Muavinden hoşlanmak?!

Şuan biten bir ilişki arkasından yara bandı olmak istemem, o yüzden bekliyorum.. Çok merak ediyorum neler olacak ama :olamaz:

Herkes herkesin bir nevi yara bandıdır bu seni sevmeyeceği anlamına gelmez ki

İlişki sonrası bir arkadaşın da senin yarabandındır sana iyi gelir çünkü

Bundan 5 ay sonra unutacağının garantisi yok, 5 yıl mı bekleyeceksin ki onun bile garantisi yok

Ben ayrıldıktan 5 gün sonra çok deli aşık olmuştum hiç de yarabandı olmadı :halay:

Herkes herkesin bir nevi yara bandıdır bu seni sevmeyeceği anlamına gelmez ki

İlişki sonrası bir arkadaşın da senin yarabandındır sana iyi gelir çünkü

Bundan 5 ay sonra unutacağının garantisi yok, 5 yıl mı bekleyeceksin ki onun bile garantisi yok

Ben ayrıldıktan 5 gün sonra çok deli aşık olmuştum hiç de yarabandı olmadı :halay:

Ahahah :D ne güldüm ya :D

biraz rastlantı sevdalardan olsun benimki diyorsun sanırım profil resmine bakarak yapıyorum bu yorumu ;)

bana da çok mantıklı gelmedi. belki üniversite mezunudur bilemeyiz, işiyle ilgili değil mantıksız gelen kısım.
tanımadığınız baya baya hiç tanımadığınız bir meçhul...
zannediyorum ki denemeden içinizdeki his geçmeyecek ama dikkat edin deneyecekseniz bile...

Bir süre daha uzaktan izleyip ayrılığın üzerinden biraz daha vakit geçtiğinde harekete geçebilirsin...

Olağan görüyorum, ters bir şey yapmamışsın sonuç itibari ile...

Kuzeninin değil senin fikirlerin önemli...

Zaten o güne ait en ince ayrıntıyı bile bir deftere not aldım, hiç sanmıyorum ama unutursam diye..:oops: Yakışıklı değil ama yaptığı en ufak hareket hoşuma gidiyor, hatta yazı yazması bile hoşuma gitmişti"ne güzel yazı yazıyor yahu" demiştim :halay: Bu his zaten benim vazgeçmememi sağlıyor..Aa sizindemi öyle? Dinlemek isteriiimm..:)
Ben ve sevgilim farkli sehirlerdeniz bu cok delice bir sey ama bi gun sınıfta dersteyken haritaya dalip gittim tesaduf onun oldugu sehir :)) akabininde ortak arkadaslarimiz tanistirmaya calisti yok falan dedim ama aklimda o haritaya dalisim sonra bi gun okul bahcesinde gosterdiler o an kilitlendim dedim tamam verin numarami :) ilk mesaj attigi gece sabaha kadar konustuk birbirimizi hic tanimamamiza ragmen :) iki gun sonra cikmaya basladik o gun bugundur beraberiz yakinda evleniyoruz hayirlisiyla :) boyle bi hikaye iste bu da :))

biraz rastlantı sevdalardan olsun benimki diyorsun sanırım profil resmine bakarak yapıyorum bu yorumu :KK66:

bana da çok mantıklı gelmedi. belki üniversite mezunudur bilemeyiz, işiyle ilgili değil mantıksız gelen kısım.
tanımadığınız baya baya hiç tanımadığınız bir meçhul...
zannediyorum ki denemeden içinizdeki his geçmeyecek ama dikkat edin deneyecekseniz bile...

Cok teşekkürler, olumsuzu bile güzelce yorumladığınız için de..

Bir süre daha uzaktan izleyip ayrılığın üzerinden biraz daha vakit geçtiğinde harekete geçebilirsin...

Olağan görüyorum, ters bir şey yapmamışsın sonuç itibari ile...

Kuzeninin değil senin fikirlerin önemli...

Kesinlikle öyle yapacağım, hem bu sayede bende ki hisse de tam bir isim bulacağım :) Tesekkürler..

Ben ve sevgilim farkli sehirlerdeniz bu cok delice bir sey ama bi gun sınıfta dersteyken haritaya dalip gittim tesaduf onun oldugu sehir :)) akabininde ortak arkadaslarimiz tanistirmaya calisti yok falan dedim ama aklimda o haritaya dalisim sonra bi gun okul bahcesinde gosterdiler o an kilitlendim dedim tamam verin numarami :) ilk mesaj attigi gece sabaha kadar konustuk birbirimizi hic tanimamamiza ragmen :) iki gun sonra cikmaya basladik o gun bugundur beraberiz yakinda evleniyoruz hayirlisiyla :) boyle bi hikaye iste bu da :))

Kader kısmet dedikleri şeyi tam olarak sizde gördüm şuan.. Şimdiden hayırlı olsun :)

Öncelikle herkese merhabalar,
Hemen konuya geçeceğim, bundan 1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım.:KK16: Oda şöyle ki, birkaç sıkıntı yarattım otobüste kemer sıkıntısı, çanta düşmesi, gibi :KK70: bu sayede daha yakından gördüm, iki üç kere konuştuk falan derken ne hoş çocukmuş diye geçirdim içimden. Yaklaşık 14 saat sürdü yolculuk, yalan yok sürekli kontrol ettim..:KK54:

Molalarda o iniyor diye inip telefonla konuştum, yakışıklı olması tartışılır fakat bir şeyi beni çekti..:işsiz: Dış görünüşle işi olmayanlar danım zaten. Neyse yolculuk sonunda ismi ve soy ismini öğrenmiştim zaten :KK70:
Eve gelip instagramdan baktığım sırada sevgilisi olduğunu öğrendim.:KK37:Çok saçma biliyorum ama çok üzüldüm. Ve beğenidir diye konuyu orada kapatacağıma söz verdim kendime.

Yalan yok sürekli takip ettim,yaparken kendimden çok utandım ama yaptım.:KK42: Neyse 1 hafta öncesi baktığımda ayrıldıklarını gördüm. Asla şuan yaklaşma gibi bir düşüncem yok ama kafamda belirlediğim bir tarihde bendeki hoşlantı devam ediyorsa ve onunda bir ilişkisi olmazsa yazmayı düşünüyorum.

Dün kuzenime anlattım artık içimde tutamıyorum, aldığım cevaplar beni şok etti. Yok ben salakmıymışım muavinle ne işim olurmuş, yemin ediyorum ki çocukla alakam olmadı ama kuzenim ayrılıklarını bile bana patlattı.:110:
Bu arada 21 yaşında üniversite mezunuyum.Asla meslekleri karşılaştırma gibi bir derdim yok. Dürüstçe ekmek parası için çalışan herkes benim için aynı. Kendi kararlarımı alamayacaksam neden bireyim diye düşündüm dün gece. Fakat kuzenimin söylediği cevaplar canımı çok sıktı. Olmazmı harbi? Saçmalıyor muyum?? :işsiz:
Mesleğe göre insan ayırmamış olman gerçekten güzel bir yaklaşım. Önemli olan karşındakinin kişiliği. Fakat ayrılık yaşadığı için boşlukta olabilir. Bence kafanda belirlediğin tarihte o da yalnızsa ve sende aklından çıkarmadıysan ulaş, arkadaşça tanı... durum şekillenir.

Mesleğe göre insan ayırmamış olman gerçekten güzel bir yaklaşım. Önemli olan karşındakinin kişiliği. Fakat ayrılık yaşadığı için boşlukta olabilir. Bence kafanda belirlediğin tarihte o da yalnızsa ve sende aklından çıkarmadıysan ulaş, arkadaşça tanı... durum şekillenir.

Aynen, kafama o tarihi koydum zaten. Kesinlikle o tarihde yazacağım. Eger olmazsa da nasip diyeceğim. Hayırlısını diliyorum onun için hep. En korktuğum olaylardan biridir yara bandı olmak zaten..

Şıpsevdi birisiniz sanırım.

Bir müddet bekleyin, yeni biten bir iliskinin ardından leş kargaları gibi üşüşmeyin. Zaten siz de bu fikirdeymişsiniz. Kusura bakmayın belki sert bir yorum oldu ama baska benzetecek sey bulamadım. Bekleyin bir belki de barışacaklar. Siz yara alırsınız bu işten.

Ve siz ilginizi o kisiden alıp baskalarına yöneltirseniz onlara da bu hissi beslersiniz sanırım. Çünkü saplantı havası var sizde biraz

Şıpsevdi birisiniz sanırım.

Bir müddet bekleyin, yeni biten bir iliskinin ardından leş kargaları gibi üşüşmeyin. Zaten siz de bu fikirdeymişsiniz. Kusura bakmayın belki sert bir yorum oldu ama baska benzetecek sey bulamadım. Bekleyin bir belki de barışacaklar. Siz yara alırsınız bu işten.

Ve siz ilginizi o kisiden alıp baskalarına yöneltirseniz onlara da bu hissi beslersiniz sanırım. Çünkü saplantı havası var sizde biraz

Saplantı biraz ağır oldu gibime geldi, bilmiyorum size nasıl ulaştı ama. Neyse yinede yorumunuz için teşekkürler

Kader kısmet dedikleri şeyi tam olarak sizde gördüm şuan.. Şimdiden hayırlı olsun :)
Tesekkur ederim cok :) yalniz sunu da eklemem lazim biz lisedeydik en gozu kara zamanlarimizdi ve daha cocuklugun safligi vardi lise bitti uzerine universite bitti. Yani siz daha buyuksunuz dusunerek karar verin kendinizi tehlikeye atmayin nedir ne degildir iyi anlayin önce :)

Aynen, kafama o tarihi koydum zaten. Kesinlikle o tarihde yazacağım. Eger olmazsa da nasip diyeceğim. Hayırlısını diliyorum onun için hep. En korktuğum olaylardan biridir yara bandı olmak zaten..
Zaten dengeli yaklaşırsanız ve hemen duygularınızı belli etmez karşınızdakini tanıdıktan fikir edindikten sonra duygularınızı açıklarsanız ( ki belki önce o bişeyler hisseder ve söyler ) en iyisi olur.

Tesekkur ederim cok :) yalniz sunu da eklemem lazim biz lisedeydik en gozu kara zamanlarimizdi ve daha cocuklugun safligi vardi lise bitti uzerine universite bitti. Yani siz daha buyuksunuz dusunerek karar verin kendinizi tehlikeye atmayin nedir ne degildir iyi anlayin önce :)

Anladım ne demek istediğinizi.. Çook teşekkür ediyorum..:KK200:

Zaten dengeli yaklaşırsanız ve hemen duygularınızı belli etmez karşınızdakini tanıdıktan fikir edindikten sonra duygularınızı açıklarsanız ( ki belki önce o bişeyler hisseder ve söyler ) en iyisi olur.

Evet evet neden olmasın, hem kendi hislerimden de anca emin olurumm..

Saplantı biraz ağır oldu gibime geldi, bilmiyorum size nasıl ulaştı ama. Neyse yinede yorumunuz için teşekkürler

Karakterini huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Üstelik o isi yapabilmesi icin de düzgün bir profil çizmesi gerekiyor bu nedenle de hareketlerine daha da dikkat ediyordur. Bu sartlar altında bu kadar sey hissetmeniz normal mi sizce?

Bakın ben cok defa otobüsle seyahat ettim. Tuhaf davranıslari olanlari hep sikayet ettim ve bir müddet sonra ayni kisilerle seyahat etmem gerektiginde eski hareketlerinden eser kalmamıştı.

Sizin birisinin hareketlerine bu kadar anlam yükleyip böyle beklemeniz sizce de saplantıya daha yakın degil mi? Hic sorguladınız mı bu duyguları?

Bunları sizin ileride uzulmenizi engellemek amaçlı söylüyorum. Bu cocukla olmasa da bir baskasına yine aynı şekilde baglanabilirsiniz. Yapmayın kendinize bunu. Çünkü sizin gibi bir arkadaşım vardı ve kız o kadar üzüldü ki.. isinden oldu çünkü hakkında cok az bilgi sahibi olmasina ragmen sizin gibi kuvvetli duygular besledigini düşünüyordu ve o cocukla deneyip olmadığında dağıldı adeta. Hiçbir kadınin bu duruma gelmesine gönlüm razı olmuyor.

Karakterini huyunu suyunu bilmiyorsunuz. Üstelik o isi yapabilmesi icin de düzgün bir profil çizmesi gerekiyor bu nedenle de hareketlerine daha da dikkat ediyordur. Bu sartlar altında bu kadar sey hissetmeniz normal mi sizce?

Bakın ben cok defa otobüsle seyahat ettim. Tuhaf davranıslari olanlari hep sikayet ettim ve bir müddet sonra ayni kisilerle seyahat etmem gerektiginde eski hareketlerinden eser kalmamıştı.

Sizin birisinin hareketlerine bu kadar anlam yükleyip böyle beklemeniz sizce de saplantıya daha yakın degil mi? Hic sorguladınız mı bu duyguları?

Bunları sizin ileride uzulmenizi engellemek amaçlı söylüyorum. Bu cocukla olmasa da bir baskasına yine aynı şekilde baglanabilirsiniz. Yapmayın kendinize bunu. Çünkü sizin gibi bir arkadaşım vardı ve kız o kadar üzüldü ki.. isinden oldu çünkü hakkında cok az bilgi sahibi olmasina ragmen sizin gibi kuvvetli duygular besledigini düşünüyordu ve o cocukla deneyip olmadığında dağıldı adeta. Hiçbir kadınin bu duruma gelmesine gönlüm razı olmuyor.

Hareketlerine anlam yüklemedim, onun yaptığı bişey yoktu zaten tamamiyle benim hislerim bunlar. Zaten kendime zaman verdim. Bu süre içinde ne olur bilinmez. Doğrudur olmayabilir de bilmiyorum..

Back