Muavinden hoşlanmak?!

Ayy, ben sizi severiimm.. Ne güzel oldu bana desteğiniz bi bilseniz..:KK200:
Amin inşallah, o kadar heyecanlanıyorum ki aklıma geldikçe ellerim buz kesiyor :KK23:
ah anlayabiliyorum :) benzer heyecanı bende dün yaşadım emin ol istediğin gibi geçtiği taktirde 3-4 gün sırıtarak gezeceksin :D

Evet hatta ben üniversite okuyor musin dediğim de biraz alındı sanırım, evet okuyorum aynı zaman da çalışıyorum dedi. Ablasının bir rahatsızlığı varmış sanırım, hastane masrafları için babama yük olmak istemiyorum falan dedi.. :KK43:

İnşallah güzel olur :)
Aferin çocuk sorumluluk sahibi. Daha bir olsun istedim.

Konuyu bastan beri merak edenlerdenim eylulde yazarim dedigin icin bakmiyordum cok sevindim valla heyecanlandim. 6 yillik evliyim bu heyecanlar gecti bizden. Canan tan kitabi okuyorum sandim :)

Yahu ne kadar güzelsiniz.. Eylül dedim ama herkes geç kalma deyince bana da mantıklı geldi ve bir gazla ekledim :D

İyi kii..:KK200:

Konuyu bastan beri merak edenlerdenim eylulde yazarim dedigin icin bakmiyordum cok sevindim valla heyecanlandim. 6 yillik evliyim bu heyecanlar gecti bizden. Canan tan kitabi okuyorum sandim :)

Bu arada Canan Tan kitaplarınıda çok severim, benzetilmek çok hoşuma gitti..:KK200:Çok naziksiniz teşekkurler..:KK200:

Bu arada Canan Tan kitaplarınıda çok severim, benzetilmek çok hoşuma gitti..:KK200:Çok naziksiniz teşekkurler..:KK200:
Ozaman ayse kulinde seversin ;) cok tatli heyecanlar bunlar ertelemeye gerek yok uc gunluk dunyada. Tedbirli ol kendini kaptirma tanimaya calis bisey kaybetmezsin belki kazanirsin..

konularınıza baktımda maşallahı var yorulmadınızmu bu kadar ilişkilerden magaza çalışanından hoşlanmıssınız destek elemanı ıle ılgılı konu acmıssınız benım bıle kafam karıştı

Back