Ağzı olan herkes konuşur canım ama iyi ama kötü bunu ayrıştırıp karar vermekte kişinin kendisine düşer belki kuzeninde art niyet düşünmemiş senin zarar görmemden korkmuştur onuda çok gömmeyelim haniBen kafama koymuştum zaten ama kuzenimin yorumu beni çok üzmüştü.. İyi ki yazmışım buraya çok güzel destek oldu herkes bana.. Ufak gözükse de cok iyi geldiniz bana..
çocuğun profilinde üniversite yazıyor olması güzel haberÇok teşekkürler, bir an nasil açıklama yaparım diye düşünmüştüm. Çocuğun profilinde üniversite ismi yazıyor fakat işin aslını bilmiyorum sadece.
taşlanıcam belki ama üniversite okumuş etmiş kızın muavin ile anlaşabileceğini düşünmüyorum.
ayrıca umarım malum firmanın muavini değildir.
Neden taşlanasınız ki buda bir düşüncedir. Ben profilinde üniversite ismini görünce, ek iş olarak yaptığını düşünmüştüm olabilir tabi..
Yok malum firma degil :)
Metro muavini değilse sorun olmaz bence ama Metroysa dikkat et, onlar sıkıntılı oluyor.
şimdi üni var üni var. baybut üni işletme filan okuyorsa.
ne bileyim yani kısmet bu işler tabi. kimi insanlar var anlaşabiliyor eğitim farkına rağmen.
Profilinde okumadığı halde sanki oranın ogrencisiymis gibi üniversite ismi yazan bir sürü kişi gördüm. Okumuyor olabilir.
İsim soyisim ve üniversite adıyla bir arama yap bakalım, bazen ders notlari çıkıyor hocaların koyduğu.Belkide, bilmiyorum ki :/
İsim soyisim ve üniversite adıyla bir arama yap bakalım, bazen ders notlari çıkıyor hocaların koyduğu.
Malum firma değilDoğru erkekler daha ketum o konularda
Ayy insallah her sey gonlunuzce olur cok tatlisiniz
Muavinler fena olur. Dikkat et. Her uzun yolculukta bi takılacak kız buluyorlar onlarda kendilerince. Hayatımın bir kısmını uzun yolculuk yaparak idame ettirdiğim ve birkaçıyla kanka olduğum ve dedikodu yaptğım için biliyorum. Asılmaya çalışanları da baya oluyor gerçi.
guzelim oyle utopik utopik meslekle isim olmaz iki gonul samanlik seyran olmuyor. erkek illa kendini ezik hissesiyor seni de eziyor ezmeye calisiyor...
hic tanimadigin bilmedigin birine cok fazla takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?