Muavinden hoşlanmak?!

O zaman üniversitelidir, genç de demiştin zaten

Hadi ya ilk adımı kadının atıp iyi biten ilk defa okuyorum

Benim ilk adım attıklarım hep nane oldu
Ilk adımı mesajla attım bir de hemen cevap yazdı "bak ben ciddi ilişki düşünüyorum eğer beni yarabandı olarak kullanacaksan yokum" dedi arkadasimin abisiydi her haltımı biliyordu bi kaç sene çıktık sonra nikahı bastım gitti

Son düzenleme:
14 Eylül'e kadar beklemen iyi fikir çünkü belki bir sinirle tarihi filan sildi ya da ayrıldılar... Hala barışma ihtimalleri var. :/
Onun haricince, inşallah her şey gönlünce olur.

1 senede nikah he Mutluluklaaar diliyoruuummm..:)

14 Eylül'e kadar beklemen iyi fikir çünkü belki bir sinirle tarihi filan sildi ya da ayrıldılar... Hala barışma ihtimalleri var. :/
Onun haricince, inşallah her şey gönlünce olur.

Dimi, onuda görürüz bende hislerimden emin olurum.. En sağlıklısı olur..
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için..

Malum firmanin muavini değilse iyidir. Sevgilisinden yeni ayrilmis erkeklerin de acı cektigini dusunmuyorum baska iliskilere açiliyorlar direk

meselek ayrımı yapmassan yapmada ilerde kültür farkı olusur canım . egolar devreye girer masslar farklı olunca suan cevrende kimse yok aynı kişiyi düsünüp durma üzülme ilerde

aaaaa ben:)))çok çok benzerini yaşıyorum şu an içimde kalacağına dışarda dursun diye ben mesaj attım ama diğer kutusuna düştüğü için görmüyör heralde:) sen de mesaj at gitsin kız eylüle kadar kim öle kim kala. hemen sevgili bişey olacak haliniz yok sonuçta döneceksede döner zaten

Çok çok benzeri derkeenn??? Ay kendimden birini bulunca çok heyecanlandim vallahii..

eğer barışacaklarsa 1 sene sonrada ihtimal var yani hep var. yaz gitsin

Ondan çok kendimden de emin olmak istiyorum.. Duygularim kesin olsun istiyorum.. Zaten hiç tanımadığım için zkr.. O yuzden bekleyeceğim bir süre

neredeyse aynı durum muavin değil deyimde için rahat etsin:))sadece farklı bi durum olarak beni fake hesaplardan takip ettiğine dair çok çok güçlü şüphelerim var

Ondan çok kendimden de emin olmak istiyorum.. Duygularim kesin olsun istiyorum.. Zaten hiç tanımadığım için zkr.. O yuzden bekleyeceğim bir süre
iyide az buçuk dialog kurmadan nasıl duygularından emin olacaksınki. belki hiç uygun değilsiniz belki de birbiriniz için yaratıldınız bunu bekleyerek anlayamazsın

Ben boyle birsey biliyorum. 5 6 sene once yakin arkadaşıma olmuştu muavinden hoşlandi çocukta ondan haşlanmış ikramlar ikramlar sonra bizimkinin adini soyadını öğrenmiş facette bulmuş niyetinin kotu olmadığını arkadaşlık kurmak istediğini yazmis vs bunlar 1 sene görüştüler sevgiliydiler sonra olmadi .bizde ilk duyduğumuz da önyargılı ydik olur mu diye ama niye olmasın. Bi de cocuk unide okuyormus meğersem part time bu isi yapıyormuş arada belki sizinkide öyledir:)

Hadi ya?? En azından tek olmadığım için çok sevindim Teşekkürler, umarim öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…