mrs_tuana nın meme macerası yardımarınızı bekliyorum

Arskacım çok haklısın aslında 5 dr la görüştüm ama maddi imkanlarımdan dolayı boğaziçi tıpa karar verdim yani orda olmam gerekecek veli beyde olan kişi sayısı çok randevu defteri epey kabarıktı ameliyat için asistanından çaktırmadan baktım bilemiyorum cnm işteee ya offff sen kas altı mı olmuştun cnm kafa kalmadı?

Anlıyorum senı canım emın ol çok iyi anlıyorumben uyuyamıyodum bır ara! Nasıl olucak vaz mı geçsem? Ya revizyon gerekirse! Çocuğum var ona kım bakar vs vs... Ama bunlar ben ilk araştırmaya başladığım zaman kafamda çakan şimşeklerdi.bilgili doktorlarla karşılaşmaya başlayınca azalmaya başladı endişe kısmı, doktorumla tanışınca tamamen ortadan kalktı. Benım kas altı tatlım... Yanı burda amelıyat olan kişilerin önemlı bır çoğunluğu doktorum der başka bırşey demez :) öyle olması lazım senınde artık... En kısa zamanda bunu çözümlemeni diliyorum:KK54:

Canım senın kafa hala çorba :KK31: sadece bu 2 doktorla mı görüştün bılmıyorum ama bır sürü doktor var Burdan duydukların veya duymadıkların 1 kaç doktor daha gez bence. Senın tüm bu kafa karışıklığını gidererek alttan mı kessın bıraz üstten mı gibi ayrıntıları hastasına düşündürtmeyen yüreğine su Serpip tamam işte budur dıyebiliceğin bır doktor çıkmamış sanırım karşına! Böyle olması lazım böyle düşünmen lazım aksi halde son dakıkaya kadar bu kararsızlıkla olmaaaaazzzz:KK50: işler yolunda gitmez o zaman bebeğim:26:

bide şimdi odum oldum yoksa seneye kalacak :KK43:((((((((

Anlıyorum senı canım emın ol çok iyi anlıyorumben uyuyamıyodum bır ara! Nasıl olucak vaz mı geçsem? Ya revizyon gerekirse! Çocuğum var ona kım bakar vs vs... Ama bunlar ben ilk araştırmaya başladığım zaman kafamda çakan şimşeklerdi.bilgili doktorlarla karşılaşmaya başlayınca azalmaya başladı endişe kısmı, doktorumla tanışınca tamamen ortadan kalktı. Benım kas altı tatlım... Yanı burda amelıyat olan kişilerin önemlı bır çoğunluğu doktorum der başka bırşey demez :) öyle olması lazım senınde artık... En kısa zamanda bunu çözümlemeni diliyorum:KK54:

evet cnm haklısın bakalım ameliyat gününde denemede yaptıracak bol bi çamaşırla gel dedi veli bey yani aslında olumlu gedi böyle söylemesi en azından istediğime yakın bişy olur ozaman ..

cnm sen mi solemistin baskamismi solemisti hatirlamiyorum ama Necdet bey artik bogazicindeki diger doktorlardan dahami pahaliya ameliyat yapiyor? oyleyse kaca yapiyor?

canim bende necdet beye oldum biliyorsin hersey dahil 3500 odedim.yani fiyat farki yok.hatta incilya tam 1 sene once o fiyata olmustu. ben pesin verdim.bide nagor biraz daha ucuzmus.

evet cnm haklısın bakalım ameliyat gününde denemede yaptıracak bol bi çamaşırla gel dedi veli bey yani aslında olumlu gedi böyle söylemesi en azından istediğime yakın bişy olur ozaman ..

Tatlım günaydın:KK66: şöyle bır uyarıda bulunmak istiyorum; o denemeler Çok aldatıcı olabılıyor benim ilk görüştüğüm doktor yapmıştı ve ben 300 den aşağı istemıyorum dıye gitmiştim 275 cc bı yerleştirdi sporcu sutyenının içine bu neeee dedım hayatta böyle istemem 250 olmalı mutlaka dedım :) amelıyattan sonra sende ortaya çıkacak boyutu asla yansıtmıyolar dolayısıyla onlara aldanıp sakın 300 den aşağı bır boyuta karar verme :KK66:

Tatlım günaydın:KK66: şöyle bır uyarıda bulunmak istiyorum; o denemeler Çok aldatıcı olabılıyor benim ilk görüştüğüm doktor yapmıştı ve ben 300 den aşağı istemıyorum dıye gitmiştim 275 cc bı yerleştirdi sporcu sutyenının içine bu neeee dedım hayatta böyle istemem 250 olmalı mutlaka dedım :) amelıyattan sonra sende ortaya çıkacak boyutu asla yansıtmıyolar dolayısıyla onlara aldanıp sakın 300 den aşağı bır boyuta karar verme :KK66:

Kesinlikle yanıltıcı oluyor..Ben görüşme yaptıgım doktorlardan Barış beyde protez denemesi yaptırılmıştım.Net cc yi hatırlayamıyorum ama 250cc ile 300 cc arası bir boyuttu..İnanılmaz büyük ve sarkık bir görüntü vermişti :KK53: Yani o an ben nasıl 400cc düşünüyorum diye bir kokuya kapılmıştım.Ama sonra araştırdıkça,arkadaşlarımız o görüntüye aldanmayın dedikçe biraz ferahladım. Yani sakın sakın o görüntüye aldanıpta bir karar verme :KK34:

benim için çok yerinde bi uyarı oldu cnm 300 ustu isticem kararlıyım cnm tşk Arska ve arzum77 iyiki varsınız <3

Evetttt doktorum Barış :KK16: Ben Barışçıl biriyim ondan yanlış anlaşılmasın :KK1:

kızlar yarın büuyyük gün şans dileyin Arzum77 cnm saat 13.30 da oucak ameliyatım nolur dua edin

kızlar yarın büuyyük gün şans dileyin Arzum77 cnm saat 13.30 da oucak ameliyatım nolur dua edin

cnm uğrayabilirsen çok sevinirim...

Allah yardımcın olsun canım,Herşey gönlünce olsun inşallah :KK16:

Gelmeyi çok isterim tabiki,inşallah bir işim çıkmaz ve gelirim :KK34: Görüşmek,tanışmak dileği ile :KK54: (Özelden bana ismini yaz ama):KK54:

X