• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene oldum..

Arkadaşım senın anan baban bu kadarmı paraya hasret insanlar ya.

Evlat paraya satılırmı ya
Kimse salak değil.Bir romanı yazan yazar bile aylarca hatta yıllarca araştırma yapıyor da öyle yazıyor.
İstemediğin bir adam var.Adamdan nefret ediyorsun.Seni şehir dışında okutabilen ailen evlenmen için baskı yapıyor.Adam seni alıp götürüyor.O kadar safsın ki,hangi yoldan nereye gittiğini bilmiyorsun.Issız bir yere gitmiş olmanız lazım bunları yapması için.Sana vuruyor,soyuyor,bir yerlerine tutuyor,seni bayılacak duruma getirene kadar dövüyor bayılıyorsun.Gözlerini hastanede açıyorsun.Nasılsa hazır adamı istemiyorsun eline fırsat geçmiş,orda söylesene herşeyi.Bir insan travman geçirir bu kadar soğukkanlı ailesinden gizleyebilir mi ya.
Her taraf mobesa kamerası dolu.Hani bu kazanın tutanağı.Kaza nerde olmuş nasıl olmuş.İsteseydin sen eğer yaşadıkların gerçekse,o hastanede çok rahat kanıtlardın.Hee ailen hala mı inanmıyor.Pes yani.O zaman kaçsaydın.Bir tek günde yaşıyorsun bunca şeyi.Evden onu görmeye gideceğim diye çıkıyorsun.Arkadaşına gidiyorsun.Ya insan kendine gelemez.Sen hemen araştırmaya kalkıp bi de siteye üye olup,bayağı bayağı konu yazıyorsun.Bi de ne yazdığının o kadar farkında değilmişsi ki,klavyenin hangi tuşlarına o kadar emin değilsin ki bastığından,yaşını yanlış yazabiliyorsun ama maşallah tam detay düz cümle kuruyorsun.Sonra hem tecavüz diye konu açıp,hem uğramadığımdan eminim diyorsun.Doktora polise gdeceğine,buraya yazıyorsun.Darp edilmişsin ya.Sadece tecavüz mü olması gerek.Burda kendini millete inandırmakla meşgulsün.

Senin bu senaryona inanan üzülen hamileler,emziren anneler,kız evlat sahibi anneler.Şu an bu yazılana üzülüp moralini bozduğun her insanın hakkına girdin.

Yemin ederim başım çatlıcak şu an agrıdan
aha kul hakkı değilmi bu

Yapiyor özel ler.benim arkadasim yaptirdi.doktora .kucukken dusmus aklinda kalmus kizin doktora bakturdi.tabi bekaret muaynesi demiyor raporda.bilmeden konusmayin.o kadar hayati birsey degil savciliktan izin alinsin.

benim arkadaşım kadın dogum doktoru biz asla savcılık emri olmadan bekaret muaynesi yapmayız çünkü aksine bir durum yaşanılırsa davalık oluruz kariyerimiz biter demişti ve benim arkadaşımda özelde sormuştu savcılık emri olmadan yapmıyoruz demişler kıza oda düşmüştü bilmeden konuşmayın deyince ben varsayım oldugunu söyledim niye karşınızda bir insan degildi bir uzaylı varmış gibi anlamadan yazıyorsunuz hiç anlamam yani triplerinizi yakınlarınıza atın

Neden üzerine gidiyorumbiliyor musunuz?
Kandırılmaktan nefret ettiğim için.
Yalancıları savunamıyorum kusura bakmayın.
İstediğim gibi de yorum yazarım.
İnsanları kandırmanın keyfini yaşamalarına karşı çıkıyorum.
Hakkımı da istediğime helal ederim istediğime de etmem.
Bu da benim tasarrufumda..
Helallik istemiş yalansa etmiyorum demişim size ne??
Herhangi bir hakkin yok ki....oturdugun yerden yorum yapiyorsun....yazmayalin o zaman .banada senaryo geldi biraz.ama gercekte olabilir bilemedim.

Herhangi bir hakkin yok ki....oturdugun yerden yorum yapiyorsun....yazmayalin o zaman .banada senaryo geldi biraz.ama gercekte olabilir bilemedim.

Benim helal etmediğim hak size niye bu kadar dert oldu anlamadım.
Madem hakkım yok neyi tartışıyorsunuz benle..
Yazıp yazmama konusunda sizden izin istemedim.
Üstelik bana sen diye hitap edecek kadar da bir samimiyetimiz yok sizinle..

Banada okumus etmis serseride olsa onca parasi olan genc bir erkegin bir kiz icin bu kadar diretmesi sacma geldi .kiz istemiyor adam zorluyor kaciriyir falan.

Benim helal etmediğim hak size niye bu kadar dert oldu anlamadım.
Madem hakkım yok neyi tartışıyorsunuz benle..
Yazıp yazmama konusunda sizden izin istemedim.
Üstelik bana sen diye hitap edecek kadar da bir samimiyetimiz yok sizinle..
Iyi tamam haklisiniz.sadece buyuttunuz bende yorum yaptim.banada hakkinizi helal edin.sizin gibi birine sen dedim.

KAZEN der ki:

- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

yani?
yorum yapmak için zorlama falan mı oldu ben anlamdım?:KK53:

KAZEN der ki:

- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !
Konulara geyik yapmak için girenleri not aldım, bir dahaki sefere gidersiniz geyikçiler:cool:

Back