Muavinden hoşlanmak?!

Allah hayırlısını versin inşAllah nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun

ayyy ben aenin konunu okudum ama bi yerde bıraktım. 35 sayfayı takip edemedim

son durum ne?

Bana çok masalsı geldi. Güzel sonuçlanırsa sevinirim senin adına ama sen yinede her ihtimale karşı kendini fazla kaptırma. Çocuğun konuşmaları biraz profesyonelce gibi. Yani karşıdaki insanı nasıl neresinden vuracağını iyi biliyor tecrübeli gibi

Kaptırmadan kastınız ne, şuanda tanışma aşamasındayiz zaten bisey yaptığım yok hayırlısı ya

Kaptırmadan kastınız ne, şuanda tanışma aşamasındayiz zaten bisey yaptığım yok hayırlısı ya
sonuçta ilerleyecek öyle değilmi aradan 1 ay geçtikten sonra alıştıktan sonra kopması zor olur üzülürsünüz sizin için söyledim

sonuçta ilerleyecek öyle değilmi aradan 1 ay geçtikten sonra alıştıktan sonra kopması zor olur üzülürsünüz sizin için söyledim

Kızmadım yanlış anlamayın, ama yanlış bişey mi yapıyorum acaba dedim bian. Teşekkürler yinede.. :)

Nasıl tanıyabilirim ki o zaman konuşmadan, ee siz konuşmaları çok profesyonelce deyince kötü oldum kullanılmış gibi ne bileyim.

Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…