mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

Yok artık. Şaka gibi yaa.. Ciddi bir göz problemi olmalı kadında

arzum77 :))))))))))))))sabah sabah kopardın beni ordakilerde var bi dikkatsizlik sekreterler forum doldurturken burun ameliyatı mı dedi?bana ahahahaha bende sencede harika bi burnum yok mu dedim ay kız yerin dibin girdi şeeey ben bakmadım da ahahahahahaha kuzu arkadaşımızın haberlerini bekliyorum kaç cc ve hangi yöntem cnm? bide foto koycam dantelli südyenle cnm benim göğüsü komple avuçlarımı dolduruyo bi bakıp değerlendirirsin <3<3<3

Kuzu arkadaşımız dün gece eve çıkmış bile Çıkar çıkmazda benim konuya ufak ayrıntıları yazmış canım Benim konuya gel sen

Yok artık. Şaka gibi yaa.. Ciddi bir göz problemi olmalı kadında

Valla bende şaşırdım..Birde üzerimde yeni fotografdaki kot gömleğim var,düşünün yani nasıl farkedemez ve anlamaz :44: Ama tabi atletim vardı,sadece sütyen degildi ) Hemşireler hadi öyle olsun sorun degil pekde doktorlar öyle olmasın.O önemli Keşke birde doktorlar görseydi beni,bakalım ne diyeceklerdi

arzum77 cnm hemen geliyorum senin konuya cnm doktorların faretmemesi mümkün değil cnm o şahane göğüsler ah ah metin şentürk bile görür :))))))9

bence onların da açıp bakmadan anlamaları zor.

nasıl eklicem acaba yaaaa?

Canım şimdi şu an bulunduğun sayfanın en üstünde hoşgeldınız yazısının sağında mrs tuana yazıyor ya ona tıkla. Sonra solda kare kutu içerisinde arkadaşlarının yer aldığı bir bölüm var, onun altındada küçük bır kutu içinde henüz oluşturulmuş bır albüm yok, albüm oluştur yazısı gibi bir yazı var. Oraya tıklayınca devamını sen getırebılırsın sanırım ... Umarım yardımcı olabılmışımdır

kızlar heycan dorukta çok az kaldı ve sanırım veli beyyden vazgeçtim hakan öztürk e karar verdim kulandığı yöntem bana kulanacağı yöntem bana daha uygun olacagını duşunuyorum drensiz dual plane gögüs altının biraz üstü kesi yapacak ve dren kulanmayacak veli by kas üstü drenli v meme altının tam kat yerinden yapacaktıki ozaman bikini giyince oradan gözükebilir diy düşünüyorum ve kas üstü çok hisedilir gibi geiyo bna ölçü konusunda ikiside damla ve 300 civarı düşünüyor tabi ameliyatta beli olucak sanırım ...umarım doğru karardır ama hakan bey sanki daha uzman ??? bakalım umarım yanılmam ...

canım dren ne demek kullanılınca noluyor biraz aydınlatır mısın?

ya kızlar hakan öztürk değil özdemir miş ben şimdi baktım 20013 te boğaziçi tıpa girmiş ve 2008 de mezun olmuş ki 2012 de 2 hastanede uzmanlık yapmış bir yıl askeri hast. bir yılda malatya da mecburi hizmet yani ben mecburen yine veli beye yönelicem sanırım ne diyosunuz veli bey kas üstü dedi dual plan diye ısrar edeyimmi?bide bu meme altının tam altından değilde biraz üstündenmi diyim yoksa ona mı bırakayaım ? delircem ya tam ok diyorum başka bişey çıkıyor.

bide veli bey 92 de uzman olmuş neredeyse 30 yıl bu işin içinde ama kas üstü olmalımıyım bilemedim göğüs dokum var ama AYYYY NOLUR YARDIM???

Canım senın kafa hala çorba sadece bu 2 doktorla mı görüştün bılmıyorum ama bır sürü doktor var Burdan duydukların veya duymadıkların 1 kaç doktor daha gez bence. Senın tüm bu kafa karışıklığını gidererek alttan mı kessın bıraz üstten mı gibi ayrıntıları hastasına düşündürtmeyen yüreğine su Serpip tamam işte budur dıyebiliceğin bır doktor çıkmamış sanırım karşına! Böyle olması lazım böyle düşünmen lazım aksi halde son dakıkaya kadar bu kararsızlıkla olmaaaaazzzz işler yolunda gitmez o zaman bebeğim:26:

Arskacım çok haklısın aslında 5 dr la görüştüm ama maddi imkanlarımdan dolayı boğaziçi tıpa karar verdim yani orda olmam gerekecek veli beyde olan kişi sayısı çok randevu defteri epey kabarıktı ameliyat için asistanından çaktırmadan baktım bilemiyorum cnm işteee ya offff sen kas altı mı olmuştun cnm kafa kalmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…