Muavinden hoşlanmak?!

Nasıl tanıyabilirim ki o zaman konuşmadan, ee siz konuşmaları çok profesyonelce deyince kötü oldum kullanılmış gibi ne bileyim.

Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim..
Sen içini bozma ama temkinli ol.. Yani konuşmaya devam.. Nasıl bir insan olduğunu ancak konuşarak birlikte zaman geçirerek öğrenirsin..

Sen içini bozma ama temkinli ol.. Yani konuşmaya devam.. Nasıl bir insan olduğunu ancak konuşarak birlikte zaman geçirerek öğrenirsin..

Aynen öyle, ben konuşmadan yüzyüze birini bile tanıyamam sonuçta. Anlamıyorum herkes baska birsey diyor kafam karıştı iyice

Aynen öyle, ben konuşmadan yüzyüze birini bile tanıyamam sonuçta. Anlamıyorum herkes baska birsey diyor kafam karıştı iyice
Canım biraz konuş sen önce.. Telefonda konuşmaktan zatar gelmez.. Yüzyüze görüşmek için illa ki aceleye gerek yok.. İlerleyen zamanlarda gündüz vakti bir kafede çay içerken sohbet edebilirsiniz mesela.. :) kim bilir belki de yüzyüze görüştüğünüzde beklediğin elektriği alamayacaksın.. Sen akıllı adımlarla devam et yivrüm.. Gerisi elbet gelir

Aynen öyle, şuanlık böyle sakin sakin devam etmek sanırım en doğrusu

Ben anlamıyorum canım :

Sonuçta dışarda gündüz vakti bir mekanda buluşacaksınız, değil mi ?

Nasıl bir tehlike olabilir ki ????!!!!

Yüzünü gördüğün biriyle tanisicaksin netten değil sonuçta ve tanışmak için iletişime geçen sensin. Bu yüzden çok uzatmaya gerek yok düşünüyorum. Telefonda da tanı ama yüzyüze oturup konuşunca belki iki tarafli bisey hissetmeyeceksiniz. Telefonda ne kadar konussan da yazissan da belli olmaz . Gorusunce duygular daha yoğun da olabilir az da

Bizde 1 ay 2 ay sonra buluşmayı düşünmüyoruz zaten, en yakın zaman da inşallah..

Pukikoo canım elbette ki konuşmasına haline tavrına dikkat et. Seni ikaz eden kişiler kötülüğnü düşünmüyor ki ben hak veriyorum. Bir süre teledonda konuş. Annene en azından nerede buluşacağınızı söyleuebilirsin. Çok içini karartma çokta havalara uçmadan orta karar devam edebilirsin.

Ben kimseye kızmıyorum ki, sadece hata mı yapıyorum onu çözmeye çalışıyorum, onun dışında yorum yapan herkesin yeri çok ayrı hepiniz iyi ki varsınız..

Bir anlık heyecan nerelere gelmiş vay beee. Azminden dolayı tebrik ediyorum öncelikle. Sevgilisinden tam olarak ne zaman ayrılmış onu unutamamış olmasın. Beni bu erkekler çok şüphelendirmeye başladı BDV bölümü konularından sonra.

Buradaki her insanın fikrini dinleyecek uygulayacak olursanız vay halinize. Bir insanla oturup bi şeyler yiyip içmeden nasıl birisi olduğunu anlayamazsınız hele ki telefondan tanımanız imkansız. Bu kadar negatif yorumlar bu kadar ilişkilere olumsuz bakmak bu yorum yazan insanları yormuyor mu acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun.

:) günceli nedir çok merak ettim ya nasıl gidiyor

:) günceli nedir çok merak ettim ya nasıl gidiyor

Güncel

Bugün İstanbul'a geldi. Bende amcama gidiyordum evlerimiz yakın olduğu için amcamların bahçesine geldi ćok vakti olmadığı için 10 dk anca durdu. Ben zaten pert.. Nasıl tatlı kara kas kara göz

Konuştuk falan, eve gidince aradı ilk söylediği şey "gözlerin çok güzel" oldu, mavi renk zaten onun en sevdiği renkmişmiş..

Herşey şuanlık çok güzel, birbirimizi de gördük.

Neyse akşam üzeri telefonla konuşuyorduk odaya annesi girdi bişey sormak için o sırada kimle konuşuyorsun dedi annesi oda konuşmak ister misin deyince annesi de evet evet dedi ve telefonu aldı ben şok

Gayet tatlı dilli konuştu nasılsın kızım falan, benim size vereceğim en güzel nasihat bu zamanlarınızın, yaşınızın kıymetiini bilin ve birbirinize sahip çıkın falan dedi. Ben isterim ki oğlum da sende çok mutlu olun falan öyle konuştuk ama ben öldüm heyecandan resmen

Şimdi kendini kaptırma diyenler olacak kaptırmıyorum ama mutluluğu yaşıyorum

Cok tatlisiniz ya ask romani gibi butun sayfalari tek tek okudum hep yaz gelismeleri cok seker hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…