Muavinden hoşlanmak?!

Hemen en ufak bir olaydan hoşlanabilen bayanları anlamıyorum, bu biraz basit bir görüntü oluşturur erkek gözünde ancak takip ediyordum hep demişsin ya, bu muavin çocuğu ilişkisi varken sen eklemiş miydin?

Hemen en ufak bir olaydan hoşlanabilen bayanları anlamıyorum, bu biraz basit bir görüntü oluşturur erkek gözünde ancak takip ediyordum hep demişsin ya, bu muavin çocuğu ilişkisi varken sen eklemiş miydin?

Özellikle belirttiğim şeyleri soranları da ben anlamıyorum, ilişkisi varken hiçbir harekette bulunmadım.

Eski konuları açarak çok güzel bişey yaptınız bravo ne vereyim size? Ben yorulmadım lütfen sizide yormasın.

Eski konuları açarak çok güzel bişey yaptınız bravo ne vereyim size? Ben yorulmadım lütfen sizide yormasın.

Ya boşversene hiç ciddiye alma onun yorumunu... aylar önce ki mevzular.

Bu arada beğendiğim bey' de beni beğeniyormuş... :)

Aslında çok cesaretli biri değilim, ama bu konuda herkes elimi çabuk tutmazsam kaçırabileceğimi söyleyince elimi çabuk tuttum iyi kii..

Çok sağolun inşallah..
Konunuzu başından beri takip ediyorum çok sevindim heyecanlandım :) inşallah çok mutlu olursunuz

Cumartesi sabah 10'da burada olacakmış otobüs, diyor ki eve bile uğramayacağım kıyafetlerimi yanıma alıp hemen sana doğru geleceğim

Nasipse Cumartesi..
Umudunuzu kırmak istemem ama bu işin içinden çıkmış biri olarak asla güvenme bence buluşmaya da gitme çünkü host muavin gibi insanlar için bunlar gösterişten sohbet mezesinden başka bir şey değil eminim bütün koordinasyon ekibine yolcu benden hoşlanmış diye anlatmıştır havasini atmıştır başka muhabbet dönmez çünkü sizi kırmak istemezdim ama o kadar tatlı buldum ki böyle bir şeyin içine düşmenizi istemem

Konu sahibi kusura bakma bu tatlış konuna turp sıkmak gibi olacak ama beni ablan olarak gör lütfen.

Valla ben de buradan ayy ne tatlı, canım ya ne tatlı konun diye yazan bayanları anlayamıyorum. Kendi 21 22 yaşında kızları tanımadıkları bir muavinle görüşmeye gidince süsletip, giydirip yollayacaklar demek ki?

Kaç gündür yazasım var yazamıyorum ya. Daha 3 4 gün konuştuğunuz adama nasıl güvenip gidiyorsunuz Allah aşkına. Yaşınız küçük belli, yapmayın, biraz zaman verin. Çok etkilendiysen bekle, gerçek yüzünü gör, tanı, anla.....

Valla kızım yapsa bunu, duysam bacaklarını ayırırım, haberlerde gazetelerde okuduğumuz şeyler hep sosyal medya tanışmaları sonucu olan şeyler. Nasıl bu kızın aklını çelip gitmesine alkış tutuyorsunuz yahu.?

Ben de yazmayayim dedim ama bu olumsuz dusunceleriniz karsisinda duramadim muhtemelen kiziniz bacagini ayiracaginiz dusuncesi ile zaten yanlislar yapar bu dusuncenizden bir an oncr vazgecmenizi temenni ediyorum.internetten abuk sabuk biri ile tanismamis normal seyler eskiden sanki tanidigi biriyle mi gorusup evleniyordu herkes ? Ya yolda goruyor ya asik oluyordu.kiz universite okumus herhalde kendini korumasini savunmasini bilecek haldedir diye dusunuyorum ama bacaklarini ayiririm mantigi ile cocuk buyutmek ne kadar saglikli bence biraz siz egitimle ilgili kitap okuyun bunu egitimci biri olarak tavsiye edeyim size.

Konu sahibi umudunu kesme hicbir zaman belki hayal kirikligi olur ama en azindan icinde kalmaz keske demezsin.yasadim gordum sonuclarina katlandim dersin.mutlu olman dilegiyle

Bunları bende düşündüm, ama söylenenler gibi bende üniversite mezunu biriyim zaten öyle kuytu köşe bir yerde buluşmayacağız ayrıca anneme de söylemeyi düşünüyorum bu aksam. Yine de teşekkürler.. :)

İpsiz sapsiz biriyle gorusmuyorsun universite bitirmissin yani nasil oluyorda guzel seylerde bile korku saciliyor cok ilginc..belki cok farkli olacak asik olacaksiniz cok mutlu olacaksiniz her zaman temkinli davran ve iyiyi dusun.mutluluklar dilerim

Kızımın bacağını ayırırım kısmına takıldın sanırım sadece ya. Burada mecazen kullandığım bir kelime ile çocuk büyütme şeklim hakkında fikir yürütmen ne kadar hoş. Zaten ben de her gün iki posta dayak atıp, gerçekten her hoşlanmadığım harekette bacağını ayırarak çocuk yetiştirme planı yapıyordum. Mantığım tam olarak bacak ayırmaya yönelik. Buradaki bacak ayırma kısmını abartmadaki nedenim, kızımın 3 4 gündür tanıdığı ve sapık mı, manyak mı, böbrek kaçakçısı mı olduğu belli olmayan bir adamla buluştuğunu duyunca aşırı tepki gösterecek olmak. Gerçekten bacak ayıran bir manyak değilim, kızıma da tek fiske vuracak gaddar bir anne hiç değilim. Muhtemelen daha evlat sahibi olmayan birisi isen, evlat sahibi olan birisinin hassas karnına böyle kroşeler atmaya kalkma. Hele fikir sahibi değilken milletin çocuk sahibi yetiştirme tarzını tek kelime ile ölçmeye kalkma.

Şu anda birçok yerde, programda psikologlar ve uzmanlar bas bas bağırıyorlar çocuklarınızın sosyal medyasını kontrol edin, yabancı kişilerle iletişimleri var mı yok mu bakın diye. Bu çok romantik aşk hikayesi ya da hayal kırıklığı kadar basit bir mevzu değil.

Yakın çevremde sosyal medyada tanışıp başına çok kötü işler alan hem erkek, hem bayan iki kişi var. Şimdi onun ceremesini çekiyorlar. Her gün haberler, gazetelerde de (kaldı ki her gün 2 tane evime gazete girer, internetten 2 3 gazate okurum ve gündemi takip ederim) inanılmaz şeyler okuyoruz.

Bu benim düşüncem, ben romantik bakamıyorum yaa, romantizm anlayışım çok farklı, kusura bakmayın....

Çok teşekkür ediyorum. Bende mesaj atmadan önce bu yüzden bekledim zaten. Kendimi ayarlayıp oyle koyuldum bu işe. Umarım öyle olur çok sağolun..

Bu aksam annene soylemek istediginden emin misin? Yanlis anlama kesinlikle dogru bulmuyorum gorusmeni ama annen engel olabilir sana.

Yahu yazdığımı oku bir önce. Bir oku ya birşey kaybetmezsin.

Dedim ki daha fazla tanı istiyorsan, hoşlandıysan zaman ver, hemen buluşma. Bak oku bi cidden insanlar okuyarak anlaşıyorlar. Hemen iki cümle okuyup ön yargılı olmak yerine biraz anlamaya çalışalım bir birimizi. Kuşlar, ağaçlar, güneş, aşk negzel değil hep mevzu, hayat çok gaddar ya, korkunç, toz pembe değil. Biraz temkinli olmaktan zarar gelmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…