Kutu kutu pense tebrikler, hayırlı olsun analı babalı buyusun ne mutlu.. benim bir kızım var 7 yasında ve 2. yi halaaa planlıyorum sevgili deniz kızı34 seni de tebrik ederim umarım mide bulantıların da kısa zamanda gecer, belki de gecmistir... peki sen dokotr isini ne yaptın ben once doktor bulup sonra hamile kalmayı dusundum, hani ya doktorlarından memnun kalmassam diye..eger tavsiye edersen ben de bi ararım..
Sofistik dogumuna sanırım 1 ay gibi bir zaman kalmıstır, aslında ben de senin gibi 7 ayımı burda gecirip ondan sonrasına turkiyede devam edip dogumu da turkiyede yapmak gibi planlıyorum ama bakalım evdeki hesap carsıya uyarsa tabi..
devlet hastaneleri nasıl, ozeller cok mu pahalı mı.. tavsiyelerinizi bekliyorum, cok tesekkur ederim.
Sofistik dogumuna sanırım 1 ay gibi bir zaman kalmıstır, aslında ben de senin gibi 7 ayımı burda gecirip ondan sonrasına turkiyede devam edip dogumu da turkiyede yapmak gibi planlıyorum ama bakalım evdeki hesap carsıya uyarsa tabi..
devlet hastaneleri nasıl, ozeller cok mu pahalı mı.. tavsiyelerinizi bekliyorum, cok tesekkur ederim.