Muavinden hoşlanmak?!

Ne güzell inşallah birbirinizi tanıdıkça daha çok seversiniz

Ayyy ben sok :) Kız pukiko nneler olmus konuna bakmayalı :)) valla kendi hayatım gibi okudum heyecanla sevindim ve hakkınızda hayırlısı:)))

Ayyy ben sok :) Kız pukiko nneler olmus konuna bakmayalı :)) valla kendi hayatım gibi okudum heyecanla sevindim ve hakkınızda hayırlısı:)))

Ahahaha
Bugün olanlar çok güzeldi ya, gün geçtikçe daha cok yer ediyor bende umarım böyle devam eder herşey..

Çoook mutlu ol herşey kader kısmet olacağı varsa işte karşına çıkıyor bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah

Hiç dikkatimi çekmedi, muavin nişanlısı olan mı var buralarda
Yok muavinin kuşu vardı,
Yolcu kızımızında kuşu vardı,
Muavinin kuşuyla yolcunun kuşu iyi anlaşmışlar,
Muavin kuşunu yolcu kıza vermişti dönünce almak üzere öyle işte
Kızda nişanlıydı muavin kuşu bahane edip kıza yazıyomuydu neydi oraları unuttum

Ahahaha yalnız kahkaha attım
Süper anlatım

Ay şahaneymiş :) umarım her şey gönlünüzce olur hayatın ne zaman nerde karşımıza kimi çıkaracağı hiç belli olmaz. iyi adamlar da her köşe başında bulunmuyor eğer doğru insansa sizin için nasipse hayırlısı ile eşiniz olur inşaAllah :)

Bildiğim bişey varsa;annesi iyiyse oğlu,oğlu iyiyse annesi dandiktir. Hadi yanılt beni ins

Huuuu herşey biranda gelişmeye başlamış sanki çok mutlu oldum inş böle devam eder hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…