mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

mrs_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
147
1
kızzlar benim de emzirme sonrası doku kaybım olustu ve burayı takip ederken bi baktım bende meme protezi takmaya karar verdim .ancak 5 dr a gittim ve iyice kafam karıştı.nerden başlıyacağımı bilemiyorum 10 günüm var hepsi göğüs dokumun oduğunu çok fazla sarkma olmadığını bana damla protezin en uygun olacağını söyledier maddi durumumda çok evrişli olmadığından Boğaziçi tıp mrkzinde olmaya karar verdim.boyum oldukça uzun omuzlar geniş kalcamda birazcık geniş ancak hepsi bana 300cc e yakın yeterli olacağını sölediler. göğüs aram bayağı bi açık v üst tarafım kemili o nedenle yuvarlak bn de sırıtırmış high profil olmalıymış.şimdi boğaz içindeki 2 dr la görüştüm biri hakan öztürk diğeri veli aslan .hakan bey çok pozitif 45 dk ya yakın konuştuk ve her soruma usanmadan beni tatmin edici cevaplar verdi .bana göğüs altının biraz üstünden dual plan yönteminin uygun olacağını damla 300 cc cicarı high profil kulanacağını söyledi.veli bey kısa ve öz baktı ve bana kas üstü yapacağını dokumun olduğunu kesinin de tam göğüs altı olacağını dren kulanacağını söledi ksi bikini altından gözükürmü ddim hayır dedi ama bana gözükür gibi geiyo ben 300 sanki bana küçük our dedim denicez dedi bol bi südyen giy ameliyattan önce takarız deneriz hangi boyutu istiyosan onu takarız dedi bi dr cerrah arkadaşım sa hakan beyin sölediklerine yakın şeyler söledi şimdi bilmiyorum hangi yöntem ve kaç cc????

Tuana cım topiğin hayırlı olsun tatlım Keşke sana bilgi verebilseydim ama malesef bana çok uzak bir konu seninkisi.Ben küçülttüm,sen büyütüyorsun.Hakkında ve kararlarında hayırlısı.Sürecini sürekli takip edeceğim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eminim sana cvp verip yardım edeceklerdir.Sevgiler.

nldglp cnm olurmu şimden yardımcı oldun ayrıca telefonda sesin çok sıcak canayakındı herşey için tşk ederim evet artık ben de gün sayıcam inş herşey güzeel olur ...<3<3<3<3

bide konuları takip ederken kızar hep topik topik derlerdi hep merak ederdim bu topik te kim ? :))))))))))) meğerse konuymuş hahahahahaha

aslinda damla olucaksa kas ustude olabilir sanki,zaten ust tarafi cok siskin diil damlanin.ben sutyensiz bi fotomu koyim cnm en iyisi damlada dual plan nasil duruyor sen ona bak.meme dokum azdi ust taraf tahta gibiydi,buna ragmen damla istedim ..belki sana bi fikir verir

Arska cım cnm senden de yardım bekliyorum arzum77 geri sayım başladı ama hala kararsızlıktan gebriyorum...

Bencede Arzumun fikri onemli , o bastan yuvarlak dicek ama kesin ki dogruda dicek..ama damla olucaksa kas altina girmemesi iyi belkide eger ustun cok bos ise...

incilya cım bittim seninkilere valla maaşalah benim üst tarafta yok alt tarafta göğüs dokum var ondan mı 300 yeter dedi acaba gerçi veli bey takıcaz dedi kendin görürüsün dedi bol südyenin üstünden öle karar vercemde bilemedim hakan bey dual plan high profil damla meme altının biraz üstü kesisiye drensiz veli beyse kas üstü mme altı kesisiyle drenli yapacak bilemedim ya offff senin incilya kesi yerin nerde?canım?

Arska cım cnm senden de yardım bekliyorum arzum77 geri sayım başladı ama hala kararsızlıktan gebriyorum...

Valla canım hayırlısı olsun senın için... Sormak istediğin bir şey varsa elımden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım seve seve! O kafa karışıklığı rezil bir şey!!! Ben o bulanıklık yüzünden amleıyatımı iptal ettım yani :)

Benimde dirensiz meme alti kesisi dual plan cnm.ameliyattan onceki halim eger lion81 varsa listende onun ameliuat oncesi fotosuna bakaiblirsin benimkilerde aynen oleydi...

günüm 31 ocak yada 1 şubat canlarım bi aksilik olmassa benimki triplerde ama umrumda bile değil koydum kafaya :))))

incilya cnm lion81 arkadaşız ama göremiyorum fotolarını yaaa 100 mesaj olmadı galiba ondan mı???

canımcım, benimde emzirme sonrası, göğsüm boşalmıştı inanamamıştım, bu kadar olacağını tahmin bile etmemiştim.dümdüz tahta gibiydim altınlarımı sattım taktırdım silikonlarımı oohhh benden güzeli yok şimdi eşlerin tripleri normal,sanki ameliyata kendi gireck eş sorununu, herhalde hepimiz yaşıyor gibiyiz. sonucunda en çok onlar memnun oluyorlar nedense bana göre damla göğüs görüntüsü güzel, ama ben dolu dolu görünmesi için yuvarlak taktırdım. zamanla, göğüs şeklini aldıkça, damla görüntüsü gibi oluyor dediler.

Ben kesınlıkle yuvarlaktan yanayım

Canım,benimde emzirmelerden kaynaklı meme üst lobum boşalmıştı.Bana görüştügüm bütün doktorlar Yuvarlak Protez i uygun gördü.Sadece bir doktor hariç,o da zaten bütün hastalarına damla protez uyguluyor..Ben ameliyattan önce yabanci sitelerdeki ameliyat olan kişilerin öncesi ve sonrası fotograflarına bakarak vede forumda ameliyat olanların fotograflarına bakaraktan yuvarlak protezin benim için daha uygun olacagını düşünmüştüm..Damla protez sonuçlarınıda begenmiştim birçok kişide.Ama bizi ayıran faktörlerden en önemlisi onların bekar,çocuk emzirmemiş benim ise iki çocuk emzirmiş bir bayan olmamızdı Yani öncesi halimiz farklıydı.Bana şahsen damla protez olmazdı,sarkık duran gögüslerim olurdu..O yüzden yuvarlak protez istiyordum,nihayetindede tercih etigim doktor yuvarlak protez önerdi ve iyikide öyle olmuş..BUndan daha ufak bir protez yada damla protezli olsaydım ne olurdum bilemiyorum yani Cc olayı tabiki doktorun ayarlayacagı,bilecegi bir konu.O konuda pek yorum yapamam.Çünkü senin vücut yapın,ölçülerine göre karar verilecek bir durumdur..Forumdada görüldügü üzere örnek veriyorum 300cc takılan bir hastada gögüsler çok büyük olurken diger 300cc lik hastada gayet normal bir büyüklüge gelebiliyor...

Bencede Arzumun fikri onemli , o bastan yuvarlak dicek ama kesin ki dogruda dicek..ama damla olucaksa kas altina girmemesi iyi belkide eger ustun cok bos ise...
Ben kesinlikle YUVARLAK PROTEZ diyorum tabikide,dogru tahmin Ama tabiki son kararı doktorun ve sen vereceksin

Sen benim fotoları gördünmü yavru??

Dual plan ile kas altı hemen hemen aynı bir yöntem miş...Yani bazı doktorlar öyle diyor..Ka altında damla protez bana pek mantıklı gelmiyor.Damla protezin zaten üst kısmı çok az dolulukta oluyor.Birde kas altı olunca kas üzerine baskı yapacak iyice düz olacak Hadi kas üstü bir nebze yine neyse..Ama bu seferde üst lobunda çok meme dokusu olmadıgı için ilerisinde protezi hissetme durumun olabilir :44: Bu yüzden ben kas altı yuvarlak protez diyorum Keis yeride ya meme ucu (eger uygunsan tabi) yada mecburen meme altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…