Arskacım çok haklısın aslında 5 dr la görüştüm ama maddi imkanlarımdan dolayı boğaziçi tıpa karar verdim yani orda olmam gerekecek veli beyde olan kişi sayısı çok randevu defteri epey kabarıktı ameliyat için asistanından çaktırmadan baktım bilemiyorum cnm işteee ya offff sen kas altı mı olmuştun cnm kafa kalmadı?
Canım senın kafa hala çorbasadece bu 2 doktorla mı görüştün bılmıyorum ama bır sürü doktor var Burdan duydukların veya duymadıkların 1 kaç doktor daha gez bence. Senın tüm bu kafa karışıklığını gidererek alttan mı kessın bıraz üstten mı gibi ayrıntıları hastasına düşündürtmeyen yüreğine su Serpip tamam işte budur dıyebiliceğin bır doktor çıkmamış sanırım karşına! Böyle olması lazım böyle düşünmen lazım aksi halde son dakıkaya kadar bu kararsızlıkla olmaaaaazzzz işler yolunda gitmez o zaman bebeğim:26:
Anlıyorum senı canım emın ol çok iyi anlıyorumben uyuyamıyodum bır ara! Nasıl olucak vaz mı geçsem? Ya revizyon gerekirse! Çocuğum var ona kım bakar vs vs... Ama bunlar ben ilk araştırmaya başladığım zaman kafamda çakan şimşeklerdi.bilgili doktorlarla karşılaşmaya başlayınca azalmaya başladı endişe kısmı, doktorumla tanışınca tamamen ortadan kalktı. Benım kas altı tatlım... Yanı burda amelıyat olan kişilerin önemlı bır çoğunluğu doktorum der başka bırşey demez :) öyle olması lazım senınde artık... En kısa zamanda bunu çözümlemeni diliyorum
evet cnm haklısın bakalım ameliyat gününde denemede yaptıracak bol bi çamaşırla gel dedi veli bey yani aslında olumlu gedi böyle söylemesi en azından istediğime yakın bişy olur ozaman ..
Tatlım günaydınşöyle bır uyarıda bulunmak istiyorum; o denemeler Çok aldatıcı olabılıyor benim ilk görüştüğüm doktor yapmıştı ve ben 300 den aşağı istemıyorum dıye gitmiştim 275 cc bı yerleştirdi sporcu sutyenının içine bu neeee dedım hayatta böyle istemem 250 olmalı mutlaka dedım :) amelıyattan sonra sende ortaya çıkacak boyutu asla yansıtmıyolar dolayısıyla onlara aldanıp sakın 300 den aşağı bır boyuta karar verme
cnm sen mi solemistin baskamismi solemisti hatirlamiyorum ama Necdet bey artik bogazicindeki diger doktorlardan dahami pahaliya ameliyat yapiyor? oyleyse kaca yapiyor?
Tatlım günaydınşöyle bır uyarıda bulunmak istiyorum; o denemeler Çok aldatıcı olabılıyor benim ilk görüştüğüm doktor yapmıştı ve ben 300 den aşağı istemıyorum dıye gitmiştim 275 cc bı yerleştirdi sporcu sutyenının içine bu neeee dedım hayatta böyle istemem 250 olmalı mutlaka dedım :) amelıyattan sonra sende ortaya çıkacak boyutu asla yansıtmıyolar dolayısıyla onlara aldanıp sakın 300 den aşağı bır boyuta karar verme
bana da 285 kocamannn gelmisti :)simdi 320 i kucuk buluyorum
Anlıyorum senı canım emın ol çok iyi anlıyorumben uyuyamıyodum bır ara! Nasıl olucak vaz mı geçsem? Ya revizyon gerekirse! Çocuğum var ona kım bakar vs vs... Ama bunlar ben ilk araştırmaya başladığım zaman kafamda çakan şimşeklerdi.bilgili doktorlarla karşılaşmaya başlayınca azalmaya başladı endişe kısmı, doktorumla tanışınca tamamen ortadan kalktı. Benım kas altı tatlım... Yanı burda amelıyat olan kişilerin önemlı bır çoğunluğu doktorum der başka bırşey demez :) öyle olması lazım senınde artık... En kısa zamanda bunu çözümlemeni diliyorum
kızlar yarın büuyyük gün şans dileyin Arzum77 cnm saat 13.30 da oucak ameliyatım nolur dua edin
kızlar yarın büuyyük gün şans dileyin Arzum77 cnm saat 13.30 da oucak ameliyatım nolur dua edin
cnm uğrayabilirsen çok sevinirim...
dualarımız seninle biran önce mutluluk ve sağlıkla aramıza dönmeni diliyorum.
yasasinnnnn :)))) hadi bakalim canim uamrim hemencecik atltatirsin kolayca.dualarimiz seninle....
Allah yardımcın olsun canım,Herşey gönlünce olsun inşallah
Gelmeyi çok isterim tabiki,inşallah bir işim çıkmaz ve gelirimGörüşmek,tanışmak dileği ile (Özelden bana ismini yaz ama)