kutu kutu pense,
hayırlısı olsun,allah sağlıklı analı babalı mutlu buyumesini nasip etsin insallah,cok sevindim herseyin sorunsuz olmasına:)sana yazdıgımda hamilelik planlıyordum,simdi ise hamileyim:)o yuzden daha bi heyecanlıyım simdi:)ama cok zor butun gun uyuyorum midem bulanıyo sürekli yatıyorum,cok zor geçiyo yanii
doğumunu hangi hastanede yaptın?fiyatları nasıl?biz geçen bi hastaneye gittik,fiyatları inanılmaz pahalı,turkıyedeki en iyi hastanelerin bile 2 katı nerdeyse!tavsiyelerini bekliyorum tatlım..
Kutu kutu pense tebrikler, hayırlı olsun analı babalı buyusun ne mutlu.. benim bir kızım var 7 yasında ve 2. yi halaaa planlıyorum sevgili deniz kızı34 seni de tebrik ederim umarım mide bulantıların da kısa zamanda gecer, belki de gecmistir... peki sen dokotr isini ne yaptın ben once doktor bulup sonra hamile kalmayı dusundum, hani ya doktorlarından memnun kalmassam diye..eger tavsiye edersen ben de bi ararım..
Sofistik dogumuna sanırım 1 ay gibi bir zaman kalmıstır, aslında ben de senin gibi 7 ayımı burda gecirip ondan sonrasına turkiyede devam edip dogumu da turkiyede yapmak gibi planlıyorum ama bakalım evdeki hesap carsıya uyarsa tabi..
devlet hastaneleri nasıl, ozeller cok mu pahalı mı.. tavsiyelerinizi bekliyorum, cok tesekkur ederim.
Kutu kutu pense tebrikler, hayırlı olsun analı babalı buyusun ne mutlu.. benim bir kızım var 7 yasında ve 2. yi halaaa planlıyorum sevgili deniz kızı34 seni de tebrik ederim umarım mide bulantıların da kısa zamanda gecer, belki de gecmistir... peki sen dokotr isini ne yaptın ben once doktor bulup sonra hamile kalmayı dusundum, hani ya doktorlarından memnun kalmassam diye..eger tavsiye edersen ben de bi ararım..
Sofistik dogumuna sanırım 1 ay gibi bir zaman kalmıstır, aslında ben de senin gibi 7 ayımı burda gecirip ondan sonrasına turkiyede devam edip dogumu da turkiyede yapmak gibi planlıyorum ama bakalım evdeki hesap carsıya uyarsa tabi..
devlet hastaneleri nasıl, ozeller cok mu pahalı mı.. tavsiyelerinizi bekliyorum, cok tesekkur ederim.
arkadaşlar merhaba,
sizlere ozel msj yazmayı denedim ama yazamadım 50 msj olması gerekiyormus
tebrikleriniz icin teşekkürederim:)
ben 4 aydır perinatalniy centr a gidiyorum,ingilizce bilen bi doktor bulduk adı medvedova,zeki şeker bi bayan,ama cok yoğun..ücretleri cok yüksek süreklide zam geliyor..eşim doğumu istanbulda yapmamı istiyor,bende burda yapmak istiyorum ama korkuyorumkutu kutu pense sende o hastanede yapmıssın sanırım,azeri bi hemşirede varmıs,nasıl öneriyomusun?dil konusu problem oldumu?
ayrıca ilk doğum oldugu icin normal doğuma yonlendirirler diye dusunuyorum,bu moskova trafiğinde hastaneye yetişememe gibi bi durum olabilirmi?:sinifsinif:
5 dakikada doğum sadece filmlerde olur diyorlar ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var:)
Kutu kutu pense, haklısın zaten kızım da kocaman oldu, ancak bu sene dusunmeye basladım 2. yi, hic istemiyordum.. Bu arada sakıncası yoksa doktor, hastane vs. isim onerilerinizi bekliyorum. Hani adres gosterebilir misiniz.. Bir de kontroller ve gerekli testler(2li ve 3lü testler gibi) burada da yapılıyordur, sence guvenilir mi? Yani her testte Tr ye gitmek durumunda kalmayız di mi :))
tatlım özelden yazdım hastane dr ismi burda kontroller çok iyi canım testler tr den daha çok ve ayrıntılı yapılıyo ayrıca doğumdan sonrada anneye ve bebeğe iyi bakılıyo
slm pamuk2 bu turk polıkınlık nerde dogum ucretı ne ben avyamotornada oturuyorum ama cok korkulrm var doguma kımseyı almıyorlar odamada benım gıttım hastne 29 cu banlısya hastane dıye gecıyr bır bılgın varmı off ıkıncı cocuk yapıcm epıdural ıstıyorum 3 haftam kaldı ama dogum doktorumu bıle tanımıyorum nobette kım varsa sansımaDeniz Kızı34 burda bir turk klinigi varmıs, telefon actım. Kadın Dogum doktorları da var, rusmus ama klinikte tercüman varmıs..sorun olmuyormus.. istersen bir arastır, ben arastırmaya devam ediyorum. Muayene ucretini de sordum 1000ruble dediler..
meltemkrmn merhaba, moskovada mı yaşıyorsun
evet cnm , moskovada yasiyorum. sen?
jasencka merhaba rica etsem bana da hastane ismini ve doktor ismini yazabilirmisin 8 haftalik hamileyim ve malesef kontroller icin gidecek bir yer henuz bulamadim arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler
canım yanılmıyosam ilk gebeliğin sende sezaryeni değilde normal doğumu tercih et bence hem daha sağlıklı hemde bu tip korkuların olmaz o zamanvereliniortak
jasencka merhaba rica etsem bana da hastane ismini ve doktor ismini yazabilirmisin 8 haftalik hamileyim ve malesef kontroller icin gidecek bir yer henuz bulamadim arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler
Deniz Kızı34 burda bir turk klinigi varmıs, telefon actım. Kadın Dogum doktorları da var, rusmus ama klinikte tercüman varmıs..sorun olmuyormus.. istersen bir arastır, ben arastırmaya devam ediyorum. Muayene ucretini de sordum 1000ruble dediler..