• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muavinden hoşlanmak?!

aşk romanı okur gibi okudum yaaa:KK200: içim kıpır kıpır oldu eşimle tanıştığım günlere döndüm inşallah hakkınızda hayırlısı olur. gelişmeleri yazmayı unutma merakla bekleyenler çoook.:halay::halay:

Eheheh :KK70:
Vallahi şuanlık konuşuyoruz, sabahları o otobüste olduğu için günaydın mesajini atıyor onun dışında merakla birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, sağlık yönetimi okuyor ve ek iş olarak yapıyor muavinliği. Hatta haftaya bir buluşma yapabiliriz tam emin olamıyorum ama gidicem sanırım :KK70:

Oo buluşma planlanıyor demek:KK8:

Ayy buluş tabiki canım. Hem okuyup hem çalışmasını takdir ettim.
İnşallah güzel olur. :halay:

Evet hatta ben üniversite okuyor musin dediğim de biraz alındı sanırım, evet okuyorum aynı zaman da çalışıyorum dedi. Ablasının bir rahatsızlığı varmış sanırım, hastane masrafları için babama yük olmak istemiyorum falan dedi.. :(

İnşallah güzel olur :)

aşk romanı okur gibi okudum yaaa:KK200: içim kıpır kıpır oldu eşimle tanıştığım günlere döndüm inşallah hakkınızda hayırlısı olur. gelişmeleri yazmayı unutma merakla bekleyenler çoook.:halay::halay:

Aşk romanı..:KK200:
Benden sonra herkes eşine sarmış sevgililik dönemine dönelim mi diye..:KK200:

Bekleyenleri severim ben, cansınız siz..:KK200:

Ben değil o terazi burcu :KK70: Ben kova burcuyum :KK70: ama benimki de sizin gibi oldu pat diye söyledim sanki :KK70:
bu konularda kova burcu nun cesaretine hayranım.
teraziyim ben, sevgilim de teraziydi. ama kova burcu kız arkadaşlarım hep hoşlandıkları kişiye pat diye açıklayıverirler :D hayırlı olsun

Ooo buluşmalar falan düşünülüyor süper süper :halay: hadi bakalım sonu güzel olsun meraktayıııımm :KK76:

bu konularda kova burcu nun cesaretine hayranım.
teraziyim ben, sevgilim de teraziydi. ama kova burcu kız arkadaşlarım hep hoşlandıkları kişiye pat diye açıklayıverirler :KK70: hayırlı olsun

Aslında çok cesaretli biri değilim, ama bu konuda herkes elimi çabuk tutmazsam kaçırabileceğimi söyleyince elimi çabuk tuttum :D iyi kii..:KK200:

Çok sağolun inşallah..:dondurma:

Aslında çok cesaretli biri değilim, ama bu konuda herkes elimi çabuk tutmazsam kaçırabileceğimi söyleyince elimi çabuk tuttum :KK70: iyi kii..:KK200:

Çok sağolun inşallah..:dondurma:
iyi yapmışsınız, hem terazi erkeğini kendine güvenen,cesaretli kadın etkiler :)
gelişmeleri bekliyoruz :D

merak edip durum ne diye griyorum konuna. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi geçer buluşma :)

Back