MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸

Yaaa inşaallah canım 🥰 zaten mola vercem hafta da birgün. Ama şu duygusal yeme işi çok zor yaa mola vercek bile olsamm hep aklımda
Canım çok düşünmemeye çalış hep başka şeylerle meşgul ol aklına girmesin çünkü girince çıkmak bilmiyor sonra iskence gibi oluyo🥲

Kızlaaar Mikan Mikan begumfln begumfln bugünki salatam😏 patates salatası içinde yesillik,bolca turşu,ceviz,minik peynir topları var, çok tokum😌 sabahta süper bi kahvaltı yaptım muz,tahin,2çesit peynir, 1dilim tambuğday ekmek yedim💗sabah gerçekten iyi bi kahvaltı yapamayınca hiçbi diyeti yapamıyorum💗 Bu arada diyetime basladım ama duygusal yemeye aşırı meyilliyim yaa onu napcazz şuan tokum ama moralim bozuk dışardan fassfood yiyesim var 😪 bizim bu duygusal yemeyi bırakmamız lazım....Siz de durumlar nasıl 🤗🌸
Slm canım salatan güzel görünüyor 😋
Benim bugün serbest günümdü. Yine de dengeli beslendim. Henüz açlık krizi çekmedim umarım olmaz. Hastayım da ondan sanırım iştahım baya azaldı. Bakalım pazar günü tartıya yansıyacak mı

Slm canım salatan güzel görünüyor 😋
Benim bugün serbest günümdü. Yine de dengeli beslendim. Henüz açlık krizi çekmedim umarım olmaz. Hastayım da ondan sanırım iştahım baya azaldı. Bakalım pazar günü tartıya yansıyacak mı
Tebrik ederim canım pazarı merakla bekliyorummm🥰geçmiş olsun tekrar 🌸

Selaamm 💗 bende omad diyetine devam ediyorum iki gündür çorba içiyorum 1-2 kâse arası aclik çekmiyorum abarti kadar yarın da çorba icicem ödem açısından sıvı diyeti gibi oldu çünkü gerçekten kendimi hafiflemis hissediyorum 4. Gündede ogunumde normal yicem katı şeyler. tabiki porsiyona çok dikkat edicem bakalım böyle devam etmeyi düşünüyorum 🤗 senin ogununde güzel geçmiş canım sende böyle devam et duygusal açıklıkla mücadele çok zor yapacak bişey yok zamanla azalıyor ama bir haftadan sonra özellikle azalicak ama ben dayanamam dersen haftada bir kere dengeleyerek yiyebilirsin bence ki sen yapabilirsin🌸
Maşallah baya istikrarlısın, tebrik ederim 🌸

X