Bildiğim bişey varsa;annesi iyiyse oğlu,oğlu iyiyse annesi dandiktir. Hadi yanılt beni ins
Ne güzel şeyler olmuş.
Halay başı benim inşallah
Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Anneye bayıldım
Ay şahaneymiş :) umarım her şey gönlünüzce olur hayatın ne zaman nerde karşımıza kimi çıkaracağı hiç belli olmaz. iyi adamlar da her köşe başında bulunmuyor eğer doğru insansa sizin için nasipse hayırlısı ile eşiniz olur inşaAllah :)
Yapmacık gelmedi. Çünkü ne yaşamış nasıl bir hayatı var bilmiyoruz. Ön yargılı olmamakta fayda var.Unarım hep güzel şeyler olsun herkes için..
Tamamdır halay başı sizindir
Annesi size yapmacık geldi mi? Bana yapmacık gelmedi ama anlayamadım
Çok tatlı kadındı ya, sadece oğlu için değil genel olarak da nasihat verdi hoşuma gitti
Yapmacık gelmedi. Çünkü ne yaşamış nasıl bir hayatı var bilmiyoruz. Ön yargılı olmamakta fayda var.
Bu arada kız ne kadar cesursun anneler biliyo falan ascık da bana bulaştır :)
Evlenme teklifi aldım ama babam bilmiyor bi oğlum var 2.evliliğim olcak okuldan arkadaşım ama söyleyemiyorum babama cesaretim yok :)Ayy o sizin tatlılığınız..
Vallahi baktım elden gidecek böyle olmayacak dedim koyuldum işeKonu nedir? Anlat hemen cesaretlendirelim seni
Evlenme teklifi aldım ama babam bilmiyor bi oğlum var 2.evliliğim olcak okuldan arkadaşım ama söyleyemiyorum babama cesaretim yok :)
Yaa evde sırıta sırıta takip ediyorum konuyu cok tatlısınız ya inanamiyorum ilerde evlenirseniz falan cok hoş anı olacak bu size. Bu arada kaç yaşındaymis enistemiz?
çok güzel şeyler olmuşş;annesiyle seni konuşturması çok ince bi davranış ayrıca annesinin de öyle sıcak konuşması kocaman bi artı ;bu işin akıbeti hayır olacak gibi inşallah
Aynen öyle, şimdiden konuyu baştan sona okurken ben bile mutlu oluyorum
Enişteniz mii??? Neee???21 yaşında ben büyüğüm ondan birazcık
Aynen öyle, şimdiden konuyu baştan sona okurken ben bile mutlu oluyorum
Enişteniz mii??? Neee???21 yaşında ben büyüğüm ondan birazcık
Ya mutlu olduktan sonra yaş önemli değil insallah sonu güzel olur sizin adıniza çok sevindim
Ayrıca siz de 21 yasında değil miydiniz? Yasitsiniz iste
amanınn çok genççne güzel yaa, buradaki bazı çarpık ilişkileri okuyunca böyle gencecik insanların temiz sevgilerine saygım artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?