Muavinden hoşlanmak?!

Saol
Anneniz falan yok mu ondan yardım alsanız??

Eğer düzgün bir insansa, seviyorsanız, sizi mutlu edeceğini düşünüyosanız hiçbişey düşünmeyin.

Babanızın size engel olacağını sanmıyorum. Umarım herşey sizin için de çok güzel olur..:KK19:
Canım benim çok tatlısın:KK200:

Yaa ufaklıkla uğraşmaktan konuya bakamadım... ne güzel gelişmeler onlar.. maşallah :)) sonu da güzel olsun ayyy ben heyecanlandım okurken seni düşünemiyorum annesi falan süper yaa :))

Ufaklık..:emir_bebek::KK200:
Ay ben konuştum kapadıktan sonra naptım ben ya?? Oldum bir :D

Ay umarım hep böyle devam eder, yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize huylarımıza falan en güzelide bu sanırım..:KK4::KK200:

Nasıl tanıyabilirim ki o zaman konuşmadan, ee siz konuşmaları çok profesyonelce deyince kötü oldum kullanılmış gibi ne bileyim.

Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim..
Ama şöyle düşünün, yazarken hepimiz düşünme şansına sahibiz. O nedenle profesyonelce görünmüş olabilir. Yüzyüze konuşurken yaparız asıl salakça şeyler :)) o zaman anlaşılır profesyonel mi yoksa samimi mi:)

Ama şöyle düşünün, yazarken hepimiz düşünme şansına sahibiz. O nedenle profesyonelce görünmüş olabilir. Yüzyüze konuşurken yaparız asıl salakça şeyler :)) o zaman anlaşılır profesyonel mi yoksa samimi mi:)

Her iki türlü de bana samimi geliyor, gerisini zamana bırakarak anlayabilirim zaten.

Hayırlısı..:KK55:

Oha çok tatlı bir aşkın doğuşunu ve gelişmelerini yeni okudum sanırsam :)

Ortak noktalar da çıkmış maşallah.
Buluşma oldu mu?
Ayy en tatlı zamanlar çok severim! :)

Buluşma şöyle oldu, çok kısa süreliydi tamamen birbirimizi görme amaçlı 10 dkcık :D

Gerçekten en tatlı zamanlar sanırım, bende bu hallerimizi çok sevdim :KK36:

Her iki türlü de bana samimi geliyor, gerisini zamana bırakarak anlayabilirim zaten.

Hayırlısı..:KK55:
Sonuç ne olursa olsun, çok güzel şeyler, duygular yaşıyorsunuz. Zaten şu anın kıymetini bilen biri olduğun da anlaşılıyor sevgili Pukikoo :) bizimle paylaştığın için teşekkürler <3

Ay konuyu ben yeni gördüm hepsini okudum! Hayatta yapamayacagim bisey yapmissin ama super olmus ya. Buraya yaz gelismeleri. Cok tatli :KK200:

Ay konuyu ben yeni gördüm hepsini okudum! Hayatta yapamayacagim bisey yapmissin ama super olmus ya. Buraya yaz gelismeleri. Cok tatli :KK200:

Hepsini okumanız büyük başarı tebrik ediyorum :D

Çok teşekkürler, vallahi baktım yazmazsam asla olmayacak yazdım gitti :D

Sonuç ne olursa olsun, çok güzel şeyler, duygular yaşıyorsunuz. Zaten şu anın kıymetini bilen biri olduğun da anlaşılıyor sevgili Pukikoo :) bizimle paylaştığın için teşekkürler <3

Aynen öyle, ileriyi düşünerek kendimi de onuda mutsuz etmek istemiyorum..

Ben teşekkür ederim asıl okuyup yorumladığınız için..:KK54:

Back