Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben keciboynuzu ozunu soguk pres eczaneden aldim onu da iyi dedi bir programda saracoglu bide ecvicap 200 mg kullandi esim 400mg agir gelir diyordu ayni programda youtube da videosu var hatta. Sizler 400 mg mi kulladiniz? Bakalim esim ocakta vermisti yarin bi daha vercek
biz de evicap 200ml kullandik.ama soguk pres k.boynuzu yerine kürü daha etkili olur dedi saracoglu.biz de onu kullandik

biz de evicap 200ml kullandik.ama soguk pres k.boynuzu yerine kürü daha etkili olur dedi saracoglu.biz de onu kullandik
O zaman biz de kurune gecelim canim. Hangisi iyiyse oyle yapalim. Bakalim yarin gitsin de sonucu alinca fark etmis mi anlarız.

Screenshot_2016-03-23-13-20-54.png
Kızlar eşim geldi sonuçtan sanırım iyi çıkmış bir de siz bakın bakalım gelişme var mı sizce? morfoloji 1ken nasıl 11 çıktı anlamadım :KK45::KK45:özellikle S sfyvz ne dersin ? sevinmeli miyim? 4. sayfda eski sonucu var tekrar yüklemedim

canim masallah degerleriniz cok iyi :) farkli yerlerde yaptirdiysan sonuc farkli cikiyor canim. O yuzden genelde hep ayni yerde yaptirmayi tavsiye ediyorlar. Siz ne kadardir deniyordunuz? Sen kendin testlerini yaptirdin mi?Cunku sen de bir sorun yoksa yakinda guzel haberlerinizi aliriz :)

Morfoloji bakan kisiden kisiye degisiyor maalesef. Ayni testi iki kisiye ver farkli sonuclar cikartiyorlar ama %4-%11 arasi buyuk fark aslinda o yuzden masallah ne kullandiysaniz ise yaramis :KK66:

Canim 8. Ay bu 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim. Hsg haric digerleri yapildi. Bize özelde degil de bide devlette yaptirin dediler ondan farkli yerde yaptirdik. Insallah canim bakalim

Eki Görüntüle 1800954 Kızlar eşim geldi sonuçtan sanırım iyi çıkmış bir de siz bakın bakalım gelişme var mı sizce? morfoloji 1ken nasıl 11 çıktı anlamadım :KK45::KK45:özellikle S sfyvz ne dersin ? sevinmeli miyim? 4. sayfda eski sonucu var tekrar yüklemedim
ay canim ya masallah cokk guzeel cok mutlu oldum.iste bak bunu diyodum.morfoloji iki gun arayla bile farkli cikabiliyor.ornek verdigi gün havanin asiri sicak bunaltici olmasi,stres, yorgunluk,sayan kisinin dikkati ,yaptirdigin yer...yani morfoloji sayi gibi degil.sayi ve hareket icin 72gunde bir yenileniyo deniliyor.am morfoloji degisken bisey.ni de ben devletciyim.devlet hastanesinde ornek verilmeli bence.ozeller fark edebiliyo.

her an hamile kalabilirsin ovulasyon testi yap bence cizgiyi de değerlendir bir kac ay
Ay saol canim teşekkür ederim insallah. Suan reglim bi bitsin bakalim. Hem ates olcuyorum hem ovulasyon testi yapiyorum. Sayi da baya fark etmis 34 milyondan 57 mlyona cikmis

canim kanada da yasiyoruz. Burda inan 4 tanesi 5-6 dolara yani 4 tanesini 12 liraya satiyorlar. Cidden para dayanmaz. O yuzden bulamiyorum. Ama pekmezini buldum, bir de esim E vitamini, CoQ10, selenyum, Cinko falan kullaniyor. Artik oldugu kadar diyelim. Insallah siz de ise yarar :)

Benim abi de 12 yıldır Toronto da yaşıyor. Doğru şimdi anladım seni. Orda sağlık hizmetini de biliyorum Allah yardımcın olsun canım

Canım eski sonucunu da inceledim :KK70: maşallah ya kaç ayda oldu bu naptın ne yediirdin sen böyle :KK70:
Canim valla sadece keciboynuzu ozu soguk pres ve evicap 200 mg icti. Bide tabi findik ceviz badem araogunleri yapti. Baska bisey yok. Zaten gittigi her doktor sorun değil bu morfoloji demisti tek kadin dogumcu beğenmedi. Sukurler olsun bu kadar yukselmesine cok sevindim sayi hiz hareket morfoloji hepsi cikmis. Ilki ozelde yapildi bi devlette bide kiyamam kotu cikar wcde verdim 100 kere kapiya vuruldu demisti. :oops::oops::oops:

Benim abi de 12 yıldır Toronto da yaşıyor. Doğru şimdi anladım seni. Orda sağlık hizmetini de biliyorum Allah yardımcın olsun canım
aynen canim. Biz de Ottawadayiz. Ama devlet artik tup bebegi karsilamaya basladi. Gerci o zamanda sirada bekliyoruz. Kasimda yazildik bakalim ne zaman sira bize gelicek. Herhalde mayis haziran gibi insallah. Kanadaya gelirsen beklerim :)

aynen canim. Biz de Ottawadayiz. Ama devlet artik tup bebegi karsilamaya basladi. Gerci o zamanda sirada bekliyoruz. Kasimda yazildik bakalim ne zaman sira bize gelicek. Herhalde mayis haziran gibi insallah. Kanadaya gelirsen beklerim :)

Benim abim de ottowa da :) gelemedim bi turlu cok masrafli ya. Tam gelecektim evlendim borclandim:)

Canim valla sadece keciboynuzu ozu soguk pres ve evicap 200 mg icti. Bide tabi findik ceviz badem araogunleri yapti. Baska bisey yok. Zaten gittigi her doktor sorun değil bu morfoloji demisti tek kadin dogumcu beğenmedi. Sukurler olsun bu kadar yukselmesine cok sevindim sayi hiz hareket morfoloji hepsi cikmis. Ilki ozelde yapildi bi devlette bide kiyamam kotu cikar wcde verdim 100 kere kapiya vuruldu demisti. :oops::oops::oops:

Sevincimi anlatamam esim de cok sevindi. Ins tez zamanda sağlıkla bebegini kucagina alırsın

X