merak edip durum ne diye griyorum konuna. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi geçer buluşma :)
ah anlayabiliyorum :) benzer heyecanı bende dün yaşadım emin ol istediğin gibi geçtiği taktirde 3-4 gün sırıtarak gezeceksinAyy, ben sizi severiimm.. Ne güzel oldu bana desteğiniz bi bilseniz..
Amin inşallah, o kadar heyecanlanıyorum ki aklıma geldikçe ellerim buz kesiyor
Aferin çocuk sorumluluk sahibi. Daha bir olsun istedim.Evet hatta ben üniversite okuyor musin dediğim de biraz alındı sanırım, evet okuyorum aynı zaman da çalışıyorum dedi. Ablasının bir rahatsızlığı varmış sanırım, hastane masrafları için babama yük olmak istemiyorum falan dedi..
İnşallah güzel olur :)
ah anlayabiliyorum :) benzer heyecanı bende dün yaşadım emin ol istediğin gibi geçtiği taktirde 3-4 gün sırıtarak gezeceksin
Aferin çocuk sorumluluk sahibi. Daha bir olsun istedim.
bizimkisi tam tesadüf oldu canım bizde netten tanıştık meğerse aynı köylü akrabaymışızSizde mii?? O zaman sizden de alacak tavsiyelerim var
Umarım öyle olur değişmez, bugün telefon numaranı buluştuktan sonra alıcam yanlış anlaşılmak istemem dedi buda çok hoşuma gitti mesela..
bizimkisi tam tesadüf oldu canım bizde netten tanıştık meğerse aynı köylü akrabaymışızhalası bizim sülalede gelinmiş hatta
Konuyu bastan beri merak edenlerdenim eylulde yazarim dedigin icin bakmiyordum cok sevindim valla heyecanlandim. 6 yillik evliyim bu heyecanlar gecti bizden. Canan tan kitabi okuyorum sandim :)
Konuyu bastan beri merak edenlerdenim eylulde yazarim dedigin icin bakmiyordum cok sevindim valla heyecanlandim. 6 yillik evliyim bu heyecanlar gecti bizden. Canan tan kitabi okuyorum sandim :)
Ozaman ayse kulinde seversinBu arada Canan Tan kitaplarınıda çok severim, benzetilmek çok hoşuma gitti..Çok naziksiniz teşekkurler..
evet dün buluştuk teşekkür ederim canım senin içinde hayırlısı olur inşallahDün buluştunuz sanırım..
Güzel heyecanlar bunlar ya, sizin içinde hayırlısı olur inşallah..
Yahu ne kadar güzelsiniz.. Eylül dedim ama herkes geç kalma deyince bana da mantıklı geldi ve bir gazla ekledim
İyi kii..
Ay inşallah hep böyle devam ederUmarım öyle olur değişmez, bugün telefon numaranı buluştuktan sonra alıcam yanlış anlaşılmak istemem dedi buda çok hoşuma gitti mesela..
Eylüle kim öleee kim kala yürü gitsin diyenlerden biri de bendim. İyi ki demişim bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?