eger yardımcı olacaksa bir arkadasımın arkadası burda dogum yaptı ve memnun kaldıgını soyledi doktoru da burda turk bir doktor daha sonra baska bir arkadasım da aynı doktora gitti cok memnun oldugunu soyledi doktordan ama hastane kosullarının teknolojinin cok iyi olmadıgını soyledi eger ihtiyac duyarsan ozelden doktorun ismini ve irtibat bilgilerini gonderebilirim ama ben olsam kontrollere burda gitsem bile turkiyede dogum yapardım 2 ay once rus bir arkadasım dogum yaptı burda devlet hastanesinde sezaryan oldu ama mecburiyetten onun sezaryan oldu yalnız babası bile yanına dogumdan sonra gunde yarım saat girebildi refakatci almıyolar devlet hastanesinde ama ozelde farklıdır tabi ozeldeki dogum ucretlerinin de turkiyedeki ozellere gore cok daha yuksek oldugunu duydum
canım bizde 4 aydır burdayız ve ben 5 aylık hamileyim mecburen burda doğum yapacağım ve sezaryenle çünkü ilk doğumum sezaryendi bence korkma burda yap etrafına baksana birsürü sağlıklı insan var refakatçi almamalarının sebebi hijyen açısından bence daha iyi türkiyede herkes odana girebiliyo ve bebek enfeksiyon kapabilir
Benim korkum hijyen konusu degil. Doktorlari Turk doktorlarla kiyaslayinca cok bilgisiz ve eski model kaliyorlar. Normal dogum konusunda eminim uzmandirlar ama sezaryen icin ayni sey diyemecegim bazi Ruslar'da gordugum ameliyat izleri korkunc buyuk, en basitinden apandisit ameliyati bile 15-20 cm. Sezaryeni de daha vahim yaptiklarini duydum. Bende sezaryen dusundugum icIn bu durum beni korkuttu ve sanirim kendi doktoruma cok guvenmeminde etkisi var durumda. Bu arada hayirli dogumlar diliyorum.
eger yardımcı olacaksa bir arkadasımın arkadası burda dogum yaptı ve memnun kaldıgını soyledi doktoru da burda turk bir doktor daha sonra baska bir arkadasım da aynı doktora gitti cok memnun oldugunu soyledi doktordan ama hastane kosullarının teknolojinin cok iyi olmadıgını soyledi eger ihtiyac duyarsan ozelden doktorun ismini ve irtibat bilgilerini gonderebilirim ama ben olsam kontrollere burda gitsem bile turkiyede dogum yapardım 2 ay once rus bir arkadasım dogum yaptı burda devlet hastanesinde sezaryan oldu ama mecburiyetten onun sezaryan oldu yalnız babası bile yanına dogumdan sonra gunde yarım saat girebildi refakatci almıyolar devlet hastanesinde ama ozelde farklıdır tabi ozeldeki dogum ucretlerinin de turkiyedeki ozellere gore cok daha yuksek oldugunu duydum
Sevgili sofistik
doktor buldun mu, hala moskovada mısın..
ve sevgili Kutu kutu pense
dogum yaptın mı..
sorularımın sebebi yani merakımın sebebi moskovaya yeni geldim ve de burda hamile kalırsam acaba nasıl olur diye dusunuyorum... Hastaneler nasıldır, duzenli kontroller yapılmakta mı, doktorlar nasıl diye arastırıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
hihoyyyt
Sevgili sofistik
doktor buldun mu, hala moskovada mısın..
ve sevgili Kutu kutu pense
dogum yaptın mı..
sorularımın sebebi yani merakımın sebebi moskovaya yeni geldim ve de burda hamile kalırsam acaba nasıl olur diye dusunuyorum... Hastaneler nasıldır, duzenli kontroller yapılmakta mı, doktorlar nasıl diye arastırıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
hihoyyyt
merhaba kutu kutu pense:)
hangi hastanede doğum yapıcaksın?doktorun turkce yada ingilizce biliyomu?
dil sorununu nasıl hallettin?bende moskovada yasıyorum hamilelik planlıyorum.rusçam cok iyi değil..napıcagımı bilmiyorum