verdıgını bılmıyorum, bılsem anlatırdım.annemlerı duydugumda yeni ayılmıştım ya o abartıyordu ya ben yanlış duydum o haldeyken..bılmıyorum nasıl yaptıgını, ben bayıldıktan sonra benı saglam baglayıp arabayı bi agaca duvara falan surmuş olabılır bı fıkrım yok sıgortadan para almak için gıdıp arabasını agaca vuran ınsanları duyardık eskıden bılmıyorum. Başımdakı dıkış yarası carpmayla olmamıştır fızksel sıddet gordugum sırada bayılmamın sebebı kafamı carpmamdır dıye dusunuyorum o dıkıs onun dıkısıdır herhalde..
Bundan sonra ne yapacagımı bılmıyorum.tek bıldıgım bıraz daha ıyı dusunebıldıgım..
Aılemın hıcbır ız bulamaması ıcın sıkayetci olmuyorum..fakat yınede bır darp raporu alıp sıkayetcı olmasamda en azından elımde bulunsun da dıyoruz bı yandan, daha dusunuyoruz..
Tek emın oldugum baska bı sehre gıdıp ıs bulacagım..sonrasını bilmiyorum..
Ben başıma ne gelırse gelsın,benı savunabılecek bı aılem olsun isterdım.belkı en uzuldugum şey buydu herseyın arasında..ne olursa olsun en cok bu içime batıyor.
Dusundukce gozum doluyor annemi..ben onları hıcbır zaman kotu bılmedım..bahsı gecen kopegın aıle dostu olusu boyadı belkı gozlerını. Belkı baska bırsey.ama dusunmek ıstemıyorum..en cok bu batıyor ıcıme..
Herkes hakkını helal etsın allah yar ve yardımcınız olsun..
Kimse salak değil.Bir romanı yazan yazar bile aylarca hatta yıllarca araştırma yapıyor da öyle yazıyor.
İstemediğin bir adam var.Adamdan nefret ediyorsun.Seni şehir dışında okutabilen ailen evlenmen için baskı yapıyor.Adam seni alıp götürüyor.O kadar safsın ki,hangi yoldan nereye gittiğini bilmiyorsun.Issız bir yere gitmiş olmanız lazım bunları yapması için.Sana vuruyor,soyuyor,bir yerlerine tutuyor,seni bayılacak duruma getirene kadar dövüyor bayılıyorsun.Gözlerini hastanede açıyorsun.Nasılsa hazır adamı istemiyorsun eline fırsat geçmiş,orda söylesene herşeyi.Bir insan travman geçirir bu kadar soğukkanlı ailesinden gizleyebilir mi ya.
Her taraf mobesa kamerası dolu.Hani bu kazanın tutanağı.Kaza nerde olmuş nasıl olmuş.İsteseydin sen eğer yaşadıkların gerçekse,o hastanede çok rahat kanıtlardın.Hee ailen hala mı inanmıyor.Pes yani.O zaman kaçsaydın.Bir tek günde yaşıyorsun bunca şeyi.Evden onu görmeye gideceğim diye çıkıyorsun.Arkadaşına gidiyorsun.Ya insan kendine gelemez.Sen hemen araştırmaya kalkıp bi de siteye üye olup,bayağı bayağı konu yazıyorsun.Bi de ne yazdığının o kadar farkında değilmişsi ki,klavyenin hangi tuşlarına o kadar emin değilsin ki bastığından,yaşını yanlış yazabiliyorsun ama maşallah tam detay düz cümle kuruyorsun.Sonra hem tecavüz diye konu açıp,hem uğramadığımdan eminim diyorsun.Doktora polise gdeceğine,buraya yazıyorsun.Darp edilmişsin ya.Sadece tecavüz mü olması gerek.Burda kendini millete inandırmakla meşgulsün.

Senin bu senaryona inanan üzülen hamileler,emziren anneler,kız evlat sahibi anneler.Şu an bu yazılana üzülüp moralini bozduğun her insanın hakkına girdin.

Niye ustune gidiyorsunuz.inanmazsaniz yorum yapmayin olsun bitsin..bir suru sacma konu aciliuor burda yalanda dolu bazilari.hakkimi helal etmiyorum ne ya.ne hakkin var sanki.yani bazilari burayi ne kadar ciddiye aliyor hayati sirf burasi sanki.net ortami tabi yalancilar olucak burda buyutmeyin .bi arkadas yalan soyluyorsa zaten piskolojik rahatsızdır.kimse durup dururken bole hikaye yazmaz.

Neden üzerine gidiyorumbiliyor musunuz?
Kandırılmaktan nefret ettiğim için.
Yalancıları savunamıyorum kusura bakmayın.
İstediğim gibi de yorum yazarım.
İnsanları kandırmanın keyfini yaşamalarına karşı çıkıyorum.
Hakkımı da istediğime helal ederim istediğime de etmem.
Bu da benim tasarrufumda..
Helallik istemiş yalansa etmiyorum demişim size ne??

Ya aslında ben ailenin seni şehir dışında okutup, normalde çok baskıcı bir yapıda olmasına takılmadım. Kendi gözümle gördüğüm babasının korkusundan istanbulda kadıköy sahile inemeyen ama universitede erkek arkadaşıyla yaşayıp hamile kalan, üstüne kürtaj olup aynı gün evine dönen biri de dahil olmak üzere birkaç sağlam örnek var bu konuda o yüzden bana normal geldi yani.
Bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun.

TH ve oglu t seni her halükarda bulur.Elleri kolları uzun olur böyle ailelerin.Kendine mukayyet ol.

Back