Sen içini bozma ama temkinli ol.. Yani konuşmaya devam.. Nasıl bir insan olduğunu ancak konuşarak birlikte zaman geçirerek öğrenirsin..Nasıl tanıyabilirim ki o zaman konuşmadan, ee siz konuşmaları çok profesyonelce deyince kötü oldum kullanılmış gibi ne bileyim.
Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim..
Ayy ben teşekkür ediyorum :)
Hadi seni de göreyim bir cesaret arkandayım
Sen içini bozma ama temkinli ol.. Yani konuşmaya devam.. Nasıl bir insan olduğunu ancak konuşarak birlikte zaman geçirerek öğrenirsin..
Canım biraz konuş sen önce.. Telefonda konuşmaktan zatar gelmez.. Yüzyüze görüşmek için illa ki aceleye gerek yok.. İlerleyen zamanlarda gündüz vakti bir kafede çay içerken sohbet edebilirsiniz mesela.. :) kim bilir belki de yüzyüze görüştüğünüzde beklediğin elektriği alamayacaksın.. Sen akıllı adımlarla devam et yivrüm.. Gerisi elbet gelirAynen öyle, ben konuşmadan yüzyüze birini bile tanıyamam sonuçta. Anlamıyorum herkes baska birsey diyor kafam karıştı iyice
Canım biraz konuş sen önce.. Telefonda konuşmaktan zatar gelmez.. Yüzyüze görüşmek için illa ki aceleye gerek yok.. İlerleyen zamanlarda gündüz vakti bir kafede çay içerken sohbet edebilirsiniz mesela.. :) kim bilir belki de yüzyüze görüştüğünüzde beklediğin elektriği alamayacaksın.. Sen akıllı adımlarla devam et yivrüm.. Gerisi elbet gelir
Aynen öyle, ben konuşmadan yüzyüze birini bile tanıyamam sonuçta. Anlamıyorum herkes baska birsey diyor kafam karıştı iyice
Yüzünü gördüğün biriyle tanisicaksin netten değil sonuçta ve tanışmak için iletişime geçen sensin. Bu yüzden çok uzatmaya gerek yok düşünüyorum. Telefonda da tanı ama yüzyüze oturup konuşunca belki iki tarafli bisey hissetmeyeceksiniz. Telefonda ne kadar konussan da yazissan da belli olmaz . Gorusunce duygular daha yoğun da olabilir az da
Pukikoo canım elbette ki konuşmasına haline tavrına dikkat et. Seni ikaz eden kişiler kötülüğnü düşünmüyor ki ben hak veriyorum. Bir süre teledonda konuş. Annene en azından nerede buluşacağınızı söyleuebilirsin. Çok içini karartma çokta havalara uçmadan orta karar devam edebilirsin.
Hal hatır sorma kısmından sonra aynı burada ki gibi anlattım, dürüst oldum
Ve bana cevabı;
"Anlattığın şeyler de hem çok şaşırdım hemde garip hissettim. Ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım Öncelikle teşekkür etmem gerekiyor sanırım sonrasında da söylediğin gibi yeni bir ilişkiden çıktim. Kisa süreli bişeydi ama yine de senin yarabandıymışsın gibi düşünmeni istemem öyle bir durum asla olmaz çünkü. Beni tanımak istiyorsan tanışırız o zaman. Hoşgeldin ee anlat bakalım hangi seferdeydik? Tarih neydi? Bende seni hatırlamaya çalışayım" oldu
Sanırım şuan tanışma kısmında oluyoruz
Hal hatır sorma kısmından sonra aynı burada ki gibi anlattım, dürüst oldum
Ve bana cevabı;
"Anlattığın şeyler de hem çok şaşırdım hemde garip hissettim. Ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım Öncelikle teşekkür etmem gerekiyor sanırım sonrasında da söylediğin gibi yeni bir ilişkiden çıktim. Kisa süreli bişeydi ama yine de senin yarabandıymışsın gibi düşünmeni istemem öyle bir durum asla olmaz çünkü. Beni tanımak istiyorsan tanışırız o zaman. Hoşgeldin ee anlat bakalım hangi seferdeydik? Tarih neydi? Bende seni hatırlamaya çalışayım" oldu
Sanırım şuan tanışma kısmında oluyoruz
Güncel
Bugün İstanbul'a geldi. Bende amcama gidiyordum evlerimiz yakın olduğu için amcamların bahçesine geldi ćok vakti olmadığı için 10 dk anca durdu. Ben zaten pert..Nasıl tatlı kara kas kara göz
Konuştuk falan, eve gidince aradı ilk söylediği şey "gözlerin çok güzel" oldu, mavi renk zaten onun en sevdiği renkmişmiş..
Herşey şuanlık çok güzel, birbirimizi de gördük.
Neyse akşam üzeri telefonla konuşuyorduk odaya annesi girdi bişey sormak için o sırada kimle konuşuyorsun dedi annesi oda konuşmak ister misin deyince annesi de evet evet dedi ve telefonu aldı ben şok
Gayet tatlı dilli konuştu nasılsın kızım falan, benim size vereceğim en güzel nasihat bu zamanlarınızın, yaşınızın kıymetiini bilin ve birbirinize sahip çıkın falan dedi. Ben isterim ki oğlum da sende çok mutlu olun falan öyle konuştuk ama ben öldüm heyecandan resmen
Şimdi kendini kaptırma diyenler olacak kaptırmıyorum ama mutluluğu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?