mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

ayceyy sayenizde çok moral budum bu karararımı alamamda çok yardımcı oldunuz çooookkk ama çoookkk teşekkürler sevgiyle öpüyorum hepinize hala ikon kullanmayı bilmiyorum bol kalpler hepinize :)))))))

tuana çok sevindim senin adına :) her şey gönlünce olsun Sevgiler

çok geçmiş olsun canım bi arkadaşında dediği gibi darısı isteyenlerin başına artık.. inşallah bizde senin gibi rahat bi süreç geçiririz sana kocaman maşallah güzel bebeklerini hiç gördün mü ultra high profil nasıl duruyo yani çok mu dik acaba lion da ultra high profil ama onun gayet normaldi ama onun 295 cc di sanırım senin 320 bende o civarlar istiyorum ama aklımdaki high profildi acaba ultra high mı olsa çok fark var mı hayatım? (insan oğlu hep fazlasını istiyo ahhh ah )

Ilksencim yuvarlak protezi bilememde damla olucaksa ultra ultra extra very very high profil filan olmali

3 gün oldu drenerim duruyor arada boşaltıyorum ama çok fazla rahatsız etmiyo ağrım pek yok günde 2 agrı kesici alıyorum ve antibiyotik tabi çok şükür şimdilik bi sorun yok belkide sigara kmullanmıyo olmam etkili omuştur yani anıyacağınız harikayımmmm drenler çıksın daha iyi olacağım bide gerginlik hissi tabi ...

cnm yani inan fazla durmuo ve 295 cc ile 320cc arasındaki fark anlaşılmazmış ben demler indikten sonra gayet doğal olacaklar gibi çok kocaman değiler ama dikler bizde bunolmu istiyoduk benim çok sarkma olmamış 1. dereceimiş o nedenle ultra high çok güze toparladı bid göğüs dokum vardı bakalım çarşamba daha net görüce z darısı başınıza cnm ...

Çoğumuzun yapısı farklı ultra high profil nasıl durur bilemem ama ben tercih etmem bidaha.Kendi görüşüm belki benim göğüs yapım ayrık ondan ultra high profil kondu.Bu profil dar yapılı geniş değil öne doğru çıkıntı yapıyo nasıl anlatsam bilemedim.Sütyen giydiğimde bir araya geliyolar.High profili çok beğeniyorum yapısını dar değil geniş yani göğüs arası daha yakın duruyo.Kas altında protez büyüklüğünü göstermiyo o yüzden yüksek cc kullanılmasından yanayım.

yani lioncum pesss beynimi okumuşsun kendi kendime msj dan sonra çıktım pc den. profil yükseldikçe alt taban daha daralıyo diye duymuştum onu kafamda düşünüyodum demin sıkıldım bi bakim foruma dedim yazını gördüm hayatım.... fikrini belirtmen de ayrı bi jest teşekkür ederim canım

Rica ederim cnm açık olmakta yarar var.Yeni resimlerimi buraya yükleyecektim ama yok şansımdanmıdır nedir yüklenmiyo bi türlü.Ben çoğu arkadaşın göğüs yapılarına baktım high profil oldukları için daha güzel duruyo bence.

canim sen ankaradamiydin? kime olacaksin ameliyati karar verdin mi?

masallah canim sana, cok gecmis harika hissetmene sevindim drenler ve gerginlik hissinden de biran once kurtulman dilegiyle

arzum çekicem şu drenleri çıkarayım göstericem eşimde diyo herkes anlıcak kocaman olmuş diyo (((((((((( ödm diyorum hiç sanmıyorum diyo .((((bu arada sol göğüsüm daha büyük duruyo ya normale dönermi acaba ay çok sinirim bbozuldu yaaaa (((((yarın konrole gidicem bakalım dr ne dicek offf yaaaa ((((((((

Arska cnm benim göğüslerim çok şiş ve büyük gorunuyoar haliyle sende ödem olmuşmuydu nekadar sonra indi ??? bide bi göğüsüm daha büyük duruyo ikisinde 320 cc kondu ama anlamadım düzelir mi acaba moralim çok bozuk???

Neden moralin bozuk canım yaa!!! Şu an kafanı aşağı eğince gördüklerin devamlı kalacak bır görüntü değil! Sakın ama sakın bunu kafana takıp canını sıkma! Seni temin ederim sana fazla gelen görüntüyü ödemler oluşturuyor ! Benım 1.5 ay oldu anca geçıyo amelıyat oldun sen ya kestiler biçtiler vs :) nasıl ödem olmasın ki amelıyat bölgende? Yavaş yavaş aşağı inecekler üstteki şişlik yok olucak, meme ucun ortalanacak, yumuşayacaklar vs vs... Ama hepsi zamanla olucak şu an ki görüntünden eser kalmayacak buna emın ol

Son düzenleme:
inş canım ya ama bu asimetri ne olacak ? ki doktoruma dedim benim cocuk hep sag göğüsü emdi solu çok az sol daha büyük olmuş sanki inş ödemler inince normale kavuşur.güzel bi süreç yaşadım ağrım sızım olmadı bügün 4.günüm kısa mesafe araba bile kullandım 2.günü yemek yaptım ve sadece 3 ağrı kesici aldım ağrı eşiğim düşük oduğu halde inş sonuçta böye güzel olur dr daha küçük cc takacaktı ultra high ve 320 cc ben istedim çünkü burdan duyduklarım hep küçüldüğü şeklindeydi şimdi dra bişyde diyemem bana sana küçük takalım dedim der (((( umuyorum inerler ve simetrik olurlar ...

ayy canım benimm dur bakalım daha dün bir bugün iki benimde ilk oldğumda büyük gelmişlerdi gözüme ama ödemler inince gözün onlara alışınca küçük mü bunlar yaa bile diyebilirsin şahsen ben meme dokum iyice esnediğinde büyüttürebilirim bile diyorum yaniiii , çok erken pişman olmaya başladın dur bakalım 2 haftaya ödemlerin insin sonra yine beğenmezsen ozaman baklır çaresine şimdi lütfen sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…