Muavinden hoşlanmak?!

Ne güzel şeyler olmuş.
Halay başı benim inşallah:halay:
Ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Anneye bayıldım :KK15:

Unarım hep güzel şeyler olsun herkes için..:KK200:
Tamamdır halay başı sizindir :olamaz:

Annesi size yapmacık geldi mi? Bana yapmacık gelmedi ama anlayamadım :KK45:
Çok tatlı kadındı ya, sadece oğlu için değil genel olarak da nasihat verdi hoşuma gitti :KK53:

Ay şahaneymiş :) umarım her şey gönlünüzce olur hayatın ne zaman nerde karşımıza kimi çıkaracağı hiç belli olmaz. iyi adamlar da her köşe başında bulunmuyor eğer doğru insansa sizin için nasipse hayırlısı ile eşiniz olur inşaAllah :)

Aynen öyle,
Ne güzel yazmışsınız öyle, içinizin temizliğini severim sizin..:KK200:

Ayy umarım öyle olur, burdan sonrasını yaşayarak göreceğiz..:KK53:

Unarım hep güzel şeyler olsun herkes için..:KK200:
Tamamdır halay başı sizindir :olamaz:

Annesi size yapmacık geldi mi? Bana yapmacık gelmedi ama anlayamadım :KK45:
Çok tatlı kadındı ya, sadece oğlu için değil genel olarak da nasihat verdi hoşuma gitti :KK53:
Yapmacık gelmedi. Çünkü ne yaşamış nasıl bir hayatı var bilmiyoruz. Ön yargılı olmamakta fayda var.

Annesiyle konuşturduğuna göre ailesine de bahsediyo demekki sürekli ayy çok güzel enerji aldım ailesinden konunu okuyunca mutlu oluyorum :nazar:

Ayy o sizin tatlılığınız..:KK200:
Vallahi baktım elden gidecek böyle olmayacak dedim koyuldum işe :KK48: Konu nedir? Anlat hemen cesaretlendirelim seni :dondurma:
Evlenme teklifi aldım ama babam bilmiyor bi oğlum var 2.evliliğim olcak okuldan arkadaşım ama söyleyemiyorum babama cesaretim yok :)

çok güzel şeyler olmuşş;annesiyle seni konuşturması çok ince bi davranış ayrıca annesinin de öyle sıcak konuşması kocaman bi artı ;bu işin akıbeti hayır olacak gibi inşallah

Yaa evde sırıta sırıta takip ediyorum konuyu cok tatlısınız ya inanamiyorum ilerde evlenirseniz falan cok hoş anı olacak bu size:halay:. Bu arada kaç yaşındaymis enistemiz?

Evlenme teklifi aldım ama babam bilmiyor bi oğlum var 2.evliliğim olcak okuldan arkadaşım ama söyleyemiyorum babama cesaretim yok :)

Anneniz falan yok mu ondan yardım alsanız??

Eğer düzgün bir insansa, seviyorsanız, sizi mutlu edeceğini düşünüyosanız hiçbişey düşünmeyin.

Babanızın size engel olacağını sanmıyorum. Umarım herşey sizin için de çok güzel olur..:KK19:

Yaa evde sırıta sırıta takip ediyorum konuyu cok tatlısınız ya inanamiyorum ilerde evlenirseniz falan cok hoş anı olacak bu size:halay:. Bu arada kaç yaşındaymis enistemiz?

Aynen öyle, şimdiden konuyu baştan sona okurken ben bile mutlu oluyorum :D

Enişteniz mii??? Neee??? :KK19: 21 yaşında ben büyüğüm ondan birazcık :oops:

çok güzel şeyler olmuşş;annesiyle seni konuşturması çok ince bi davranış ayrıca annesinin de öyle sıcak konuşması kocaman bi artı ;bu işin akıbeti hayır olacak gibi inşallah

Çok teşekkür ediyorum, umarım hayırlı olur sonumuz, herkes için de..:KK200:

Aynen öyle, şimdiden konuyu baştan sona okurken ben bile mutlu oluyorum :KK70:

amanınn çok gençç :KK76:ne güzel yaa, buradaki bazı çarpık ilişkileri okuyunca böyle gencecik insanların temiz sevgilerine saygım artıyor:nazar:

Aynen öyle, şimdiden konuyu baştan sona okurken ben bile mutlu oluyorum :KK70:

Ya mutlu olduktan sonra yaş önemli değil insallah sonu güzel olur sizin adıniza çok sevindim :KK200:

Ayrıca siz de 21 yasında değil miydiniz? Yasitsiniz iste:KK15:

Yaa ufaklıkla uğraşmaktan konuya bakamadım... ne güzel gelişmeler onlar.. maşallah :)) sonu da güzel olsun ayyy ben heyecanlandım okurken seni düşünemiyorum annesi falan süper yaa :))

Back