mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

incilya cnm lion81 arkadaşız ama göremiyorum fotolarını yaaa 100 mesaj olmadı galiba ondan mı???

100 yorum yazdıgında diger arkadaşlara özel mesaj yollayabilirsin.Fotografları görebilmen için 25 yorumunun olması lazım.Sen zaten kotayı doldurmuşsun,görmen lazım canım..Arkadaşsan eger arkadaşının profiline gir,albümleri göreceksin zaten

cnm zaten ameliyat oncesi fotosunu kaldirmis ...ama o da veli beyin hastasiydi fikir verebilir sana onda yuvarlak protez var

arzum77 göremedim fotolarını arkadaşlık yolamaıştım sanırım görmedin cnm . ay bilmiyorum 5 dr da bana damla protez dedi hiç biri yuvarlak olur demedi benim üstüm çok kemikli üstü kilolu bayanlarda daha iyi duruyomuş benimse zaten normaldede yuvarlak gibi değildi o kısımarda iyice belli olur dedi dr bide dual plan olacaksa ozaman hakan öztürkü tercih edicem o bayağı bigiliydi nasıl bişey istediğimi sordu sana uygun olanı yağparız demedi veli bey de aslında deneriz dedi ay bilmiyorum ya ama incilyanında damla protez ve yuvarlak gibi duruyodu çok aşırı büyükte iyi durmaz yanlara doğru taşar sanki yayvanda omasın dedim yuvarakarda ouyo dedi .bide arzum77 cnm resimlerin nerde nerden bakabilirim acaba?şunu dicektim bide biliyosun damla prote 600 tl daha pahalı oluyor ben boğaziçinde uygun bi fiyata yapıcam dr beni düşünmese sencede 600 tl pahalı olan şeyi neden takar aslında yuvarlaga karar vermiştim bende burda yazılanları okudukça ama sonradan sonuçta aynı parayı ödicem damlada olsa yuvarlakta olsa bide 5 dr da bana damla uygun oabilecceğini söyediler vardır bi bildikleri dedim şu senin resimleri de görim sonra karar vericem ama 350 isticem uyarsa bakalım cnm

lion81 cnmmmm şu fotoları merak ettim cnm koyarsan sevinirim fikir edinmem açısından iyi olur en azından veli beyin şaheserini göreyim

Tuana cım sen yanlış yere mi bakıyorsun acaba?Resimler herkesin profil sayfasında arkadaşlar listesinden sonra solda en altta duruyor.Eğer göremediysen hala,''hızlı menü'' den yönetici listesine gir.En altta gene admin ve editörlere ordan msj at bakalım ne diyecekler.Normalde senin artık resimleri görmen lazım çünkü.

Canım,bütün doktorlar damla protez dediyse o zaman gözün kapalı kabul et damla protezi Dual planla kas altına takılı kalma bence,her ikiside aynı olan bir yöntem gibi çünkü.. Arkadaşız,albümümü görebilirsin.Profilime girince zaten altta solda fotografımın üzerine tıkla,açılır hepsi Ben bugün Boğaziçi Tıp Merkezine gideceğim Kuzu ma ziyarete inşallah O da bugün ameliyat oluyor.. Hadi karar verde sanada gelirim ziyarete inşallah

arzum77 cnmm gell tabi harika olur moral olur çünkü sadece kardeşim gecek annem ve kardeşim dışında sölemicem kimseye çok sevinirim cnm gelirsen .bide arkadaaşın kimde oluyor hangi yöntem kuanılıyor gerçi yapıya göre değişiyo ben veli bey mi hakan bey mi hala kararsızım???

arzum77 cnm albümüme baktım resimler mükemmel yakından büyük geldi bana ama uzaktan o payetli elbisede gayet hoş duruyor ay delircem benim göğüslerim tıpkı senin eski göğüslere benziyor arası dahada açık o yüzden sanırım yuvarak olmuyo bide senin üst kısmın dolgun benim kemikli sanki et yok çok yapay durur bende şimdi daha iyi anlıyorum damla deme sebeplerini

Kuzu nickli arkadaşımız bugün Necdet beye ameliyat olacak inşallah.Meme ucu kesisi,dual plan,damla 290-300 cc gibi olacak sanırım.Bugün Saat 5 de hastaneye yatış yapacak.Bana yakın olduğu için yanına uğrama fırsatım var.İnşallah gideceğim.Sende orada ameliyat olursan tabiki gelmek isterim canımcıgım

Benimle tanışma fırsatı olanların hepsi aslında büyük olmayan,vücuduma göre ideal büyüklükte göğüslerim oldugunu söylüyorlar.Kuzu arkadaşımızda buna şahit olacak bugün inşallah.. Gögüs tahta kısmın zayıf herhalde,onu demek istiyorsun.Ama öyle oluncada genelde kas altı yöntemini tercih ediyorlarki üst kısım sırıtmasın.. Damlada olur tabi,doktorların hepsi damla dediyse eger ben yuvarlağa cesaret edemezdim dogrusu bu yani

cnm necdet bey biraz daha pahalıymış cnm ama hakan beyde olucam galiba bakalım biraz daha araştırayım muhahak uğrarsın banada ameliyat günüm kesinleşince haber vericem

Benimle tanışma fırsatı olanların hepsi aslında büyük olmayan,vücuduma göre ideal büyüklükte göğüslerim oldugunu söylüyorlar.Kuzu arkadaşımızda buna şahit olacak bugün inşallah.. Gögüs tahta kısmın zayıf herhalde,onu demek istiyorsun.Ama öyle oluncada genelde kas altı yöntemini tercih ediyorlarki üst kısım sırıtmasın.. Damlada olur tabi,doktorların hepsi damla dediyse eger ben yuvarlağa cesaret edemezdim dogrusu bu yani cnm aynen zayıf cnm üstüm o yüzden dual plan isticem onu da hakan bey yapıyormuş orda bakalım damla deddi cnm hepsi hatta arkadaşım göğüs cerrahı o yapcaktı ameliyatımı aksilik oldu tarihlerde oda damla ve kas altı demişti ki yakın arkadaşım yuvarlak omaz ddi bakalım

Üst kısım o kadar zayıfsa kas altı olsun bencede.Kas üstünde zaman sonra protezin dalgalanmasını hissedebilirsin.. Benim kas zarı altıydı yöntemim.Zaman sonra ödemler tamamen geçince sag gögüs üst kısımda dalgalanma oldu hafiften.Çünkü üst kısımda yeterli dokum yoktu ve yöntem kas altı gibi protezi daha iyi saklayan bir yöntem degildi..Bence dogru bir karar gibi gözüküyor,hadi hayırlısı

inş cnm bakalım hakan bey kesin karar vericem ozaman çünkü veli bey kas üstü yapıyo dual plan a sıcak bakmadı bende yapıyoruz ama sende gerek yok dedi fikirleriniz cok önemliiii

lion81 cnm huhu özele msj atamıyorum daha bende boğaziçi tıpta ameliyat olucam cnm yardımın lazım

inş cnm bakalım hakan bey kesin karar vericem ozaman çünkü veli bey kas üstü yapıyo dual plan a sıcak bakmadı bende yapıyoruz ama sende gerek yok dedi fikirleriniz cok önemliiii

Canım bahsettıgın doktor Hakan gence mi yoksa başka Hakan hoca mı? Merak ettım :))

Tuanacıgım..Ben bugün Kuzu arkadaßımızun yanına uğradım gerçi çok fazla kalamadım yanında çünkü odaya girdiğimde hemşire ameliyathaneye indirmek için hazırlıyordu.Beni görünce çok şaşırdı,ikimizde bir kahkaha attık Sonra hemen memişlerini gösterdi,bende gösterdim.Aa ne kadarda küçükmüş dedi benim memelere Kıvam olarakta şok oldu,asla bu kadar yumuşak beklemiyormuş.Hemşire bana bakarak,isterseniz sizde ameliyat olun dedi (Saf galiba yada kör) Kuzu arkadaşımızda -Yahu fıstık gibi,gerek yokki dedi.Bende -Ben ameliyat oldum,teşekkürler dedim..Gıcık oldum hemşireye

Neyse ameliyata gitti öyle gülüşe gülüşe..Bu gece uyuyarak geçirir tabi.Yarin sabah arar konuşurum yinede Haberle bu..Hadi ,sura sende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…