Tuanacıgım..Ben bugün Kuzu arkadaßımızun yanına uğradımgerçi çok fazla kalamadım yanında çünkü odaya girdiğimde hemşire ameliyathaneye indirmek için hazırlıyordu.Beni görünce çok şaşırdı,ikimizde bir kahkaha attık Sonra hemen memişlerini gösterdi,bende gösterdim.Aa ne kadarda küçükmüş dedi benim memelere Kıvam olarakta şok oldu,asla bu kadar yumuşak beklemiyormuş.Hemşire bana bakarak,isterseniz sizde ameliyat olun dedi (Saf galiba yada kör) Kuzu arkadaşımızda -Yahu fıstık gibi,gerek yokki dedi.Bende -Ben ameliyat oldum,teşekkürler dedim..Gıcık oldum hemşireye
Neyse ameliyata gitti öyle gülüşe gülüşe..Bu gece uyuyarak geçirir tabi.Yarin sabah arar konuşurum yinedeHaberle bu..Hadi ,sura sende inşallah
arzum77 :))))))))))))))sabah sabah kopardın beni ordakilerde var bi dikkatsizlik sekreterler forum doldurturken burun ameliyatı mı dedi?bana ahahahaha bende sencede harika bi burnum yok mu dedim ay kız yerin dibin girdi şeeey ben bakmadım da ahahahahahaha kuzu arkadaşımızın haberlerini bekliyorum kaç cc ve hangi yöntem cnm? bide foto koycam dantelli südyenle cnm benim göğüsü komple avuçlarımı dolduruyo bi bakıp değerlendirirsin <3<3<3
Yok artık. Şaka gibi yaa.. Ciddi bir göz problemi olmalı kadında
arzum77 :))))))))))))))sabah sabah kopardın beni ordakilerde var bi dikkatsizlik sekreterler forum doldurturken burun ameliyatı mı dedi?bana ahahahaha bende sencede harika bi burnum yok mu dedim ay kız yerin dibin girdi şeeey ben bakmadım da ahahahahahaha kuzu arkadaşımızın haberlerini bekliyorum kaç cc ve hangi yöntem cnm? bide foto koycam dantelli südyenle cnm benim göğüsü komple avuçlarımı dolduruyo bi bakıp değerlendirirsin <3<3<3
abüm oluşturdum canlarım bilmiyorum ta becerebildimmi bakarasınız
abüm oluşturdum canlarım bilmiyorum ta becerebildimmi bakarasınız
nasıl eklicem acaba yaaaa?
Valla bende şaşırdım..Birde üzerimde yeni fotografdaki kot gömleğim var,düşünün yani nasıl farkedemez ve anlamaz :44: Ama tabi atletim vardı,sadece sütyen degildi) Hemşireler hadi öyle olsun sorun degil pekde doktorlar öyle olmasın.O önemli Keşke birde doktorlar görseydi beni,bakalım ne diyeceklerdi
nasıl eklicem acaba yaaaa?
kızlar heycan dorukta çok az kaldı ve sanırım veli beyyden vazgeçtim hakan öztürk e karar verdim kulandığı yöntem bana kulanacağı yöntem bana daha uygun olacagını duşunuyorum drensiz dual plane gögüs altının biraz üstü kesi yapacak ve dren kulanmayacak veli by kas üstü drenli v meme altının tam kat yerinden yapacaktıki ozaman bikini giyince oradan gözükebilir diy düşünüyorum ve kas üstü çok hisedilir gibi geiyo bna ölçü konusunda ikiside damla ve 300 civarı düşünüyor tabi ameliyatta beli olucak sanırım ...umarım doğru karardır ama hakan bey sanki daha uzman ??? bakalım umarım yanılmam ...
canım dren ne demek kullanılınca noluyor biraz aydınlatır mısın?[/cnm bende çok bilgi sahibi değilim ama ameliyattan sonra göğüste 2 minik delik bırakııyor ordan dren kirli kan yada normal kanı akıtmak için kulanılan hortum tarzı bişey bırakııyor biraz zor oluyor kimi dr kulanmayı tercih ediyor kimi etmiyor 2,yada 3 gün kalıyor sonra çıkartııyor...
ya kızlar hakan öztürk değil özdemir miş ben şimdi baktım 20013 te boğaziçi tıpa girmiş ve 2008 de mezun olmuş ki 2012 de 2 hastanede uzmanlık yapmış bir yıl askeri hast. bir yılda malatya da mecburi hizmet yani ben mecburen yine veli beye yönelicem sanırım ne diyosunuz veli bey kas üstü dedi dual plan diye ısrar edeyimmi?bide bu meme altının tam altından değilde biraz üstündenmi diyim yoksa ona mı bırakayaım ? delircem ya tam ok diyorum başka bişey çıkıyor.
Canım senın kafa hala çorbasadece bu 2 doktorla mı görüştün bılmıyorum ama bır sürü doktor var Burdan duydukların veya duymadıkların 1 kaç doktor daha gez bence. Senın tüm bu kafa karışıklığını gidererek alttan mı kessın bıraz üstten mı gibi ayrıntıları hastasına düşündürtmeyen yüreğine su Serpip tamam işte budur dıyebiliceğin bır doktor çıkmamış sanırım karşına! Böyle olması lazım böyle düşünmen lazım aksi halde son dakıkaya kadar bu kararsızlıkla olmaaaaazzzz işler yolunda gitmez o zaman bebeğim:26: