ahhhh nerdeeee, duygularıma tercüman oldunuzKeşke bir muavini hayatımıza kendi isteğimizle soktuğumuz gibi, şu kuzen gibileri de bizim iznimiz ile soy ağacımıza soksalar ya ..
Takipteyim yazacağın günü merakla bekliyorum, çok heyecanlı bir aşk hikayesi olacak gibi geldi birdenBen doğurmadan yaz lütfen unuturum falan konuyu :))
ben malesef mesleğini küçümsediğimden değil de sürekli yanımda olamayacağı için istemezdim. kuzeninizi değil kendinizi dinlemelisinz zira akıl alınacak biri değil sanırım, çocukla iletişimde olmamasına rağmen sebebini siz sanmış.
1 yıl boyunca hiç tanımadığı birine bir şeyler beslemek noktasında garipsedim biraz konuyu.
onun dışında ben olsam ilişkisini yeni bitirmiş birinden kaçarım, yaklaşmam vs.
o dönemde çoğunlukla yara bandı niyetine başlıyor ilişkiler çünkü
Çok sempatiksin :)
At bi adım ne kaybediceksin ki.
Belkide kısa süreli bi iliskiydi.
Dünyaya kaç kez geleceksiniz? Yazın gitsin düşünmenin alemi yok. Olmazsa olmaz olursa güzel olur. Şansınızı deneyin. Karşınızdaki de bir insan. Hoşuna bile gider bence böyle bir şey.
Ya çok poposu kalkar sallar sizi ya da çol hoşuna gider size ilgi duyar.Çok teşekkürler, benimde en merak ettiğim durum o nasıl tepki verecek acaba??
Ağustos sonu teyzesi doğmadan takipteyim seni, Neden olmasın ya imkansız gibi görünen aşklar belki daha samimi bağlayıcı olurNe tatlısınıız, oluru varmı cidden?Nasıl mutlu oldum şu yazdığınıza bir bilseniz..Dualarımdasınız..
Ay bilemedim ki doğum ne zaman?
konu güzelmiş :)Çok teşekkürler, benimde en merak ettiğim durum o nasıl tepki verecek acaba??
Ağustos sonu teyzesi doğmadan takipteyim seni, Neden olmasın ya imkansız gibi görünen aşklar belki daha samimi bağlayıcı olur
konu güzelmiş :)
severim cesaretli hatunlarıehh hayırlısı olsun o zaman
Allah inşallah gönlüne göre verir, kırılmadan üzülmeden canım benimAy severim ben onu minniğiiimm.. Bekleyin beni yetişeceğim sizee..
Hamilelerin duası kabul olurmuş abla, içinden mi geldi bilmiyorum ama sevdim bunu..
Allah inşallah gönlüne göre verir, kırılmadan üzülmeden canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?