Muavinden hoşlanmak?!

Valla git şansını dene kalp senin yaşantı senin burda yorum alma bile ne olucak ki en azından içinde ukte kalmaz.

M.... firmasina ait bir muavin olmasin da..
Sabıkaları malum..
Soruna gelince,neden olmasin ki gonül bu.
Belki senin nasibin bu muavin.
Olmaz diye birsey yok hayatta..

Ahahah
Dimi sonuçta kasıtlı bişey yapmadım, abartı gelecek belki ama gördüğüm an kalbim bir garip oldu resmen eridim

Tam dediğiniz gibi oldu hoslantı,heyecan birleşti garip bir durum oldu kalbim değişik oldu bian anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama

Çocuğun mesleği muavinlik olmaya da bilir
Benim üniversitede bir arkadaşım ek iş olarak yapıyordu hem de geziyordu
Şimdi öğretmen

Tam dediğiniz gibi oldu hoslantı,heyecan birleşti garip bir durum oldu kalbim değişik oldu bian anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama
Anliyorum :) ama bunun seni iyice platoniklige itmesine izin verme. Taniş arkadas ol belki o zaman hevesin gececwek

Zaten o güne ait en ince ayrıntıyı bile bir deftere not aldım, hiç sanmıyorum ama unutursam diye.. Yakışıklı değil ama yaptığı en ufak hareket hoşuma gidiyor, hatta yazı yazması bile hoşuma gitmişti"ne güzel yazı yazıyor yahu" demiştim Bu his zaten benim vazgeçmememi sağlıyor..Aa sizindemi öyle? Dinlemek isteriiimm..:)

Anliyorum :) ama bunun seni iyice platoniklige itmesine izin verme. Taniş arkadas ol belki o zaman hevesin gececwek

Evet bundan da korkuyorum, ya da anlık bir beğeni olabilir. Kendime zaman verdim o yüzden..Beklemedeyim :)

Çocuğun mesleği muavinlik olmaya da bilir
Benim üniversitede bir arkadaşım ek iş olarak yapıyordu hem de geziyordu
Şimdi öğretmen

Profilinde üniversite var ama bilmiyorum Ek iş olabilir genellikle erkeklerde yaygın zaten muavinlik seviyorlar otobüs olayını

Metro muavini değildir. Olsaydı seni bulurdu.

Biraz daha araştırma yap emin olduktan bir süre sonra harekete geç neden aklında kalsın ki canım ben de eşime ilk adımı attım iyi ki yapmışım bir de ona abi diyordum

Biraz daha araştırma yap emin olduktan bir süre sonra harekete geç neden aklında kalsın ki canım ben de eşime ilk adımı attım iyi ki yapmışım bir de ona abi diyordum

Aynen zaman biraz daha netleştirecek herşeyi :) Sizinki de garipmiş :) Artık gözüme çok güzel geliyor böyle aşklar :)

Belki o da Üniversitesi mezunudur, artık herkes okul bitirip bu tarz işler yapıyor.

Şansını denemelisin çıkmamış candan umut kesilmezmiş

Ben kafama koymuştum zaten ama kuzenimin yorumu beni çok üzmüştü.. İyi ki yazmışım buraya çok güzel destek oldu herkes bana.. Ufak gözükse de cok iyi geldiniz bana..

Profilinde üniversite var ama bilmiyorum Ek iş olabilir genellikle erkeklerde yaygın zaten muavinlik seviyorlar otobüs olayını

O zaman üniversitelidir, genç de demiştin zaten

Hadi ya ilk adımı kadının atıp iyi biten ilk defa okuyorum

Benim ilk adım attıklarım hep nane oldu

O zaman üniversitelidir, genç de demiştin zaten

Hadi ya ilk adımı kadının atıp iyi biten ilk defa okuyorum

Benim ilk adım attıklarım hep nane oldu

Evet genç :) Ahaha Ben bir kendim böyleyimdir diye düşünüyodum ne çok insan varmiş meğerse bu durumdan geçmiş

Evet genç :) Ahaha Ben bir kendim böyleyimdir diye düşünüyodum ne çok insan varmiş meğerse bu durumdan geçmiş

Yok ya olur mu ekonomi çok mu iyi herkes hemen kendi alanında iş bulsun

Gencecik üniversite mezunlarından hemen deneyim sahibi çalışan olsun istiyorlar hahah

Bence içinde kalacağına ekle gitsin

En kötü reddeder veya beklediğin gibi çıkmaz aklından atarsın

Ben öyle yaparım ya deli yanım vardır pat diye yaparım sonra aklımdan çıkartmış atmış kurtulmuş olurum

Oh bir nefes alırsın

Şuan biten bir ilişki arkasından yara bandı olmak istemem, o yüzden bekliyorum.. Çok merak ediyorum neler olacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…