incilya cnm lion81 arkadaşız ama göremiyorum fotolarını yaaa 100 mesaj olmadı galiba ondan mı???
hangi ara telleştiniz yahu :26:
arzum77 göremedim fotolarını arkadaşlık yolamaıştım sanırım görmedin cnm . ay bilmiyorum 5 dr da bana damla protez dedi hiç biri yuvarlak olur demedi benim üstüm çok kemikli üstü kilolu bayanlarda daha iyi duruyomuş benimse zaten normaldede yuvarlak gibi değildi o kısımarda iyice belli olur dedi dr bide dual plan olacaksa ozaman hakan öztürkü tercih edicem o bayağı bigiliydi nasıl bişey istediğimi sordu sana uygun olanı yağparız demedi veli bey de aslında deneriz dedi ay bilmiyorum ya ama incilyanında damla protez ve yuvarlak gibi duruyodu çok aşırı büyükte iyi durmaz yanlara doğru taşar sanki yayvanda omasın dedim yuvarakarda ouyo dedi .bide arzum77 cnm resimlerin nerde nerden bakabilirim acaba?şunu dicektim bide biliyosun damla prote 600 tl daha pahalı oluyor ben boğaziçinde uygun bi fiyata yapıcam dr beni düşünmese sencede 600 tl pahalı olan şeyi neden takar aslında yuvarlaga karar vermiştim bende burda yazılanları okudukça ama sonradan sonuçta aynı parayı ödicem damlada olsa yuvarlakta olsa bide 5 dr da bana damla uygun oabilecceğini söyediler vardır bi bildikleri dedim şu senin resimleri de görim sonra karar vericem ama 350 isticem uyarsa bakalım cnm
arzum77 cnmm gell tabi harika olur moral olur çünkü sadece kardeşim gecek annem ve kardeşim dışında sölemicem kimseye çok sevinirim cnm gelirsen .bide arkadaaşın kimde oluyor hangi yöntem kuanılıyor gerçi yapıya göre değişiyo ben veli bey mi hakan bey mi hala kararsızım???
arzum77 cnm albümüme baktım resimler mükemmel yakından büyük geldi bana ama uzaktan o payetli elbisede gayet hoş duruyor ay delircem benim göğüslerim tıpkı senin eski göğüslere benziyor arası dahada açık o yüzden sanırım yuvarak olmuyo bide senin üst kısmın dolgun benim kemikli sanki et yok çok yapay durur bende şimdi daha iyi anlıyorum damla deme sebeplerini
Benimle tanışma fırsatı olanların hepsi aslında büyük olmayan,vücuduma göre ideal büyüklükte göğüslerim oldugunu söylüyorlar.Kuzu arkadaşımızda buna şahit olacak bugün inşallah.. Gögüs tahta kısmın zayıf herhalde,onu demek istiyorsun.Ama öyle oluncada genelde kas altı yöntemini tercih ediyorlarki üst kısım sırıtmasın.. Damlada olur tabi,doktorların hepsi damla dediyse eger ben yuvarlağa cesaret edemezdim dogrusu bu yani cnm aynen zayıf cnm üstüm o yüzden dual plan isticem onu da hakan bey yapıyormuş orda bakalım damla deddi cnm hepsi hatta arkadaşım göğüs cerrahı o yapcaktı ameliyatımı aksilik oldu tarihlerde oda damla ve kas altı demişti ki yakın arkadaşım yuvarlak omaz ddi bakalım
inş cnm bakalım hakan bey kesin karar vericem ozaman çünkü veli bey kas üstü yapıyo dual plan a sıcak bakmadı bende yapıyoruz ama sende gerek yok dedi fikirleriniz cok önemliiii
Canım bahsettıgın doktor Hakan gence mi yoksa başka Hakan hoca mı? Merak ettım :))
Hakan Öztürk canımHakanlar karıştı