mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

Arkadaşlar sevgili Tuana ile şimdi konuştuk.Malesef bugün ameliyatı gerçekleşmemiş.Ameliyathanede yaşanan teknik bir arızadan dolayı yarın sabah olacakmış.pc sinde problem olduğundan da girip yazamıyor.Hepinize selamı var

Aaaa üzülmüştür ya vardır bi hayır diyelim bizden de selam söyle yarın için bol şans diliyorum kendisine...

Sende forumun ayaklı gazetesi oldun vallahi son dakika haberleri hep senden

Aaaa üzülmüştür ya vardır bi hayır diyelim bizden de selam söyle yarın için bol şans diliyorum kendisine...

Sende forumun ayaklı gazetesi oldun vallahi son dakika haberleri hep senden

Mutlaka yaşadığımız her şer de bile bir hayır var mutlaka.Ben de aynısını söyledim kendisine.Biraz canı sıkılmış.Haklı da. Ama yapacak bir şey yok.Hayırlısı ile olur ameliyatını yarın sabah inşallah.Tahlilleri falan yapılmış bugün.Bence daha güzel olacak inşallah

Kıskanma şekerim kıskanma.Nazar etme ne olur,çalış senin de olur

Hay Allah üzüldüm şimdi tuananın adına Ama sağlık olsun vardır bunda bir hayır :) Bizden de tuanaya selamlar kucak kucak sevgiler

Şansın bol olsun tuana, ben de geçen hafta olmuştum ameliyatımı geçen hafta bugün.. NE telaşlı,ne endişeliydim, hatta olduktan bir kaç gün sonra pişman oldum, gece kabuslar gördüm niye yaptırdım diye... Ama inan şu an tam 7. günümü bitiriyorum, işimi gücümü yapar, dışarı çıkabilir, çocugumla ilgilenir duruma geldim.. Merak etme kısacık sürede herşey bitiyor geçiyor insan mutlu oluyor :) Buradaki arkadaşların söylediği şeyler gerçekten çok yardımcı oluyor..

kızlar sonunda ameliyat oldum biraz uzun sürmüş herekeste 1 damar varken bende çok fazla damarlanma varmış ama süper geçmiş ultra high profil 320 cc dual plan yöntemiyle oldu eşim hep yanımdaydı ağrım hala yok sanırım vurdukları igneden dolayı yürüyorum yemek yedim herşey harika geçti Veli bey pek buyukten yana deği ama beni kırmaadı sağolsun sevgilerrr...

Ay cnm benim geçmiş olsun nihayet sende kavuştun güzel memelere.Benimkide ultra high profil cnm evet Veli bey büyük taraftarı değil keşke bende ısrar etseydim.Bol bol dinlen yorma kendini benim 6 ayın kontrolü duruyo hala gitmedim yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum Veli beyin yanına.
Seni ziyaret etmek isterdim ama onun yerine geçmiş olsun çiçeğimi gönderiyorum

ay canımm çok mutlu oldum senin adına. sevincin mutluluğun artarak çoğalır inşallah, çok geçmiş olsun

Tuana cım yanına gelemedim ama whatsapp sayesinde her an yanındaydım sanki İnan çok mutluyum senin yerine de.Baştan beri sürecini paylaştık beraber.Hep güzel günlerde,sağlık ve mutlulukla kullan cicişlerini

Geçmiş olsun canım,yanına ugrayamadım kusura bakma müsait degildim Maşallah çok güzel geçmiş ameliyatın Hep böyle güzel,iyi haberlerle aramızda olursun hep inşallah..

tuana cok cok gecmis olsun tatlımolacaktın oldun derken sonunda senin operasyonun da yapildi gözün aydın gule gule saglıkla kullan. Hızlı ve agrısız bir iyileşme süreci dilerim

lion81 sayenizde ısrarcı oldum yoksa o 300cc altı düşünüyodu hatta biraz sinirlendi gibi ama neticede yapmış sağolsun drenler duruyo çarşamba aldırmaya gidicem genel oarak iyim hasatanede kamak istemedim eve geldim kendim yatıp kalkıyorum eşimden çok destek gördüm kahvaltımı o hazırladı hiç bukadarını beklemiyodum şimdilik herşey yolunda geceyide uyuyarak geçirdim evimde bu gün 2. günüm inanının sezeryan sonrası çok acı çekerim sandım ama Alahaıma binlerce şükür gayet iyim lion81 cnm çiçekler ve harika dilekler için çok sağol muckkkk <3<3<3<3

tuana cok cok gecmis olsun tatlımolacaktın oldun derken sonunda senin operasyonun da yapildi gözün aydın gule gule saglıkla kullan. Hızlı ve agrısız bir iyileşme süreci dilerim

ayceyy sayenizde çok moral budum bu karararımı alamamda çok yardımcı oldunuz çooookkk ama çoookkk teşekkürler sevgiyle öpüyorum hepinize hala ikon kullanmayı bilmiyorum bol kalpler hepinize :)))))))

çok teşekkür ederim iyiki vardın gerçekten desteğini hep hissettim çok ama çok tşkürler sevgiler ...

Geçmiş olsun canım,yanına ugrayamadım kusura bakma müsait degildim Maşallah çok güzel geçmiş ameliyatın Hep böyle güzel,iyi haberlerle aramızda olursun hep inşallah..

olsun cnm hep yanımda hissettim sizi arzum77 senin bilgilerin sayesinde ne istediğime daha iyi karar verebildim yoksa şu ana farklı olabilirdi bu bile çok büyük bişey inş bi gün buuşuruz hepimiz güzel dileklerin için çok sağol tatlım

sende aynı dönem araştırmaya başladık galiba, senin olmuş bitmiş maaşalllaaah diyeyim, geçmişler olsun:)

Tatlım gelmiş geçmiş olsun oldu da bitti maşallah nazar değmesin inşallah tuanacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…