Muavinden hoşlanmak?!

Yaaaa çoookk romantiikkk aşk romanı okur gibi oldum, çok heyecanlı bende dün eşime azıcık sevgili gibimi olsak acaba gizli gizli bi yerlerde buluşsak mı heyecan olur dedim karnım burnumda halimle heyecanla bekliyorum sık sık gelişme yaz ama herşey için çok acele etme emin ol aceleyle yaşanan herşey çabuk bitiyor heyecanı kalmayıp yeter ayrılalıma geliyor tadında yaşa her anı her günü. Bence süpeerrr bir sevgililik seni bekliyor çok sevindim adına fındık kurdu

Ya seni severim ben ablaların güzeli :) Dedim sana doğum yapmadan halledicem bu işi diye

Neden olmasın hamile oluşun da heyecan katabilir olaya bak

Çok teşekkür ediyorum ablacım, amin inşallah herşey çok guzel olur..

Oğlan ne okuyomuş?
Kaç yasındaymiş?
Nereliymiş?
Anasi babasi kardesi var miymis?
5 yil sonra kendini nerede goruyormus...

Biraz daha aydinlatin bizi plz
Pukikoo

Sağlık yönetimi okuyormuş,3 kardeşler bir ablası birde erkek kardeşi varmış, Kendisi Samsun'lu, 5 yıl sonra kendisini nerede görüyor bilmiyorum ama umarım benim yanımda olur

Onun dışında 2 gündür konuşuyoruz tam bir beyefendi edasıyla konuşuyor

Dün bana numaranı istemek ve istememek arasında kaldım dedi. İstersen biraz daha buradan konuşup sonra numaranı verirsin dedi

Hadi inşallah çok sevindim senin adına hem okuyup hemde gocunmadan parasını kazanan bir genç demekki tuttuğunu koparan birisi kolay kolay bırakmaz bence bu işin peşini

Hadi inşallah çok sevindim senin adına hem okuyup hemde gocunmadan parasını kazanan bir genç demekki tuttuğunu koparan birisi kolay kolay bırakmaz bence bu işin peşini

İş yerinde 3 gündür saçma saçma gülüşlerimle dikkat çekiyorum zaten, sizin yazdıklarınız da iyice eritiyor beni

Umarım öyle olur, hayırlısı budur inşallah.. Ne diyelim kısmet

Nolmuş banada anlatın?

Eheheh
Vallahi şuanlık konuşuyoruz, sabahları o otobüste olduğu için günaydın mesajini atıyor onun dışında merakla birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, sağlık yönetimi okuyor ve ek iş olarak yapıyor muavinliği. Hatta haftaya bir buluşma yapabiliriz tam emin olamıyorum ama gidicem sanırım

İş yerinde 3 gündür saçma saçma gülüşlerimle dikkat çekiyorum zaten, sizin yazdıklarınız da iyice eritiyor beni

Umarım öyle olur, hayırlısı budur inşallah.. Ne diyelim kısmet
"Yaaaaa" derken yana doğru sandalyeden düşesim var ama işyerindeyim rezil olurum çookk etkilendim en sevdiğim romantik aşk şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…