Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay ne guzel cok tebrik ederim. Ben yurt disinda yasiyorum esimin morfolojisi %1, sperm sayisi en son yaptirdigimiz da 26 milyondu ve mobilite %48. Keciboynuzunun methini cok duydum ama burada bulmak imkansiz ve gumrukten izin vermiyorlar gecmesine maalesef. Devlet tup bebegi karsiliyor biz de ona basvurduk sirayi bekliyorz simdi. ama her gun birilerinin hamilelik haberini aliyoruz. Tabiki herkes icin cok cok mutluyum ama demek ki daha bizim zaman gelmemis Allah kimseyi cocukla sinamasin... ve insallah hepimiz en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz.

amin canim.tabi ki de oyle.hepinizin olucak insallab.sakin umitsizlige kapilmayin.sperm sayisi baya yuksekmis masallah.bizimki ilk ornrkte 4milyon cikmisti.
ayrica kizlar morfoloji %1demek kesinlikle her zaman sadece %1 in sağlam olduğu anlamina gelmiyor.bana devlet hastanesindeki doktor demisti ki verdigin gun,o anki stres,havanin cok sicak olmasi,inceleyen kisinin bakisi incelemesi...bunlar cok degiskenlik gosterebiliyo dedi.yani uc gun perhiz yapıp tekrar gittiginde daha düşük veya yuksrk çıkabiliyor.iste o nedenle stres cok onemliymis

arkadaşlar benim eşiminde semen testinde şunlar yazıyor; değerler nasıl normal mi?

Cinsel perhiz süresi: 3 gün
likefaksiyon süresi: 20 dk
viskosite: normal
aglutinasyon: yok
volüm : 3 ml
konsantrasyon: 80 milyon
total konsantrasyon 240 milyon
motilite %65
hızlı progresif hareket:%25
yavaş progresif hareket:%30
progresif olmayan:%10
hareketsiz:%35
normol sperm morfolojisi: %6

YIKAMA SONRASI:
Volüm: 0.5 ml
Konsantrasyon: 46 milyon
motilite:%90
PROGRESİF HAREKETLİLİK;
hızlı progresif hareket:%65
yavaş progresif hareket:%20
progresif olmayan:%5

eşimin testleri nasıl sence canım hiç bilgim yok :S

canim masallah degerleriniz cok iyi.kac yillik evlisin.zaten yeterli ki bu.senin.herhangi bir rahatsızlıgin var mi?

canim masallah degerleriniz cok iyi.kac yillik evlisin.zaten yeterli ki bu.senin.herhangi bir rahatsızlıgin var mi?
10 aylık evliyiz canım, şuana kadar olmadı bende de sıkıntı olup olmadığını araştırıyorum adetin 2. günü hormon testi yaptırdığımda e2 biraz yüksekti 93.74 bu da rezervin kötü olabileceğini düşündürüyormuş bi dahaki ay amh testi yaptıracağım

canim eşinin degerleri olmasi gerekenin cok cok üstünede masallah.bizim bunun dortte biriyle oldu.sen kendi hormon testlerini yaptir.ona gore beslen.z.yaginda bekletilmis incir cok iyu diyr biliyorum.incir kuru de oyle

değerleriniz çok iyi maşallah ama siz kendiniz için iyi bir kadındoğumcuya muayene olun size medipol megada mustafa acet hocayı tavsiye ederim konusunda çok uzman diğer hocaların görmediği sorunları bile görüp tedavi ediyor bir facebooktan inceleyin derim facebooka arama kısmına mustafa acet yazın yorumlara bakın

Anadolu yakasında iyi bir kadım doğum uzmanı arıyorum medipol bana uzak kalır. amh tetsi yaptırdım yumurta rezervim için 7.60 çıktı pkoyu destekliyormuş .

Anadolu yakasında iyi bir kadım doğum uzmanı arıyorum medipol bana uzak kalır. amh tetsi yaptırdım yumurta rezervim için 7.60 çıktı pkoyu destekliyormuş .

valla mustafa hocanın hastaları hep yurt dışından diğer illerden geliyorlar ki siz aynı ildesiniz uzak demeyin bence başlayın hocaya gidin bir muayene etsin genede siz bilirsiniz

Bayanlar morfolojiyi hiç dert etmeyin. Benim arkadaşım %2 lik morjoloji ile hamile kaldı.

Kızlar eşimde sperm sayisi 54 milyon İleri hareket%50 morfoloji %7 . Sanırım morfolji pek iyi değil. Önceki testinde %1 di morfoloji . Bende daha yeni çikolata kisti ameliyatı oldum kist tekraralmadan hamile kalmam onerdi doktor .normal yolla zor mu acaba bu morfolojiyle

degerler cok iyi ve morfoloji de fazlasıylayeterli insallah

bence
İnsallah canim. Biz yinede karışım hazırladık onu yiyor birde proxeed plus kullanıyor . Bu kistin tekrarlama olasılığı olduğundan biraz stresliyim
bence saracoglunu ara cikolata kistini soyle ona gore sana paket hazırlayıp gonderiuolar.nasil kullanacağını yaziyolar. bi de canim ben rahim filmi de cekmistim.varsa baska problemler de ortaya ciksin diye

bence

bence saracoglunu ara cikolata kistini soyle ona gore sana paket hazırlayıp gonderiuolar.nasil kullanacağını yaziyolar. bi de canim ben rahim filmi de cekmistim.varsa baska problemler de ortaya ciksin diye
Canim ben de çekildim rahim filmi de tüpümde sıkıntı vardı. Laparoskopi oldum 1 ay oldu kistimi de aldılar doktor 6 ay içinde gebe kalman lazım kist tekrqrlayabilir dedi. Saraçoğlu na güveniyorum da suan yeni ameliyat olduğumdan bitkisel birsey kullanmak istemiyorum. Birde ben bi kere aramis tim saraçoğlu ile mi konuşuyorsun yoksa başkalarıyla mi

ordaki gorevli aciyo tlf

Arkadaşlar bana da moral oldunuz. Biz yarın 2. semen örneğini vereceğiz 1. de morfoloji %1 di ve ileri hareketli yoktu. bu süreçte eşim keçiboynuzu incir fındık ceviz hurma badem yemeye başladı. İnş yarınki sonuc daha yuksek cıkar da ona da bana da moral olur. Çok zormuş bebek beklerken her ay regl olmak, ağlayarak çıkıyorum her seferinde. Eşime destek olmak istiyorum ama pek bir duygusallaştım. Rabbim sabır versin hepimize

Birileri bana da cevap yazarsa çok iyi olur, kimse ile konusamıyorum bunu sürekli ağlıyorum

Canim caksir suyu da içir eşine . Şunu söyliyim morfoloji çok değişen bişey değilmiş doktor öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…