kızlar yarın büuyyük gün şans dileyin Arzum77 cnm saat 13.30 da oucak ameliyatım nolur dua edin
Tuana cım dün whatsapp tan konuşmuştuk ama burdan da sana en güzel sonuçlara ulaşmanı diliyorum.Yarın akşam yazışırız belki genehaberlerini ordan alırım ben.Güzel memişlere kavuşmaya az kaldı.
cnmmm inşallah cnm herekese desteği için sonsuz teşekkürler....
Nihayet mutluluğuna sayılı saatler kaldıDualarım seninle İnşallah en güzel sonucu alacağın az ağrılı bir operasyon olur senin için. Şimdiden geçmiş olsun, Hayırlı olsun [/QUOT dün gibi senin gün saymalarını takip ttim veeee sonunda benim günüm de geldi inş herşey çok güzel olur korkularım var ndişelerim ama herşey cok güzzl olacak gibi geliyor Allahım yardımcı olsun inşallah ....bu arada eşim kalacak refakatçi olarak başta karşıydı ama şimdi destek çok mutluyum....
sağol hayatım laptopum yanımda olacak yazabilirsem hemen yazıcam cnmhadi bakalım şimdiden bol şans canım :) bizi merakta bırakma....
okuduklarımdan yola çıkarak 1. haftanın sonunda canım... ilk üç gün olursa ciddi agrı olurmus sonra geçiomus...
benim eşim de basta çok sert karşı durdu ama napsın, sevince destek oluyorlar sonunda , senin mutlulugun için :) canlarımız eşlerimiz yavvv
evet kızlar şimdi yatıcam yatmadan son tatlımı yicm malum aç kalıcaz narkozdan önce dualarınızı eksik etmeyin iyiki hepiniz varsınız ....
Nihayet mutluluğuna sayılı saatler kaldıDualarım seninle İnşallah en güzel sonucu alacağın az ağrılı bir operasyon olur senin için. Şimdiden geçmiş olsun, Hayırlı olsun [/QUOT dün gibi senin gün saymalarını takip ttim veeee sonunda benim günüm de geldi inş herşey çok güzel olur korkularım var ndişelerim ama herşey cok güzzl olacak gibi geliyor Allahım yardımcı olsun inşallah ....bu arada eşim kalacak refakatçi olarak başta karşıydı ama şimdi destek çok mutluyum....
Senin adına çok sevindim :) Her şey çok güzel olacak bunu düşün buna odaklan. Eşinin kalacak olması senin için en büyük destek benim eşim ziyaretçi olarak gelmişti hastaneye bir yanım mutlu olsa da bir yanım hüzünlüydü. Bakma şimdi gördükçe bayılıyor da işte naparsın? Bu arada eşin horlamıyor di mi??Valla horluyorsa hiç uyumasın
Ayyy cnm bende çok heyecanlandımKizlar hala bekliyoruum odamdayim heycan dorukta ameliyat kiyafetimi giydim bekliyorum cok aciktim :)))