mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

inş canım ya ama bu asimetri ne olacak ? ki doktoruma dedim benim cocuk hep sag göğüsü emdi solu çok az sol daha büyük olmuş sanki inş ödemler inince normale kavuşur.güzel bi süreç yaşadım ağrım sızım olmadı bügün 4.günüm kısa mesafe araba bile kullandım 2.günü yemek yaptım ve sadece 3 ağrı kesici aldım ağrı eşiğim düşük oduğu halde inş sonuçta böye güzel olur dr daha küçük cc takacaktı ultra high ve 320 cc ben istedim çünkü burdan duyduklarım hep küçüldüğü şeklindeydi şimdi dra bişyde diyemem bana sana küçük takalım dedim der :KK43:(((( umuyorum inerler ve simetrik olurlar ...

Tatlım benim, bak herkes küçüklüğünden şikayet ediyor. Doktora gidecekmişsin zaten bugün, o da rahatlatacaktır seni tabi ama. Bak ameliyatı olan arkadaşlar da ısrarla söylüyorlar bu şişliğin ödem olduğunu. Umarım doktor görüşmen de iyi geçer de, güzelce atlatırsın bu süreci...

Hadin kızlar Tuana ya moral verin.Sakinleştirin:21: Çok hoş duruyor memişleri.Sadece bir tarafında şişlik daha fazla.O da sanırım eşitlenir.Ben meme küçültme olduğumdan fazlaca bilgim yok.Ama gördüğüm kadarı ile güzel görünüyor.

Tatlım benim, bak herkes küçüklüğünden şikayet ediyor. Doktora gidecekmişsin zaten bugün, o da rahatlatacaktır seni tabi ama. Bak ameliyatı olan arkadaşlar da ısrarla söylüyorlar bu şişliğin ödem olduğunu. Umarım doktor görüşmen de iyi geçer de, güzelce atlatırsın bu süreci...

evt cnm dr da şu an balon gibiler odemden dolayı daha sonra güzeleşecekler dedi inş küçülür

Hadin kızlar Tuana ya moral verin.Sakinleştirin:21: Çok hoş duruyor memişleri.Sadece bir tarafında şişlik daha fazla.O da sanırım eşitlenir.Ben meme küçültme olduğumdan fazlaca bilgim yok.Ama gördüğüm kadarı ile güzel görünüyor.

sağol cnm inş inerler ddiğin gibi ...

canım sanırım sıslık ve asımetrıyle ılgılı sıkıntın var..arkadas olarak ekledım fotograflarınnı goremıyorum ama benım ekledıgım fotograflara bakarsan o gun ıle bugun arasında bıle buyuk fark var...bendede ılk baslarda asımetrı varı o odemler hgıc gecmıcek sanıyordm ama su an hersey normalke dondu..19ocakta amelıyat oldum bende aramızda cok fark yok canını sıkma 10gun daha sabret derim:KK66:

canım sanırım sıslık ve asımetrıyle ılgılı sıkıntın var..arkadas olarak ekledım fotograflarınnı goremıyorum ama benım ekledıgım fotograflara bakarsan o gun ıle bugun arasında bıle buyuk fark var...bendede ılk baslarda asımetrı varı o odemler hgıc gecmıcek sanıyordm ama su an hersey normalke dondu..19ocakta amelıyat oldum bende aramızda cok fark yok canını sıkma 10gun daha sabret derim:KK66:

inşallah cnm biraz indiler ama asimetri ve hala büyükler...

gecmis olsun tuanacim... sislikler inmeye basladiginda inan bana aaa acaba biraz dahami büyük olsalardi
diyesi geliyor insanin:KK66: ... hersey cok güzel olucak biz zoru atlattik gerisi sadece daha güzel olabilir
bende 15 ocakta oldum ameliyatimi kas alti 400cc.. hala hareketilerimde kisitlamalarim var ama hayirlisi olsun
ilk haftaya nazaran bugünüme cok sukur diyorum... neydi o öyle hic düzelmicem saniodum kendimi aglama krizlerine
bile girdim baslarda oderece yani:-))

kuzu cnm nasılsın nasıl oldun * görüşemedik

biraz önce dikişimdeki kabuğu kaldırdım, hoop açıldı biraz dikişim. hemen bantla tutturduk eşimle, bir bu eksikti. kapanır mı yoksa oraya dikiş mi atılır bilmiyorum. perşembe yada cuma günü kontrole gidecem bakalım neler olacak canım .

boşuna stres yapttım ödeemler indi ikisinin boyutu eşitlendi herşey olabildiğince yolunda bukadarını beklemiyodum bence her isteyen olsun ben hiç ağrı duymadım ve önemlisi kimse anlamadı bakalım yazın nolcak tek sorun önceden 38 beden bikini alıyodum şimdi 42 beden gögüslerden olmuyo malum yeni foto koyıcam :))))))) arzum77 kuzu ,incilya,arska,aycey seviyorm hepinizi <3<3

Canım geçmiş olsun öncelikle bişi merak ediyorum her doktor dren takmıyor mu? Yani ameliyat şekline göremi dren konusu yoksa doktorun tercihimi ben her ameliyatta oluyo sanıyodum. İlk yazında okudumda bi doktor için drenli yazmışsın yani diğerleri takmıycak mıydı ben doktoruma ameliyattan önce sormalı mıyım takılıp takılmayacağını?

Son düzenleme:
boşuna stres yapttım ödeemler indi ikisinin boyutu eşitlendi herşey olabildiğince yolunda bukadarını beklemiyodum bence her isteyen olsun ben hiç ağrı duymadım ve önemlisi kimse anlamadı bakalım yazın nolcak tek sorun önceden 38 beden bikini alıyodum şimdi 42 beden gögüslerden olmuyo malum yeni foto koyıcam :))))))) arzum77 kuzu ,incilya,arska,aycey seviyorm hepinizi <3<3

Canım benim,çok mutlu oldum bu yorumlarına :KK48: Ben sana demiştim boşuna sıkıntı yapıyorsun diye.Bak zamanla dahada güzelleşecekler,emin ol :KK16:

Ben eski bikinilerimi kullanıyorum biliyormusun..Valla daha sexy duruyorlar :KK9::KK23: 42 Beden hiçte öyle durmuyor.Yani bikinilerimi 40 beden alıyorum ben ama çok beğendiğim olurda 38 bedeni varsa 38 de alıyorum yani :KK34: Acele etme alışveriş için bence.
Hadi yeni fotoları bekliyoruz :KK54:

Canım geçmiş olsun öncelikle bişi merak ediyorum her doktor dren takmıyor mu? Yani ameliyat şekline göremi dren konusu yoksa doktorun tercihimi ben her ameliyatta oluyo sanıyodum. İlk yazında okudumda bi doktor için drenli yazmışsın yani diğerleri takmıycak mıydı ben doktoruma ameliyattan önce sormalı mıyım takılıp takılmayacağını?

canım aynen öyle dren herkes takmıyo bazısı takmayı tercih ediyo bu tamamen doktorun çalışma şkline bağlı ,benim bi hafta kaldı bi ağrısı olmadı çıkartırkende olmadı takılırsa endişe etm e kirli kan dışarı atılıyo aslında olumlu....

tuana bende ankarada arastırıyorum bu işi hatta kk da sweetcherypie ya yeni memeler için yardım kampanyası diye konu bile actım :KK1: doktorlarla görusuyorum tek tek. bana yardımcı olur musun ekleyim mi seni. ölçülerini kac cc takıldıgını doktorunu falan merak edıyorum. bide hangi kesi yerinden oldun

kızlar bende yaptırmak istiyorum. fiyatlar çok yüksek en uygun nerede yaptıra bilirim bilmiyorum. tuana canım sen nerede kaça yaptırdın bilgi verebilirmisin. tşk

X