Canim hamile kaldigin zaman yumurtlama takibi yaptin mi? Ne siklikla iliskiniz oldu? Ah keciboynuzunu bulsak burda neler yaparim :) keci botnuzu pekmezini buldum onu kullaniyor simdi esim ama hic test yaptirmadik biz kasimdan beri degerleri simdi nasil bilmiyorum acikcasi
evet canim yumurtlama takibini kendim evde ovulasyo kiti ile yaptimCanim hamile kaldigin zaman yumurtlama takibi yaptin mi? Ne siklikla iliskiniz oldu? Ah keciboynuzunu bulsak burda neler yaparim :) keci botnuzu pekmezini buldum onu kullaniyor simdi esim ama hic test yaptirmadik biz kasimdan beri degerleri simdi nasil bilmiyorum acikcasi
canim benim biz k.boynuzunu 3dk kaynatiyoduk diye hatirliyorum.uzun uzun kaynatilinca 7-8 dk falan bronsit hastalarini tedavi ediyo bizimkine tesiri olmuyo biz oyle dinledik saracoglu bi programinda dedi ki her birinin ayri sifasi var ama sperm icin 3dk kaynatınSelam canim dun doktorumuz olumlu konustu proxeed plus günde 2 kere ve 400 mg e vitamini verdi. Yumurta takibi yaptirsan iyi olur ins sevindirici haberlerino alırız dedi. Biz bu olayi 3 hafta once ogrendik esim o gunden beri keci boynuzu suyu iciyor 7 8 dk kaynatip 20 dk dinlendirip iciyor. Ve her gun zeytinyagli incir. Hurma,findik, ceviz, aycicegi cekirdegi vs. Abur cuburu kestik. Kendisi bankaci çok oturmaktan da olurmus. Yuruyuse basladi. Bakalim ins olur. Yumurta takibi yaptirdin mi sen? Gitsem mi doktora acaba. Bu arada evicap dediginiz ne
evet canim yumurtlama takibini kendim evde ovulasyo kiti ile yaptim
canim benim biz k.boynuzunu 3dk kaynatiyoduk diye hatirliyorum.uzun uzun kaynatilinca 7-8 dk falan bronsit hastalarini tedavi ediyo bizimkine tesiri olmuyo biz oyle dinledik saracoglu bi programinda dedi ki her birinin ayri sifasi var ama sperm icin 3dk kaynatın
Selam canim dun doktorumuz olumlu konustu proxeed plus günde 2 kere ve 400 mg e vitamini verdi. Yumurta takibi yaptirsan iyi olur ins sevindirici haberlerino alırız dedi. Biz bu olayi 3 hafta once ogrendik esim o gunden beri keci boynuzu suyu iciyor 7 8 dk kaynatip 20 dk dinlendirip iciyor. Ve her gun zeytinyagli incir. Hurma,findik, ceviz, aycicegi cekirdegi vs. Abur cuburu kestik. Kendisi bankaci çok oturmaktan da olurmus. Yuruyuse basladi. Bakalim ins olur. Yumurta takibi yaptirdin mi sen? Gitsem mi doktora acaba. Bu arada evicap dediginiz ne
ben once evde yapayim dedim degerler yukselirse evde beceremezsem dr a giderim dedim.
canim ben testi yaptim aksam saat alti gibi cift cizgiyi gordum o gece esim nobetteydi ertesi aksam geldi eve aksilik bu ya misafir geldi hatra daha da beteri misafir taaa gece uc bucukta gitti saat savahin dördü olmustu denedik ve oldu zaten o ay bi daha on gun denemedik artik görev gibi geliyodu o gün tutunmus işte.yani tam 36 saat gecmis cift cizgiyi gordukten sonra
canim rica ederim ben cok umitsizdim.hic kimse morfolojinin degisebilecegini yazmiyodu...hep yeni bi yazi umut verici bi ornek ariyodum.su an o kadar emin ve rahatim ki sizler icin de. cunku yasayip gordum.umuyorum bi sure sonra teker teker hayirli haberinizi alicaz.zaten hep cok dya ediyorum.kimse benim yasadigim uzuntuyu cekmesin diye insallah kimsenin kucagi bos kalmasin..Benim elimde var bi 6 7 tane bu ay deneyeyim bakalim genelde adetim duzenli 29. Gun basliyor 14. 15. Gun diye tahmin ediyorum bakalim oyle miymis? Ayaklarini vs kaldirdin mi? Burda bi yerde okumustum sallama falan. Sonrasinda tuvalete kalktin mi. Ya cok saol genelde forumda bebegi olan gidiyor bizler kaliyoruz cok rahatladim
bu arada ben cepten yaziyorum bazen yanlis oluyo kelimeler
canim kanada da yasiyoruz. Burda inan 4 tanesi 5-6 dolara yani 4 tanesini 12 liraya satiyorlar. Cidden para dayanmaz. O yuzden bulamiyorum. Ama pekmezini buldum, bir de esim E vitamini, CoQ10, selenyum, Cinko falan kullaniyor. Artik oldugu kadar diyelim. Insallah siz de ise yarar :)Canim niye bulamiyorsun esim 4 kg civari aldi her gun yapinca baya gidiyor. Yukarida tarif ettigim gibi kaynatin. Doktorumuz bize yazdığım ilaclari verdi. Onlari kullandiniz mi? Esimde doppler ile bakildi demistim. Reflue diye bir sey yaziyordu. Onemsizmis o
canim ben de rah filmi cektirdim tum testleri yaptirdim. Cok sukur bir sorun cikmadi. Sen cift cozgiyi gordukten 36 saat sonra birlikte olduk demissin. Oncesinde peki olmus muydunuz? Biz cift cizgiyi dun gorduk dun birlikte olduk. Acaba bugun de olmali mi? ay bilemiyorum valla ama ayni dedigin gibi gorev gibi birlikte oluyoruz valla. Yazik hepimize. Senin kac hafta oldu canim? Masallah sagliklica kucagina alirsin bebegini insallah :)yalniz kizlar sunu soylicem.ben rahim filmi de cektirmistim.dr lar morfoloji tek basina engel deyince kendimle ilgili de her turlu testi yaptim.o zaman dr bana dedi ki sizin rahim geride.engel mi dedim hayir ama spermin kat edecegi yol daha uzun dedi.ben arastirdim.rahimin ters olmasi falan gibi bişeyler yaziyodu.bi arkadasimla konustum dedi ki senin ters iliskiye girmen grekiyor.onunki de oyleymis.biz o hun ters denedik.zaten dedigim gibi artik oyle bi olmuştuk ki vazife icabi yapiyoduk.ters olunca yüzüstü yaticaksin demisti arkadasim.oyle yaptim.ben bunu bilmedihimden onceleri hemen sirtustu yatip belimin altina yastik koyuyordum.yani galiba engelliyordum.yani dogru pozisyonu bilmek icin bunu da ogrenmek gerekiyor.bence kizlar rahim filmini geciktirmeyin.herseyi hizla ard arda tetkik ettirin ki zaman kaybi olmasin
ay insallah artis olur canim. Sonuclardan bizi de haberdar et olur mu?Ben keciboynuzu ozunu soguk pres eczaneden aldim onu da iyi dedi bir programda saracoglu bide ecvicap 200 mg kullandi esim 400mg agir gelir diyordu ayni programda youtube da videosu var hatta. Sizler 400 mg mi kulladiniz? Bakalim esim ocakta vermisti yarin bi daha vercek
canim tabiki de sen bilirsin ama biz o şekilde dinledik eminim ve oyle yaptik 3dk kaynattikvallahi bunu ilk kez duydum, sanırım ilişki sonrası uzanmak bir süre kalkmamak gerek kat edeceği mesafe uzunsa ayakları havaya dikmek de bir çözüm olabilir. şu an tekrar bütün saraçoğlu videolarını izledim keçiboynuzunu 7 8 dk kaynatın diyor ama web sitesinde 3 dk kaynatın diyor. Ben ağzından çıkanı dikkate alacağım :)
canim biz cizgiyi gormeden once yaptik mi hatirlamiyorum a cizgiden tam 36saat sonra yaptigimiza eminim seçim gecesiydicanim ben de rah filmi cektirdim tum testleri yaptirdim. Cok sukur bir sorun cikmadi. Sen cift cozgiyi gordukten 36 saat sonra birlikte olduk demissin. Oncesinde peki olmus muydunuz? Biz cift cizgiyi dun gorduk dun birlikte olduk. Acaba bugun de olmali mi? ay bilemiyorum valla ama ayni dedigin gibi gorev gibi birlikte oluyoruz valla. Yazik hepimize. Senin kac hafta oldu canim? Masallah sagliklica kucagina alirsin bebegini insallah :)