Arkadaşlar sevgili Tuana ile şimdi konuştuk.Malesef bugün ameliyatı gerçekleşmemiş.Ameliyathanede yaşanan teknik bir arızadan dolayı yarın sabah olacakmış.pc sinde problem olduğundan da girip yazamıyor.Hepinize selamı var
Aaaa üzülmüştür yavardır bi hayır diyelim bizden de selam söyle yarın için bol şans diliyorum kendisine...
Sende forumun ayaklı gazetesi oldun vallahison dakika haberleri hep senden
Arkadaşlar sevgili Tuana ile şimdi konuştuk.Malesef bugün ameliyatı gerçekleşmemiş.Ameliyathanede yaşanan teknik bir arızadan dolayı yarın sabah olacakmış.pc sinde problem olduğundan da girip yazamıyor.Hepinize selamı var
Ay cnm benim geçmiş olsun nihayet sende kavuştun güzel memelere.Benimkide ultra high profil cnm evet Veli bey büyük taraftarı değil keşke bende ısrar etseydim.Bol bol dinlen yorma kendini benim 6 ayın kontrolü duruyo hala gitmedim yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum Veli beyin yanına.kızlar sonunda ameliyat oldum biraz uzun sürmüş herekeste 1 damar varken bende çok fazla damarlanma varmış ama süper geçmiş ultra high profil 320 cc dual plan yöntemiyle oldu eşim hep yanımdaydı ağrım hala yok sanırım vurdukları igneden dolayı yürüyorum yemek yedim herşey harika geçti Veli bey pek buyukten yana deği ama beni kırmaadı sağolsun sevgilerrr...
kızlar sonunda ameliyat oldum biraz uzun sürmüş herekeste 1 damar varken bende çok fazla damarlanma varmış ama süper geçmiş ultra high profil 320 cc dual plan yöntemiyle oldu eşim hep yanımdaydı ağrım hala yok sanırım vurdukları igneden dolayı yürüyorum yemek yedim herşey harika geçti Veli bey pek buyukten yana deği ama beni kırmaadı sağolsun sevgilerrr...
kızlar sonunda ameliyat oldum biraz uzun sürmüş herekeste 1 damar varken bende çok fazla damarlanma varmış ama süper geçmiş ultra high profil 320 cc dual plan yöntemiyle oldu eşim hep yanımdaydı ağrım hala yok sanırım vurdukları igneden dolayı yürüyorum yemek yedim herşey harika geçti Veli bey pek buyukten yana deği ama beni kırmaadı sağolsun sevgilerrr...
Ay cnm benim geçmiş olsun nihayet sende kavuştun güzel memelere.Benimkide ultra high profil cnm evet Veli bey büyük taraftarı değil keşke bende ısrar etseydim.Bol bol dinlen yorma kendini benim 6 ayın kontrolü duruyo hala gitmedim yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum Veli beyin yanına.
Seni ziyaret etmek isterdim ama onun yerine geçmiş olsun çiçeğimi gönderiyorum
Çok geçmiş olsun darısı olacakların başına
tuana cok cok gecmis olsun tatlımolacaktın oldun derken sonunda senin operasyonun da yapildi gözün aydın gule gule saglıkla kullan. Hızlı ve agrısız bir iyileşme süreci dilerim
Tuana cım yanına gelemedim ama whatsapp sayesinde her an yanındaydım sankiİnan çok mutluyum senin yerine de.Baştan beri sürecini paylaştık beraber.Hep güzel günlerde,sağlık ve mutlulukla kullan cicişlerini
Geçmiş olsun canım,yanına ugrayamadım kusura bakma müsait degildimMaşallah çok güzel geçmiş ameliyatın Hep böyle güzel,iyi haberlerle aramızda olursun hep inşallah..